8 haftalik hamileyim ama 6+5 cikiyor ve kalp atisi 109

Nurgul4545

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
24
18
8
31
Merhaba, tecrübeli olan ve daha önce yakınında yaşayan varsa yardim etmenizi rica ediyorum. Gebeligim 8. Haftasindayim ama vajinal ultrasonda 6+5 olarak çıkıyor. Kalp atışı 109 çıktı ve doktor yavaş olduğunu söyledi. 2 hafta sonra çağırdı o zaman sağlıklı bir gebelik mi bakabiliriz dedi. Var mi bilgisi olan?

Bildiğim kadarıyla 140 civarı olması gerekiyor kalp atışının. Hafta olarak öyle çıkması geç döllenme vs olabilirmiymiş doktorunuz ne dedi bununla ilgili ? Umarım sağlıklı bir gebeliktir sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻

Bildiğim kadarıyla 140 civarı olması gerekiyor kalp atışının. Hafta olarak öyle çıkması geç döllenme vs olabilirmiymiş doktorunuz ne dedi bununla ilgili ? Umarım sağlıklı bir gebeliktir sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻
Geç döllenme gibi bir yorum yapmadı. Sadece kalp atışının yavaş olduğunu söyledi. Progestan verdi. 2 hafta sonra gel dedi. Teşekkür ederim güzel temenniniz için.

Durumla ilgili bilgisi olan baska birileri varsa bilgi vermelerini rica ediyorum. Bu bekleyiş cok stresli
umarım bebeğiniz sizinle kalır. Ben iyi bir yorum yapamayacağım malesef :( Siz gibi 9 haftalık olmam lazımdı 6. haftada kaldı bebeğim ve kaybettim. İnşallah sizinki geç döllenmedir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.

umarım bebeğiniz sizinle kalır. Ben iyi bir yorum yapamayacağım malesef :KK43: Siz gibi 9 haftalık olmam lazımdı 6. haftada kaldı bebeğim ve kaybettim. İnşallah sizinki geç döllenmedir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Cok geçmiş olsun. Umarim sonrasi dilediğiniz gibi olmuştur. Siz kalp atışını duymuş muydunuz? Düşük mü yaşadınız?

Back
X