• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8.Haftada Ultrason&Kalp Atışı Dinleme

Evet öyle diyormuş doktorlar benim doktorum maşallah bana her gittiğimde dinletti ama öyle uzun uzadıya değil kısa kısa . Hatta işte ilk 6+2 de duydum tabi o zaman yavaş dedi doktor normal çok erken güçlenicek demişti öyle de oldu. Şimdilik bi sıkıntı görünmüyor maşallah olmasında inşallah diyelim ahahaha
benimki de “ben görüyorum, senin duymana gerek yok” diyordu 😂😂 hatta bir keresinde bebekte kçtü bir sey var o yüzden dinletmiyorsunuz dedim. “öyle bir sey olsa neden saklayayım, benim cocugum mu?” demişti 😂 simdi çoktan doğdu, 8 aylık olucak neredeyse 🥰

benimki de “ben görüyorum, senin duymana gerek yok” diyordu 😂😂 hatta bir keresinde bebekte kçtü bir sey var o yüzden dinletmiyorsunuz dedim. “öyle bir sey olsa neden saklayayım, benim cocugum mu?” demişti 😂 simdi çoktan doğdu, 8 aylık olucak neredeyse 🥰
Amaaann , maşallah maşallaaahhh 🌼
Darısı başımıza , kız mı erkek mi ? Ay çok heyecanlı yaaa ✨✨✨ Allah analı babalı büyütsün

amiin. Allah bekleyen herkese sağlıkla kavusmayı nasip etsin. bizimki erkek 🥰
Aiyyy maşallah maşallaaahhh 🥰🌼🌼
Amin gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin olanlara da sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin . Doktor bana düşük tehliken yok dedi beni şimdi erken doğum sardı jajsjsj illa bi şey arıcam ya ondan doktorum şu hamileliğin bi tadını cıkar diyip duruyor

Aiyyy maşallah maşallaaahhh 🥰🌼🌼
Amin gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin olanlara da sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin . Doktor bana düşük tehliken yok dedi beni şimdi erken doğum sardı jajsjsj illa bi şey arıcam ya ondan doktorum şu hamileliğin bi tadını cıkar diyip duruyor
doğurduktan sonra da gecmiyor o endişeler.. annelik böyle bir sey 😂

Bende bu 3 ay da zaten abur cubur tatlı vs hepsi gitti hiç yemedim desem yeri var ama bakalım inşallah bu mide bulantıları geçer benimde. Yarın bi tiroidlerime vs baktırıcam bende tiroid var maalesef birde su fetal dna testini bekliyoruz bugün yarın çıkar dediler bakalım azıcık rahatlarız inşallah 🙏🏻
Teşekkür ederim cevapların için içime su serpildi 🌼
Bende tiroid ilaci alitoeum 25 euthyrox, insallah temiz cikar fetal de sizin, cok stresli dönemler beklemesi 🥰

Bende tiroid ilaci alitoeum 25 euthyrox, insallah temiz cikar fetal de sizin, cok stresli dönemler beklemesi 🥰
Bende 75 mg alıyorum benim çok yüksekti düşünce hamile kaldım zaten. Etkiliyormuş demek ki .
Ay evet stresli heyecanlııı inşallah hepimizin sonuçları tertemiz çıksın çok teşekkür ederim ✨

Back
X