Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıbademe gidiyorum ama doktor tahliller için bile aramıyor hep gittigimde çok iyi güzel dedi ama ilk gebeligim hiç bi zaman şuna dikkat et bunu dikkat et demedi folidoce başlattı devit verdi daha sonra folidocedan başka bi vitamine geçirdi eczaneye sordum ilaçlarda herhangi bi farklılık var mı diye hayır eşdeğer sadece bunu karşılamıyo dedi doktor yüzünden biraz kafam karışık acaba doktorumu değiştirmeliyimBende her ay gittim son zamanda iki haftaya düşmüştü doğum yaklaştı diye
Boşuna stres yapıyorsun bence endişe etmenizi anlıyorum ama boşuna yani yinede siz bilirsiniz içiniz rahat değilse ya doktorunuzla konuşun yada değişinAcıbademe gidiyorum ama doktor tahliller için bile aramıyor hep gittigimde çok iyi güzel dedi ama ilk gebeligim hiç bi zaman şuna dikkat et bunu dikkat et demedi folidoce başlattı devit verdi daha sonra folidocedan başka bi vitamine geçirdi eczaneye sordum ilaçlarda herhangi bi farklılık var mı diye hayır eşdeğer sadece bunu karşılamıyo dedi doktor yüzünden biraz kafam karışık acaba doktorumu değiştirmeliyim
Yaa benim eltimde benden 6 ay önce gidiyor ilk aylar çok gitti o yüzden endişelendim teşekkür ediyorumSuan çırpına olduğu ıcın bazı yerler sıkıntı olmadıkça gelme dıyor zaten ılk aylarda ayda bır son 2 ayda ya her hafta ya 2 hafta bır gıdıliyor canım
Tamam teşekkür ederim bu ara düşünecek bişey bulamayınca doktora sardım sanırımBoşuna stres yapıyorsun bence endişe etmenizi anlıyorum ama boşuna yani yinede siz bilirsiniz içiniz rahat değilse ya doktorunuzla konuşun yada değişin
BaZıları kendı gıdıyor canım bence gereksız ajanda hastalık var bırde en ıyısı beslenmene vıtamınlerıne dıkkat et ayda bır gıt en temızıYaa benim eltimde benden 6 ay önce gidiyor ilk aylar çok gitti o yüzden endişelendim teşekkür ediyorum![]()
Yaa benim eltimde benden 6 ay önce gidiyor ilk aylar çok gitti o yüzden endişelendim teşekkür ediyorum![]()
Doktora gerek duyduğunda gereken şeyleri der bence banada ilk haftalar da bişey demedi ama sonradan dikkat etmem gerekleri filan dediTamam teşekkür ederim bu ara düşünecek bişey bulamayınca doktora sardım sanırım![]()
Öyle oldu ayda bir bizim içinde iyi gerçekten hastalıkdan dolayı korkuyoruz daBaZıları kendı gıdıyor canım bence gereksız ajanda hastalık var bırde en ıyısı beslenmene vıtamınlerıne dıkkat et ayda bır gıt en temızı
Vallahi telefonu elime alıyorum hep kalp atışı durması yok başka şeylerle ilgi kötü şeyler çıkıyo karşıma eşimde kafasını koyuyp karnıma yok azıcık bi kalp atışı duyuyorum diye kendini kandırıyo zavallım muhtemelen benim kalp atışımı duyuyorİlk haftalarda bende 4 haftalarda bir cagirildim. Başlangıçta insan hep gitmek istiyor bazen kaçamak yapıp başka doktora bile gittim sirf görmek içinhareketlerini hissettikten sonra icim daha rahattı daha sabirliydim. Simdi sonlara doğru epey sıklaştı.
