8.hafta boş gebelik

Mehlikabyb

Ayayayay noluyo?
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
105
91
13
Merhaba hanımlar, 8+4 kese oluşmuş bebek yok. Doktor pazar günü aç karnına gel alttan bakarız belki o zaman görürüz bebeği dedi. Aç gel demesinin sebebi eğer yine görünmezse kürtaj yapacağı içindir diye düşünüyorum Ama çok korkuyorum nasıl ilerliyor bu kürtaj işi?

Ayni durumu yaşadım 5 gün önce kürtaj oldum. 1 gece önce bi ilac verdi doktorum rahim ağzının açılması için o gece düşük yaptim ertesi gün genel anestezi ile içeride kalan kanama alanları temizlendi. Kürtajdan bir şey anlamıyorsunuz korkulacak bir sey yok ancak düşük yaptığım gece epey sanci çektim.

Ben ilk gebeliğimde olmuştum kürtaj. Genel anestezi yapılmıştı çıktığımda da hafif ağrı olmuştu o kadar. Geçmiş olsun umarım sağlıklı haberler alırsınız

Kaç haftalıktı ki ileri haftaydı sanırım

O ilaç kısmından çok korkuyorum, 1 yıl önce yengem oldu aynı doktora aynı durum. Ona da ilaç verdiler öldü resmen sancıdan 3 4 saat yaklaşık o hali görünce daha çok korkuyorum

Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah. Benim de ilk gebeliğimden sonra sağlıklı bir kızım oldu. Sonra ikinci çocuk istedik. 36 gün önce 23 haftalıkken bebeğimi kaybettim
Amin inşallah teşekkür ederim başınız sagolsun hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah

Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah. Benim de ilk gebeliğimden sonra sağlıklı bir kızım oldu. Sonra ikinci çocuk istedik. 36 gün önce 23 haftalıkken bebeğimi kaybettim
Rabbim sabır versin çok üzücü şeyler bunlar

O ilaç kısmından çok korkuyorum, 1 yıl önce yengem oldu aynı doktora aynı durum. Ona da ilaç verdiler öldü resmen sancıdan 3 4 saat yaklaşık o hali görünce daha çok korkuyorum
Evet ilac kısmı gerçekten insanı çok zorluyor bende yaklaşık 3 4 saat çektim ve rabbim düşmanıma vermesin diyorum

Kesin yapılıyor bu durum değil mi kaçış yok bide tek başıma üstesinden gelebilir miyim yanımda kimsem olmayacak
Ya kesin olup olmadığına emin değilim benimde ilk tecrubemdi simdi olsa doktoruma sorardım bir daha o ilacı kullanmak istemem. Bence tek başınıza bu riski almayın ne olacağı belli olmuyor benim tansiyonum çok düştü bayılmışım mutlaka doktorunuza sorun

Geçmiş olsun zor durum bahara büyükmüş aslında nedeni bellimi benimde kese var di bebeğin beslendigi damar falan var ama bebek yoktu bı kaç doktora gittim bebeğin gelişimi durmuş dediler birileri boş gebelik dedi öyle düşük oldu sonra kürtaj oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…