- 6 Haziran 2014
- 228
- 126
Kizlar ben 18 yasindayim bu yasima kadar hep beş günlük yedi günlük saçma sapan sok diyetler yaptim tabi kiloyu veriyordum ama diyet bittikten sonra çok aç olduğum için saldiriyordum yemeklere ve iki hafta içinde verdiğimi aliyordum. Annem yaklaşık uç haftadir diyetteydi oda beni hirslandirdi ya yeter bnde yiyerek uzun sureli bir diyet yapicam artik dedim. Sonra Alman Doktor Pape diyetine basladim Almanyada çok taninan bir diyet her neyse bu diyette sabahları sirf karbonhidrat aksamlari ise sirf protein tüketiyorsun ikisini karistirmk yasak. Boylece 6 gün içinde 3 kilo 700 gram verdim sonra biraz daha kilo vermemiş hizlandirmak istedim ve 7.günümde sirf protein yedim hic karbonhidrat tuketmedim bugün 8.günüm ve 500 gram daha vermiştim. Çok mutluyum demekki yiyerek aç kalmadan zayiflamak mumkunmus.
Kurallarim: 1- Saat 18:30 dan sonra bisey yemek yok. (Cay kahve su haricinde)
2-Günde 3-3.5 litre su içilecek (tabi herkes kilosuna gore su icmeli internette kiloya gore su içme miktarini hesapla ya biliyorsun)
3-Spor tabiki yapmaya calisin ama ben sadece hafta sonu yürüyüş yaptim okulum var vakit ayiramiyorum spora
4-Bir şeyi yemeden önce 5 kere 10 kere düşünün basladiginiz diyeti Bitirin artik basa donmeyelim kizlar.
Okul kapanana kadar Doktor Pape diyetine devam edeceğim ve hizlandirmak amaçli haftanın 1-2 günü protein günleri yapacağm
Diyetin bitmesine 43 gün var ve vermem gereken kilo 15 :)
Kurallarim: 1- Saat 18:30 dan sonra bisey yemek yok. (Cay kahve su haricinde)
2-Günde 3-3.5 litre su içilecek (tabi herkes kilosuna gore su icmeli internette kiloya gore su içme miktarini hesapla ya biliyorsun)
3-Spor tabiki yapmaya calisin ama ben sadece hafta sonu yürüyüş yaptim okulum var vakit ayiramiyorum spora
4-Bir şeyi yemeden önce 5 kere 10 kere düşünün basladiginiz diyeti Bitirin artik basa donmeyelim kizlar.
Okul kapanana kadar Doktor Pape diyetine devam edeceğim ve hizlandirmak amaçli haftanın 1-2 günü protein günleri yapacağm
Diyetin bitmesine 43 gün var ve vermem gereken kilo 15 :)