Doğuma Hazırlık 8 haftalik hamileyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Orkd

Ahirette duamsin <3
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
484
173
18
Arkadaslar 3. Gebeligimin 8. Haftasındayim cok şükür :) cinsiyet konusunda çok meraklaniyorum. Ilk iki bebeğim erkek dunyaya geldi bununda erkek olacağıni hissediyorum. Söylenen birkaç yontemi denedim yüzük falı kiz, Çin fali erkek, rus fali kiz dedi bebeğim icin. Kiz yükü tuz yüküdur diye bi yorum edildi geçende ama ben erkek bebeklerimde 4 ay ne yiyebildim ne icebildim sürekli bi mide bulantisi ve kilo kaybı. Bu gebeligimde ise cok rahatım. Bol bol meyve tüketiyorum. Ekşi seyler canim çekiyor. :/ benim durumumda olan varmi acaba ?? Sizce bu belirtilere göre bebegim erkekmi kiz mi :/ eşim kiz bebeğimiz olsun istiyor. Annesini çocuk yasta kaybetmiş :/ ismini yasatsin diye. Ama icimde bi his erkek olacak gibi

Hayırlı olsun :) maşallah 3. deneyimli bir anne ne kadar güzel :) bence artık o hiç belli olmuyor bnm cnm kışın çok erik istemişti tam da yeni çıktığı zamanlarda ekşi istiyordum ama erkek oldu ki ben tatlıyı normalde çok yerdim hamilelikte canım istemedi.

dua edin hamiş anneler darısı bana :) 8 gün geciktim ama 4 gün önce kan tahlilim negatif dedi dün kahverengi bir akıntım oldu silindiğimde acaba geç mi dölleniyorum diyrum umutlansam mı umutlanmasam mı bilemedim

valla yengem kılo kılo lımon yerdı okadar eksı ısterdı gozu donerdı masallah bı oglumuz oldu... hakkında hayırlısı olsun cnm.. soylemeden gecemıyecegım darısı da basıma ıns:KK45:

Am
Hayırlı olsun :) maşallah 3. deneyimli bir anne ne kadar güzel :) bence artık o hiç belli olmuyor bnm cnm kışın çok erik istemişti tam da yeni çıktığı zamanlarda ekşi istiyordum ama erkek oldu ki ben tatlıyı normalde çok yerdim hamilelikte canım istemedi.
In inşallah rabbim once sagligi sihhatini eksik vermesin sonrada muradimdakini versin inşallah :)

evet mide bulantısı halsizlik ve kilo kaybı genelde erkeklerde olur... sen bu hamileliğinde rahatmışsın...
bence kesin kız :)

dua edin hamiş anneler darısı bana :) 8 gün geciktim ama 4 gün önce kan tahlilim negatif dedi dün kahverengi bir akıntım oldu silindiğimde acaba geç mi dölleniyorum diyrum umutlansam mı umutlanmasam mı bilemedim
Canim amin inşallah rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin. 6 tane düşük yaptim ilk 4 yilda. Umudumun bitigi yerde rabbim dediki ben varım :) 7 sene evvel kucagima aldim ilk oglumu hemen ardından 19 ay sonrada diger oğlumu umudunu kaybetme mevalm gorelim neyler. Neylerse güzel eyler inşallah :)

valla yengem kılo kılo lımon yerdı okadar eksı ısterdı gozu donerdı masallah bı oglumuz oldu... hakkında hayırlısı olsun cnm.. soylemeden gecemıyecegım darısı da basıma ıns:KK45:
Benimde umudum ondan belkide canim oncekilerde tatli yerdim hep erkek oldu bunda eksi basladi. Digerlerinden farkli bu gebeliğim rabbim hayirlisiyla muradimizdakini versin herkese

Canim amin inşallah rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin. 6 tane düşük yaptim ilk 4 yilda. Umudumun bitigi yerde rabbim dediki ben varım :) 7 sene evvel kucagima aldim ilk oglumu hemen ardından 19 ay sonrada diger oğlumu umudunu kaybetme mevalm gorelim neyler. Neylerse güzel eyler inşallah :)
inşallah canım 2 senelik evliyim bir seneden fazladır bebek istiyoruz eşimle sorunda yok ama olmuyor hiç hamile kalamadım :( ALLAH'A sığındım bakalım bekliyorum hayırlısı

inşallah canım 2 senelik evliyim bir seneden fazladır bebek istiyoruz eşimle sorunda yok ama olmuyor hiç hamile kalamadım :KK43: ALLAH'A sığındım bakalım bekliyorum hayırlısı
17 senedir yoktu bi komsumun 3 ay evvel aldi kizini kucagina üzülme olur. :) adetinin 14-15 -16 17 günleri ilişki olursa sansin artar canım basimdan gecti biliyorum rabbim tez vakitte nasip etsin uzulme

Çok mrk ettim Şimdi durumunuzu.
Takip edeceğim topiğiniziii ;)
Benimde iki oglum var ..
Kızım olsun cok isterdim ama artık bakabileceğimi düşünmediğim için heveslerimi gömdüm:/
Mideniz hiç bulanmıyorsa kız olması muhtemel.
Bize bildirin lütfen ;))
Sağlıkla gelsin evladınız

Çok mrk ettim Şimdi durumunuzu.
Takip edeceğim topiğiniziii :KK66:
Benimde iki oglum var ..
Kızım olsun cok isterdim ama artık bakabileceğimi düşünmediğim için heveslerimi gömdüm:/
Mideniz hiç bulanmıyorsa kız olması muhtemel.
Bize bildirin lütfen :KK66:)
Sağlıkla gelsin evladınız
Mutlaka yazacağım canim inşallah rabbim gönlümüze göre sağlıklı nasip etsin )) eylül 20 de dr randevum belli olursa söyleyeceğim cok merak ediyorum bende hayırlı bakalım :)

Mutlaka yazacağım canim inşallah rabbim gönlümüze göre sağlıklı nasip etsin )) eylül 20 de dr randevum belli olursa söyleyeceğim cok merak ediyorum bende hayırlı bakalım :)
Cemrecim ilk ultrason resmimiz bu bi tahminde bulunabilirmisin? :)

Eklentiler

• 20150825_125846.webp
    20150825_125846.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 91
Orkd benimde bir oglum var 4 yasinda onda hep eksi yedim hergun kustum..
Bunda hic bulanti kusma olmadi sadece 2 kere fln..bende kziim olsun cok istiyorum doktorum da iki gun once kiza benziyor dedi bakalim kiz olucak mi;)

Orkd benimde bir oglum var 4 yasinda onda hep eksi yedim hergun kustum..
Bunda hic bulanti kusma olmadi sadece 2 kere fln..bende kziim olsun cok istiyorum doktorum da iki gun once kiza benziyor dedi bakalim kiz olucak mi:KK66:
Kac aylik gebesiniz ? :)

Back
X