Sabretmem lazım desenizeDoktora gerek duyduğunda gereken şeyleri der bence banada ilk haftalar da bişey demedi ama sonradan dikkat etmem gerekleri filan dedi
Evet öyle olcakSabretmem lazım desenize![]()
Haklısın insan başta baya endiseli oluyor zamanla gecer çok normal suan hissettiklerinizVallahi telefonu elime alıyorum hep kalp atışı durması yok başka şeylerle ilgi kötü şeyler çıkıyo karşıma eşimde kafasını koyuyp karnıma yok azıcık bi kalp atışı duyuyorum diye kendini kandırıyo zavallım muhtemelen benim kalp atışımı duyuyorgarip durumlar ya 4 yıl sonra artık olsun bi tane dedik daha bismillah demeden endişelerimizi bitiremedik
![]()
Vallahi öyle her denilene aldırış etmemek lazım nasıl içi rahatlattınız anlatamamEvet öyle olcak
Bide öyle kötü şeyleri okuyup canınızı sıkmayın her okuduğumuza inansaydık oho![]()
Oraları şimdiden düşünemiyorum gün sayıyorjm çünkü zor geçiyo benim içinHaklısın insan başta baya endiseli oluyor zamanla gecer çok normal suan hissettiklerinizdaha cinsiyet vs var daha heyecanlı günler bekliyor
![]()
Allah bağışlasınVallahi telefonu elime alıyorum hep kalp atışı durması yok başka şeylerle ilgi kötü şeyler çıkıyo karşıma eşimde kafasını koyuyp karnıma yok azıcık bi kalp atışı duyuyorum diye kendini kandırıyo zavallım muhtemelen benim kalp atışımı duyuyorgarip durumlar ya 4 yıl sonra artık olsun bi tane dedik daha bismillah demeden endişelerimizi bitiremedik
![]()
Riskli bir durum yoksa ayda 1 çağırır. Benim riskliydi 2 haftada bir çağırdı. 16. Haftadan sonra 3 haftaya çıktı muayenelerin arasi. Endişe etme bence normal gidişat bu şekilde. Çok stres yapiyosan bekleme 3 haftada git en azindan 3 ayi doldurana kadar. Senin kafanin Rahat etmesi önemliEn son 7 haftalıkken gittim kalp atışını felan duydum sonra bana herşey düzgün bi ay sonra gel dedi ama benim bildigim 3 aya kadar 2 haftada bi kontrol ediyodu sizde nasıl boşa mı endişeleniyorum bide nette kalp durma gibi şeyler duydum korktum açıkcası
Doktorunuzla iletişiminiz hamilelik döneminde çok önemli bence.. Sizi dinlemeli ve de açıklayıcı olmalı. Eğer bu konuda sıkıntınız varsa doktorunuz değiştirin ama ayda bir kontrol konusunda sorun yok.. Sürekli de gitmek zorunda değilsiniz. Bazı test zamanları var önemli olan o test zamanlarında gitmeniz zaten doğum yaklaştıkça kontrol sıklığınız artacak.. Doktorunuzun size yazdığı ilaçlar konusunda da birbirinin muadili ilaçları yazıyorlar zaten.. Doktorlar ilaç firmaları ile anlaşmalı oluyor ve hangisi ile anlaşması varsa onu veriyor. Maalesef benim doktorumda kullandığım bütün vitaminlerimi omega 3 d vitamini falan en pahalısından ve sigortanın karşılamadığı ilaçlardan veriyor.. Ama doktorumı seviyorum ve güveniyorum mecbur alıyorum işte.. Hatta bana verdiği vitamini sayılı eczanelerden buluyorum temin etmekte zorluk bile çekiyorum..Acıbademe gidiyorum ama doktor tahliller için bile aramıyor hep gittigimde çok iyi güzel dedi ama ilk gebeligim hiç bi zaman şuna dikkat et bunu dikkat et demedi folidoce başlattı devit verdi daha sonra folidocedan başka bi vitamine geçirdi eczaneye sordum ilaçlarda herhangi bi farklılık var mı diye hayır eşdeğer sadece bunu karşılamıyo dedi doktor yüzünden biraz kafam karışık acaba doktorumu değiştirmeliyim