Ne guzel iste, bulanmiyor neden bulansin istiyorsun ki?Merhaba arkadaslar!
Aranizda olan varmi bilmiyorum benim asiri kusma fobim var.
Bende mide bulantilari hamile oldugumu ogrenmeden once vardi hamile oldugumu ogrendim bidahada bulantim olmadi simdi 8 haftalik nerdeyse bebegim ve hala bulanmiyo arada bir yok dencek kadar az
Acaba sansli hamislerdenmiyim? Gelme ihtimali yok demi cogu kisi bastan olurdu ozaman diyo
Bisey yapamam o yuzden bulanmasin diye dua ediyorum hahaNe guzel iste, bulanmiyor neden bulansin istiyorsun ki?
Ayrica fobin olsa ne yazar bulaninca napican sanki?
Ooo ozaman biz sansli hamislerdeniz :))Hamilelikte ne bir kere aşerdim ne midem bulandı hic birini yaşamadım mal gibi bi hamilelik geçirdim5 haftadan sonra baslamadiysabence daha olmaz
Aah nezaman basladi? Sence benimki daha baslarmiYat kalk dua etbende 9. Haftaya gireceğim 3 aydan sonra geçecek dediler diye şafak sayıyorum olmayan anneler de varmış kıskanıyorum onları sana bile hasetleneceğim şimdi
Bebeğin kalp atışları oluşmaya başladığında yani 6. Haftada bulantı başlıyor o zaman başlamadıysa daha da başlamazAah nezaman basladi? Sence benimki daha baslarmi
Aaay ben sanslilardanmiyimmmBebeğin kalp atışları oluşmaya başladığında yani 6. Haftada bulantı başlıyor o zaman başlamadıysa daha da başlamaz
Hahaha 2 aylik nerdeyse benimki simdiden gobegim cikti hamile gobegim sorma nasil istahliyimBende de hiç olmadı. Ve bende de kusma fobisi varAllah halimize acıdı demek ki Ama işte bulantı olmayınca camiş gibi yedim de yedim
Benim de öyleydi. Şimdi de tombik tombik geziyorumHahaha 2 aylik nerdeyse benimki simdiden gobegim cikti hamile gobegim sorma nasil istahliyim
Kac aylik canim seninkiBenim de öyleydi. Şimdi de tombik tombik geziyorumAma yok durduramiyorum kendimi. Hep açım. Aman ne yapalım veririz doğunca
6Kac aylik canim seninki
Olsun canim umuduni yitirme doktora gittinizmj?Şükret canıminşallah gebeliğin rahat geçer ♥ ben bulantısına bile razıyım ama olmuyor
Oo massallah :) cinsiyeti ne
Evet canım klomen kullandım yarın da çatlatma iğnesi vurulucam bakalım nasipse olur bu ayOlsun canim umuduni yitirme doktora gittinizmj?
Merhaba arkadaslar!
Aranizda olan varmi bilmiyorum benim asiri kusma fobim var.
Bende mide bulantilari hamile oldugumu ogrenmeden once vardi hamile oldugumu ogrendim bidahada bulantim olmadi simdi 8 haftalik nerdeyse bebegim ve hala bulanmiyo arada bir yok dencek kadar az
Acaba sansli hamislerdenmiyim? Gelme ihtimali yok demi cogu kisi bastan olurdu ozaman diyo
İlk hamileliğim, 24 Haftalık olduk. Benimde hiç bulantım tiksinmem olmadı. Hatta aşermedim bile olmadı. Dilini ısır şanslı hamişlerdensin. Tebrik ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?