8 haftalık hamileyim ama nefes alamıyorum ..

gulcicek61_67

...Hayat Güzeldir...
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
994
4
621
Zonguldak
kızlar slm. son 4-5 gündür nefes almakta zorlanıyorum. 8,5 haftalık hamileyim. nedenini ne olabilir acaba. sizdede bu problem varmı.

Bu tamamen psikolojik olmalı, strese son vermelisin, herşey yolunda gidecek ve bebişlerini kucağına alcaksın Allahın izni ile, bende de böyle olmuştu ancak dr psikolojik demişti , sakin ol, öpüyorum
Başka bir yerde gördüm sigara içiyormuşsun, lütfen hemen bırak, bebğin gelişimini etkilemesin

Son düzenleme:
selam
havalardan olabilir , arada mümkünse tansiyonuna düzenli baktırmaya çalış , vücüd gebelik ve gelen hormon değişimlerini yaşıyor.Psikolojikte olabilir yada gebeli formunda gebelik yaşayan arkadaşlarada sorabilirsin.

Canim öncelikle Hayirli Olsun Bebişlerin Ama Bence Doktorunla Bu Konuyu Bi Görüş şişlikte Varmi Vücudunda Acaba şimdi Bu Bi Sorun Olabilir Ama Bebişlerine Bişey Olmaz Inşallah Onun Için Korkma Bol Bol Su Iç Ve Temiz Hava Al Ama Mutlaka Mutlaka Doktoruna Bu Durumu Bildir

hamilelikte artıyor nefes alma ihtiyacı bu kesin ama daha ilerki haftalarda belirginleşiyor bu.Ama sigara içiyorsan bu nedenle şimdilerde ortaya çıkmış olabilir.

kızlar slm. son 4-5 gündür nefes almakta zorlanıyorum. 8,5 haftalık hamileyim. nedenini ne olabilir acaba. sizdede bu problem varmı.

Canım benim öncelikle yumurta toplama işlemin de çok mu yumurta toplantı önemli olan bu senin yapman gereken ise karnında şişlik nefes alamama ve idrara çıkamama gibi şikayetlerin artarsa bir an önce doktoruna başvur derim ama tedavinde az yumurta çıkmışsa başka bir nedene bağlıyabiliriz...

bende aynen senin gibi 8 hafta 6 günlük hamileyim. Bende çok fazla olmuyor ama masada dik oturmazsam zaman zaman yaşıyorum. Pazartesi dr kontrolüm vardı ve dr um bu ay yaşayabileceklerimi izah etti crinon kullanımına devam ettiğimiz için vücudumuzda bazı baskılar olabilirmiş kalbin kızlı atıyormuş gibi olması nefes kontrolü progesteron hormonunun spontane gebelikte bile artarken bizler birde düşük riskine karşı ilave kullanıyoruz nedeni bu sakın bunu dert etme bizler bu bebekleri bulana kadar neleri atlattık şimdi sıra bebeişlerimize sağlıkla kavuşmakta. Hiç buna takılma hamileliğin tadını çıkar.yerimseniben

canım ben sezeryanla doğum yapmıştım 4 sene önce .gayet rahattım zaman zaman nefesim daralıyodu.1 sene öncesine gittiğim doktordan öğrendimki aort yetmezliği varmış.oyüzden nefesim daralıyomuş.istersen doktoruna danış hamilelik şartlarına göre bi kardiyolojiye bi git canım.eğer bir sorun varsa öğrenmiş olursun.lütfen ihmal etme canım geçmiş olsun

Çarpıntın oluyormu?Bana olmuştu geçen gün nefes alamamıştım.Tansyona yordum ben ama bilmiyorum bir daha olmadı.

canım crinon dediğin ilacı ben kullanmıyorum. seninkide tüp bebekmi/
BEN SADECE FOLİK ASİT, BEBE ASPİRİNİ BİDE PROGESTAN FİTİL KULLANIYORUM.

Progestan crinon ile aynı şey progesteron kormonunu yükseltmek için kullanılıyor canım. Endişelenme hiç kendini dinleme rahat olmaya çalış.Hakkımızda her şeyin hayırlısı.

Evet 12. haftaya kadar kullanım zorunlu sonrasındada durumumuza bakılıp uzatılabilirmiş ama gerek kalmaz diyor benim dr um.

Ben zaten normal doğumu hiç düşünemiyorum bile hatta genel anestezi uygunsa ısrar edicem biraz fazla korkuyorum çünkü. Ben İzmirde yaşıyorum ve Symrna art tüp bebek merkezinde aşılamalarımda Mic. enjeksiyonda orada oldu hastaneden çok memnun kaldım. Aralıktada inşallah nerede doğum yapıcağımızı ve günlerimizi sayıyor olur ve birbirimize haber veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…