8 haftalık hamileliğim 5 hafta çıktı!

Mervekulis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
74
14
3
33
arkadaşlar lütfen yardım edin adetim sürekli düzensizdir benım ne zaman olacagı belli olmaz. genelde 2-3 gün adet olurum. benım hesaplamama göre 8 haftalık olması gereken gebelik beta hcg değeri 5 haftanın ki ve alttan ultrasonda da 5 haftlaık gebelik cıktı sizce boş gebelik mi ? çok sancım var ve kanamam da var

Can'ım beslenmene dikkat et bol su iç ve dinlen.. Fındık fıstık ceviz bol bol tüket.. Süt peynir yoğurt ye..
Böyle olup normal haftasındaki hcgye bi anda çıkan arkadaşlarımız oldu..
Yinede herşey olacağına varır pozitif ol Allah'a güven ona emanet et :KK200::dua: Rabbim korusun gözetsin:anne:

Amin canım çok ağlıyorum dualarinizi eksik etmeyin bgun kürtaj yapıyorlardı reddettim belki geç dollenmedir bişi olmustur diye yarın gidicem

8 hafta olması gerekirken neden horman degerleri ve ultrasonda oyle gözüktü ki

zaten kendin diyorsun adetlerim.duzensiz diye gec yumurtlamissin gec dollenmis bu kadar..mesela benim son adet tarihim 17 mart ama nisan sonu testler negatif cikti hem kan hem idrar..ben de tarlusal kullandim adet sokturucu 10 gun gecti yine gelmedi idrar testi pozitif cikti sonuc 12 haftalik hamileyim...
yalniz kanaman riskli onu bilemiycem bundan 2 yil once korunmayi biraktigimda 7 haftalik gebeligimi ogrenmemle kalp atisi olmadigini ogrenmem bir olmustu ben de bir hafta bekledim belki yanlislik vardir diye ama diger randevuyu beklerken kanamam basladi doktor da ayni seyi soyleyince kurtaji kabul ettim...dusuk cok sancili olabiliyormus cesaret edemedim.,,

bugun tekrar hcg me bakılcak yarın bir daha sonuclar bakılcak eger düşme varsa kürtaj olacagım

ama çok fena sancım var 2 gündür ölüyorum prgestanı vajinadan aldıktan sonra

Doktor ne dedi peki bnm yuzume acik acik kaybediosun dedi ve isin garibi bnm hic agrim yok ustelik progestrn bile vermiolar israrla deliricem
biri kürtaj dedi bir türlü kaçıncı haftalık oldugumu anlamadılar ama ısrarla 5 dediler sonrasında bekleyelm dediler biri kesenin içi boş dedi diğer 2 doktor saglıklı dedi kafam cok karısık

Benimde oyle karmancorman ama cogu umutsuz konusti 3800 azmis deger 5 hafta sonuna gore kese kucukmus falan senin kesen kac mm

Back
X