Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim ama birden sabah bulantılarım kesildi göğüslerimdeki sızı azaldı karın ağrımda bitti sizce nedeni ne olabilir çok korkuyorum eşime söylemek istemiyorum doktora gitmekte psikolojim çok kötü yardımcı olun bana![]()
Canını sıkma benim 9 haftalık iken aniden sizin gibi oldu hatta burdaki yorumları okudum ettim ağlayarak doktora gittim herşey iyiydi 2 gün SONRA tekrar başladı strese girme inşallahArkadaşlar 8 haftalık hamileyim ama birden sabah bulantılarım kesildi göğüslerimdeki sızı azaldı karın ağrımda bitti sizce nedeni ne olabilir çok korkuyorum eşime söylemek istemiyorum doktora gitmekte psikolojim çok kötü yardımcı olun bana![]()
Allah korusun 3 dış gebelik geçirince biraz evhamlı oluyor insan çok şükür yine bulandı buna sevineceğimi hiç düşünmezdimAmacım sizi üzmek değil ama benim hamilelikte midem çok bulanırdı sonra birden kesildi geçti sandım kalp atışını duymak için doktora gittik maalesef kalbinin durduğunu söyledi kürtaj oldum 8 haftalıktım. Bence doktora gidin değilse bile içiniz rahatlar yada bi sıkıntı varsa da erkenden müdahale edilir.
ŞükürAllah korusun 3 dış gebelik geçirince biraz evhamlı oluyor insan çok şükür yine bulandı buna sevineceğimi hiç düşünmezdim
Benim de belirtilerim cok azdi birden kesildi bulanti hic yok doktra gittm korkmstm ama bi sikinti yok suan 9 haftam bitmk uzere hala belirm yok korkmyin bebek olustgu icin vucut iyiye gider zamanla ilk Zamanlar belirti yogundrArkadaşlar 8 haftalık hamileyim ama birden sabah bulantılarım kesildi göğüslerimdeki sızı azaldı karın ağrımda bitti sizce nedeni ne olabilir çok korkuyorum eşime söylemek istemiyorum doktora gitmekte psikolojim çok kötü yardımcı olun bana![]()
Kac haftalik gebesiniz ayni durumdayz cinsiyetinjz belli mi benjm ilkte cok olmustu ama bunda hic bulantm yokBen hiç bulantı yaşamayanlardanım çok şükür. Daha doğrusu hiç gebelik belirtisi yaşamadan devam eden gebeyim :) bence şanslıyız. Bulantıya takılma bu kadar
11 haftalık . Kıza benzetti doktorum. Benim ilk gebeliğimde de bulantım hiç olmamıitı. Onda da erkekti. Cinsiyetle alakalı mı bilmiyorum ama benm bünyede farketmiyorKac haftalik gebesiniz ayni durumdayz cinsiyetinjz belli mi benjm ilkte cok olmustu ama bunda hic bulantm yok
Hmmsaglikla kucaginiza alirsnz insallh benim kizim var 6 yasnda cok kotydm bu sefer aksine cok iyiyim oglumda olsn isterim tabiki kismet11 haftalık . Kıza benzetti doktorum. Benim ilk gebeliğimde de bulantım hiç olmamıitı. Onda da erkekti. Cinsiyetle alakalı mı bilmiyorum ama benm bünyede farketmiyor
Korkmayın oluyor öyle. O haftalarda benim de geçmişti bir kaç gün sonra tekrar başladı. Bazen hafif oluyor bazen daha yoğun oliyor goguslerdeki aci. Şimdi 11.haftadayim. mide hassasiyetim son 10 gündür çok fazla.8. haftamda daha iyiydimArkadaşlar 8 haftalık hamileyim ama birden sabah bulantılarım kesildi göğüslerimdeki sızı azaldı karın ağrımda bitti sizce nedeni ne olabilir çok korkuyorum eşime söylemek istemiyorum doktora gitmekte psikolojim çok kötü yardımcı olun bana![]()