Canım bence sende şuan endişe edilecek bişy olmayadabilir. Kanama alanı yoksa belki rahim ağzından kaynaklı kanama olmuştur ilişkiye girdiysen o da yapabiliyormuş. Evet ben genelde 1 ayı geçkindir yattım. Görümcem geldi yemek vs o yaptı halada bende. Ama bugün sordum dr a dışarda gezebilir miyim diye evet dedi. Sadece cinsel ilişki yasak diyorlar . Buarada şimdide yatıyorum canım
Canım bence sende şuan endişe edilecek bişy olmayadabilir. Kanama alanı yoksa belki rahim ağzından kaynaklı kanama olmuştur ilişkiye girdiysen o da yapabiliyormuş. Evet ben genelde 1 ayı geçkindir yattım. Görümcem geldi yemek vs o yaptı halada bende. Ama bugün sordum dr a dışarda gezebilir miyim diye evet dedi. Sadece cinsel ilişki yasak diyorlar . Buarada şimdide yatıyorum canım
Kızlar merhaba 7+3 deyim . Dün başlayan bi kahverengi lekelenme oldu hala devam ediyor. Bir gün önce yürüyüş yapmıştım ondan olabilirmiş bugün doktora gittik bebeğin durumu gayet iyi denildi kalp atışını da duyduk çok şükür progestan vajinadan sabah akşam başladık. Sürekli uzanıyorum hiç kalkmıyorum .Daha önce başına gelip deneyimleyen var mı neler yaptınız acaba ?
Kızlar merhaba 7+3 deyim . Dün başlayan bi kahverengi lekelenme oldu hala devam ediyor. Bir gün önce yürüyüş yapmıştım ondan olabilirmiş bugün doktora gittik bebeğin durumu gayet iyi denildi kalp atışını da duyduk çok şükür progestan vajinadan sabah akşam başladık. Sürekli uzanıyorum hiç kalkmıyorum .Daha önce başına gelip deneyimleyen var mı neler yaptınız acaba ?
Bennn 9.haftamda oldum sebebini bilmiyorum progestan fıtıl ve progestan dex ıgne kullandım ama ben bıldın regl gıbı aşırı kanamam olmustu şükür düzeldi tabi benim doktorum dinlen tabikide ama sürekli yatmana gerek yok dedi sen yatsan da o bebek düşücekse düşer zaten senin yapabılcen bısey yok sadece yorma dıkkat et yani bende oyle aham şaham yatmadım yatmayı da benım fıkrım olarak sureklı tavsıye etmem embiriyonun düşükle sonuclanması zaten genetıgınde kromozomunda bı hastalık saglıksız bı embırıyo olusundan dolayı olurmus bu kanamalar da genelde kese buyudu rahme yer edındı ıcın ordakı hassas damarlarda kanama oluyomus yani herşey Rabbimden dikkat et ama kendını de yatmak olumsuzlukla şartlandırma hıc gerek yok ve bu arada fıtıl sabah aksam ama prıgestan dex ıgneye de basla o kanamayı kesıp dagıtıyo