- 10 Mayıs 2025
- 105
- 91
- 13
- Konu Sahibi Mehlikabyb
-
Merhaba hanımlar, 8+4 kese oluşmuş bebek yok. Doktor pazar günü aç karnına gel alttan bakarız belki o zaman görürüz bebeği dedi. Aç gel demesinin sebebi eğer yine görünmezse kürtaj yapacağı içindir diye düşünüyorumAma çok korkuyorum nasıl ilerliyor bu kürtaj işi?
Ayni durumu yaşadım 5 gün önce kürtaj oldum. 1 gece önce bi ilac verdi doktorum rahim ağzının açılması için o gece düşük yaptim ertesi gün genel anestezi ile içeride kalan kanama alanları temizlendi. Kürtajdan bir şey anlamıyorsunuz korkulacak bir sey yok ancak düşük yaptığım gece epey sanci çektim.
8.hafta boş gebeliktiKaç haftalıktı ki ileri haftaydı sanırım
8.hafta boş gebelikti
Benim ilk gebeliğimde adete göre 9 haftalıktı ama bebek 6 haftalık görünüyordu. Hiç ilaç vs olmadan direkt genel anesteziyle yaptılar
Benim bebek hiçbir zaman net gorunmedi. Bir var dendi bir yok dendi en son 8.haftada kürtaj kararı aldık
O ilaç kısmından çok korkuyorum, 1 yıl önce yengem oldu aynı doktora aynı durum. Ona da ilaç verdiler öldü resmen sancıdan 3 4 saat yaklaşıkAyni durumu yaşadım 5 gün önce kürtaj oldum. 1 gece önce bi ilac verdi doktorum rahim ağzının açılması için o gece düşük yaptim ertesi gün genel anestezi ile içeride kalan kanama alanları temizlendi. Kürtajdan bir şey anlamıyorsunuz korkulacak bir sey yok ancak düşük yaptığım gece epey sanci çektim.
Amin inşallah teşekkür ederimAllah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah. Benim de ilk gebeliğimden sonra sağlıklı bir kızım oldu. Sonra ikinci çocuk istedik. 36 gün önce 23 haftalıkken bebeğimi kaybettim
Rabbim sabır versinAllah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah. Benim de ilk gebeliğimden sonra sağlıklı bir kızım oldu. Sonra ikinci çocuk istedik. 36 gün önce 23 haftalıkken bebeğimi kaybettim
Evet ilac kısmı gerçekten insanı çok zorluyor bende yaklaşık 3 4 saat çektim ve rabbim düşmanıma vermesin diyorumO ilaç kısmından çok korkuyorum, 1 yıl önce yengem oldu aynı doktora aynı durum. Ona da ilaç verdiler öldü resmen sancıdan 3 4 saat yaklaşıko hali görünce daha çok korkuyorum
Rabbim sabır versinçok üzücü şeyler bunlar
Kesin yapılıyor bu durum değil mi kaçış yokEvet ilac kısmı gerçekten insanı çok zorluyor bende yaklaşık 3 4 saat çektim ve rabbim düşmanıma vermesin diyorum
Kesin yapılıyor bu durum değil mi kaçış yokbide tek başıma üstesinden gelebilir miyim yanımda kimsem olmayacak
Ya kesin olup olmadığına emin değilim benimde ilk tecrubemdi simdi olsa doktoruma sorardım bir daha o ilacı kullanmak istemem. Bence tek başınıza bu riski almayın ne olacağı belli olmuyor benim tansiyonum çok düştü bayılmışım mutlaka doktorunuza sorunKesin yapılıyor bu durum değil mi kaçış yokbide tek başıma üstesinden gelebilir miyim yanımda kimsem olmayacak
Benim yengem geçen yıl oldu aynı hastane aynı doktor. İlaç verdiler Büyük ihtimal bana da ilaç vereceklerCanım bana ilaçsız yaptılar 2017 de. Ben uyutuldum girdim ve çıktım
Benim yengem geçen yıl oldu aynı hastane aynı doktor. İlaç verdiler Büyük ihtimal bana da ilaç verecekler
Geçmiş olsun zor durum bahara büyükmüş aslında nedeni bellimi benimde kese var di bebeğin beslendigi damar falan var ama bebek yoktu bı kaç doktora gittim bebeğin gelişimi durmuş dediler birileri boş gebelik dedi öyle düşük oldu sonra kürtaj oldumAllah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah. Benim de ilk gebeliğimden sonra sağlıklı bir kızım oldu. Sonra ikinci çocuk istedik. 36 gün önce 23 haftalıkken bebeğimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?