- 10 Mayıs 2025
- 105
- 91
- 13
- Konu Sahibi Mehlikabyb
Gözümün önüne geliyor o hali korkum artıyor valla. Kimse de yok benim yanımda tek olacam söylesem erteler mi acaba doktorHmm öyleyse bilemiyorum. Sancı çekmek zor bir durum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözümün önüne geliyor o hali korkum artıyor valla. Kimse de yok benim yanımda tek olacam söylesem erteler mi acaba doktorHmm öyleyse bilemiyorum. Sancı çekmek zor bir durum![]()
Geçmiş olsun Size kürtaj öncesi ilaç verdiler miGeçmiş olsun zor durum bahara büyükmüş aslında nedeni bellimi benimde kese var di bebeğin beslendigi damar falan var ama bebek yoktu bı kaç doktora gittim bebeğin gelişimi durmuş dediler birileri boş gebelik dedi öyle düşük oldu sonra kürtaj oldum
İki sene geçti ama dil altı verdiler ama çok hatırlayamadım şimdi çünkü ağrılarım vardı ağır kesici veriyorlardi ben iki kere kürtaj oldum ama ilkinde düşük yaptım düşük yaparken adet sancısına benziyordu sonra kürtaj oldum ilaç vermediler sonrasındada içmedim yani ağrısız oldu ikinci kurtajimda çok ağrılı oldu inanılmaz derecede bunun nedeni büyük ihtimalle normal bir gebelik degidldi içi kist dolu lezyonlar varmış kesemde mol gebelik mis o yüzden çok zordu karnım çok büyümüştü köşede büyüktü baya aşırı mide bulantısı doktor hemen aldırmam gerekiyor dedi Altan anestezi verdiler ama sonrası çok ağrılı oldu iki kere kürtaj oldum ilkinde hiç bir şekilde ağrım olmadı ikincisindede inanılmaz derecede serum verdiler ağır kesici veriyorlar falan tekrar istedim çok verdim dediler oylr bir süreç Rabbim bundan sonraki hamileliklerimizi sağlıcakla bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin inşallahGeçmiş olsun Size kürtaj öncesi ilaç verdiler mi
Rabbim bir daha yaşatmasın, sağlıklı bebekler nasip eylesin...İki sene geçti ama dil altı verdiler ama çok hatırlayamadım şimdi çünkü ağrılarım vardı ağır kesici veriyorlardi ben iki kere kürtaj oldum ama ilkinde düşük yaptım düşük yaparken adet sancısına benziyordu sonra kürtaj oldum ilaç vermediler sonrasındada içmedim yani ağrısız oldu ikinci kurtajimda çok ağrılı oldu inanılmaz derecede bunun nedeni büyük ihtimalle normal bir gebelik degidldi içi kist dolu lezyonlar varmış kesemde mol gebelik mis o yüzden çok zordu karnım çok büyümüştü köşede büyüktü baya aşırı mide bulantısı doktor hemen aldırmam gerekiyor dedi Altan anestezi verdiler ama sonrası çok ağrılı oldu iki kere kürtaj oldum ilkinde hiç bir şekilde ağrım olmadı ikincisindede inanılmaz derecede serum verdiler ağır kesici veriyorlar falan tekrar istedim çok verdim dediler oylr bir süreç Rabbim bundan sonraki hamileliklerimizi sağlıcakla bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun zor durum bahara büyükmüş aslında nedeni bellimi benimde kese var di bebeğin beslendigi damar falan var ama bebek yoktu bı kaç doktora gittim bebeğin gelişimi durmuş dediler birileri boş gebelik dedi öyle düşük oldu sonra kürtaj oldum
Gözümün önüne geliyor o hali korkum artıyor valla. Kimse de yok benim yanımda tek olacam söylesem erteler mi acaba doktor
Amin inşallahRabbim bir daha yaşatmasın, sağlıklı bebekler nasip eylesin...![]()
Geçmiş olsun tekrardan inşallah bir dahakine saglikli gebelik nasıl eder RabbimGenetik bir hastalığı vardı. Doktorların önerisi bizim kararımızla gebelik sonlandı![]()
Geçmiş olsun tekrardan inşallah bir dahakine saglikli gebelik nasıl eder Rabbim
Merhaba umarım görürsünüz bebeği ama 3 kürtaj yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim boş kese için alacağınız ilaçtan asla korkmayın.O ilaç kısmından çok korkuyorum, 1 yıl önce yengem oldu aynı doktora aynı durum. Ona da ilaç verdiler öldü resmen sancıdan 3 4 saat yaklaşıko hali görünce daha çok korkuyorum
Merhaba betanız nasıl ilerliyordu peki yolk saç kesesi var mıydı ?Merhaba hanımlar, 8+4 kese oluşmuş bebek yok. Doktor pazar günü aç karnına gel alttan bakarız belki o zaman görürüz bebeği dedi. Aç gel demesinin sebebi eğer yine görünmezse kürtaj yapacağı içindir diye düşünüyorumAma çok korkuyorum nasıl ilerliyor bu kürtaj işi?
Merhaba betanız nasıl ilerliyordu peki yolk saç var mıydı ?Ayni durumu yaşadım 5 gün önce kürtaj oldum. 1 gece önce bi ilac verdi doktorum rahim ağzının açılması için o gece düşük yaptim ertesi gün genel anestezi ile içeride kalan kanama alanları temizlendi. Kürtajdan bir şey anlamıyorsunuz korkulacak bir sey yok ancak düşük yaptığım gece epey sanci çektim.
Betam çok iyi ilerliyordu tahlillerimde bi sorun yoktu yolk sac için bir şey diyemediğim 4 dr a gittim biri gördü biri goremedi en son boş gebelik tanısı aldim.Merhaba betanız nasıl ilerliyordu peki yolk saç var mıydı ?
Çok geçmiş olsunBetam çok iyi ilerliyordu tahlillerimde bi sorun yoktu yolk sac için bir şey diyemediğim 4 dr a gittim biri gördü biri goremedi en son boş gebelik tanısı aldim.
Merhaba sizin betanız sağlıklı ilerliyor muydu ?Benim de ilk gebeliğim 8. haftada boş gebelik nedeniyle sonlandırıldı. Doktorum düşüğü başlatmak için hastanede ilaç verdi, kanama başlamayınca rahmime yeniden ilaç yerleştirdi ama hiçbir şekilde düşük başlamadı. Akabinde kürtaja girdim çıktım, çok korkuyordum ama ne ağrım oldu ne de sızım. Hatta bana işlem yapmadıklarını düşünmüştüm :) 2 gün sonra yurt dışına tatile gittim, arada gelen hafif kanamalarım olmuştu sadece.
Hayır ilerlemiyordu.Merhaba sizin betanız sağlıklı ilerliyor muydu ?
Artışlarınız nasıldı acabaHayır ilerlemiyordu.