8 hafta hamileyim bulantim yok?

Benim 9. Hafta başladı ilk 8 sıfır kusma

Ooo allah bagislasin :) simdi korktum biri bende 9 haftada basladi full kusma yazmks
Amiin Vallahi ben hiç yaşamadım. Ben de çok korktum. Hani kusarken kasılır ya mide, o his beni mahvediyor. Boğazım tahriş oluyor falan. Şükür olmadı. Arada öğürdüm ama çok nadir. İki kez kustum sanırım sadece maşallah diyeyim. İnşallah sende de başlamaz hiç. Kendini korkutma. Ama bende mide yanması, ağrısı çok oldu son aylarda. Büyüdükçe o oluyor işte. Yaşamayan yok gibi sanki bunu. Ama bulantıyı herkes yaşamıyor.

Insallahda hic yasamam ay dus et benim icin :)) cogu kisi biz basta yasadik seninki 2 aylik olmus olmaz artil diyplar ama bakalim

Insallahda hic yasamam ay dus et benim icin :)) cogu kisi biz basta yasadik seninki 2 aylik olmus olmaz artil diyplar ama bakalim
Yok yok yaşamazsın, dualarım seninle

Benim 8-9 haftalıkken başlayıp 5.aya kadar sürmüştü. Çok zor gerçekten ama bebek için çok iyi. Fast food ve asitli içecek bağımlısıydım mesela, hiçbirini görmeye tahammül edemiyordum. En kritik dönemde, bir şekilde bebeğin korunmasına vesile oluyor işte o bulantılar.

Bence bulanti olmadanda bebegimizi koruyabiliriz :) ben cokta sagliksiz seyler yemiyorum.ama dogru diyosun bazen cikolatayi fazla kaciriyorum midem bulandimi diyorumki tamam yemim artik. Bence kusmana gerek yok ben cok korkuyorum kusmaktan ondan bulantim baslasa b i le ona gore hap alirim sence nezamandan sonra bulanti baslamaz

Ya herşeyin bir hikmeti var, onu anlatmaya çalışıyorum. O kadar bulantıya rağmen sadece iki kere kusmuştum. Bulanıtının başlama zamanı insandan insana değişiyor. Belki sende hiç olmaz. Dayanabildiğin kadar ilaç kullanmamaya çalış. Endişelenme, yaşadığın sıkıntılar daha sonra aklına bile gelmiyor Allah kolaylık versin

Canım benim hiç ama hiç olmadı sadece 6. haftada sabah kalktığında kötü kalktım ama hiç kusmadım. O da bir hafta sürdü. Yani olacak diye bir şey yok. Benim annemde de hiç olmamış ikiz olmamıza rağmen. Bence başta olmadıysa daha da olmaz. 5. hafta başlayanları biliyorum. Ve bu sağlıksız bir durum değil doktora da sordum. Eğer baştan beri yoğun bulantın olup birden kesilirse sıkıntı olabilir belki ama hiç olmadıysa sıkıntı yok dedi Çok şanslıyız yani

Bence 8 9 10 haftada baslayanlarin bulanti onc oncden kendini beli eder demi 8inci haftams girdim hala yok ne sabah ne aksam tabi arada sirada oluyo ama oda yok dencek kadar az yani hic olmama sansim buyik demi:) bazilerinde olsada bazilerinde hic olmuyomus annemdede bulanti hic olmamis arada bir olmus

Olmaz canım olmaz merak etme. Bu konuyu aklından çıkar. Kendini de dinleme acaba bulanıyor mu bulanacak mı diye. Görürsün böyle geçecek ilk üç ay. Sonradan demir ilacı vs içenlern bulantıları başlıyabiliyormuş sadece

Coook sevindim biliyormusun :) herkez bans diyp olsaydi bastan olurdu diye ama bazileride 8 9 haftadan sonrada baslayabilir diyo ya cinnet geciriyprum hahahah yani 9 ayi mide bulantisiz gecirme ihtihmalim cok yuksek demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…