8 haftalik hamileligim gelismemis 6 haftada kalmis gelismemis. Kürtaj olmalimiyim

Tuanarana

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
36
18
18
35
Merhaba hanimlar
Tüp bebek tedavisinden sonra hamile kaldim ama malesef bebegim 6 haftadan itibaren gelismemis suan 8 haftadayim ve bana kürtaj önerildi. Kürtaj olmadan kendiliginden düsük yapanlar varmi.
Bi doktor acil kürtaj tavsiye ederken diger doktor ilaclari krs kanaman kendiliginden baslar dedi.

Merhaba hanimlar
Tüp bebek tedavisinden sonra hamile kaldim ama malesef bebegim 6 haftadan itibaren gelismemis suan 8 haftadayim ve bana kürtaj önerildi. Kürtaj olmadan kendiliginden düsük yapanlar varmi.
Bi doktor acil kürtaj tavsiye ederken diger doktor ilaclari krs kanaman kendiliginden baslar dedi.
İlaçla ağrın fazla olur ve böyle bi travma yaşamanı istemem kürtaj sadece 15 dakika sürüyor sonra yine hafif hafif ağrın oluyor ama kendiliğinden düşmesini beklemek yok canım yani sen bilirsin

Merhaba hanimlar
Bende tüp bebekle hamile kaldım bebeğim 6+3 te kaldı kalbi durdu 9. Haftada kürtaj oldum. Kullandığımız progestan ilaçlardam kaynaklıda olabilir ama düşük olmadı bnde.Doktor kürtaj olmamı istrmişti ben kendi düşsün istedm. 3 hafta bekledim ama düşmedi. 9 dan sonra zaten zehirlemeye başlıyo. Mecbur kürtaj oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınız dolsun 💜

Back
X