8 haftalık gebeyim kokusuz doğal şampuan önerir misiniz?

Mizelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
52
30
88
32
Kızlar 8 haftalık gebeyİm ve en çok çamaşır yumuşatıcımın kokusundan tiksindim bulasik deterjanı kokusu şampuan kokusu sıvı sabun kokusu vs öldürüyor beni bana şampuan önerin nolur kokusuz ve doğal olanından bide sıvı sabun lütfen?

Kokusuz şampuan olmaz. El yapımı sabunlar var saglikli hemde araştırın onu kullanın.

Kızlar 8 haftalık gebeyİm ve en çok çamaşır yumuşatıcımın kokusundan tiksindim bulasik deterjanı kokusu şampuan kokusu sıvı sabun kokusu vs öldürüyor beni bana şampuan önerin nolur kokusuz ve doğal olanından bide sıvı sabun lütfen?
Of çok kötü ya bir önerim yok kokusuz olarak ama kışta geldi sık dus almayın benimde aynı sizin gibi kokulardan tiksinerek ve kusarak geçti aylarım cok ıyı anlıyorum 5. Aydan itibaren çok azalacak hassasiyetiniz merak etmeyin biraz sabır dişimi bile fircalayamadim🙄

Birde limon kolonyası koklayın ferahlatiyorsa ara ara rahatlarsiniz

Birde limon kolonyası koklayın ferahlatiyorsa ara ara rahatlarsiniz
İnanin alkol kokusuna bile tahammülüm yok evdeki bütün kolonyaları attım deli gibi bütün gardolap yumusatici kokuyor elimden gelse onlarıda fırlatıp atıcam çöpe tek tek yıkıyorum hepsini bi kaç yerde okudum bebek şampuanları varmıs ama hangisi iyi bilemedim koklamam lazım tek tek dört gözle gececeği günü bekliyorm ama daha cok var sanirim :(

Kokusuz şampuan olmaz. El yapımı sabunlar var saglikli hemde araştırın onu kullanın.
Sabunlarda cok sert yapiyor sacimi eltim halfetiden zeytinyağli getirmis sagolsun sabun ama onuda sadece vücuduma kullaniyorum sacimi kazık gibi yaptı bebek şampuanlarını denicem sanırım

Sabunlarda cok sert yapiyor sacimi eltim halfetiden zeytinyağli getirmis sagolsun sabun ama onuda sadece vücuduma kullaniyorum sacimi kazık gibi yaptı bebek şampuanlarını denicem sanırım
Sac yaglari kullanirsiniz banyodan sonra mecbur 🤷🏼‍♀️ bebek sampuanlari kokusuz degil

İnanin alkol kokusuna bile tahammülüm yok evdeki bütün kolonyaları attım deli gibi bütün gardolap yumusatici kokuyor elimden gelse onlarıda fırlatıp atıcam çöpe tek tek yıkıyorum hepsini bi kaç yerde okudum bebek şampuanları varmıs ama hangisi iyi bilemedim koklamam lazım tek tek dört gözle gececeği günü bekliyorm ama daha cok var sanirim :KK43:
Cok ıyı anlıyorum sizi yaşayan biri olarak hemde iki gebelikte de aylarca insanların normal ten kokularına bile dayanamıyordum ya cok sukur geldi gecti geçecek insan hiç geçmeyecek gibi hissediyor ama azalacak sonrada 9 ay geçince hpsı bitecek sabredin biraz daha sonu çok guzel olacak herseye değer bu minik melekler 😇

Cok ıyı anlıyorum sizi yaşayan biri olarak hemde iki gebelikte de aylarca insanların normal ten kokularına bile dayanamıyordum ya cok sukur geldi gecti geçecek insan hiç geçmeyecek gibi hissediyor ama azalacak sonrada 9 ay geçince hpsı bitecek sabredin biraz daha sonu çok guzel olacak herseye değer bu minik melekler 😇
Kesinlikle oyle onlar icin sabrediyoruz zaten hayırlısıyla kucağıma almakta nasip olur insallah☺️🌸

Back
X