8 haftalık hamiş olup karnı cıkanlar burayaaaa

metabolizmanız ve hormonlarınızın değişimi başladı karına şişlik olarak yansır.ben hamileliğimin ilk aylarda kabızlık ve baş ağrısı ve miğde bulanması kokulara hassasiye özellikle pişen yemeğe karşı fırın kokusu özellikle!miğde bulandırıcıydı.ilk 3 ay insanın karnı olmuyor senden daha önce hamile kalmış ilerlemiş hamile bayanları görünce benim karnım neden böyle büyük değil diye üzülüyordum kimse anlamıyordu hamile oldugumu sonra bu üzüntüm geçti:))birde erkek bebek oldugunu bazı insanlar şıpp diye anlıyorlar karın altta doğru oluyor ve tıpkı bir yumurta gibi

benimdee cıktıı bi andaa karnımmm ve sadece 6 haftaaa..herkess sasırıo ve kilo da almadımm amaa sadece altt kısmıındaa sislikk top gibiii.. gazım yokk fakatt bu sislikk normalmişş.. zamanla inicekmişşş... 4 aydan sonaa normall büyümeye baslıcakk

8. haftamdan beri kilo almamama ve karnım çıkmamasına rağmen giydiklerim olmuyordu....
şimdi 14. haftamdayım karnım çıktı ama annem çok kızıyor 'çıkartma şunu' diye sanki elimdeymiş gibi
bide yeni yeni söyledikleri arkadaşlarından ''bizden niye gizlediniz'' diyenlere de ''nesini gizleyelim, millet o işi yatak odasında gizli gizli yapıyor ama hamile olunca gerine gerine geziyorlar'' diyor..
yani ben gizleyebildiğim kadar gizlicem güzel göbişimi anneciğimden tabiki deee

eski insanlara göre ( yani biraz orta yaşı geçmiş insanlara göre ) hamilelikte karınlar gösterilmezmiş :44::44:

2 çocuk annesi olarak söylüyorum normal cıkmaması 4. aydan sonra hatta 6. aydan sonra cıkan bile var mesela ebru şallı

ayy suratını asmıssınn ama sende dee bi ebru sallı hali gördüm ben balım. masallahh pek güzel görünüyosun bu arada benimm göbegim hemencikk cıktıı emmme doktorr gazdan dedi nitekimm 4 ayı bitirdim halaaa kilo almadım ama göbegim bir top

ben hamile degilim ama ebru şallı gibi karnım sonradan cıksın cok isterdim ve onun gibi hemen zayıf olmak isterdim ilk hamilelikde karnın cıktıkça hoşuna gidiyo insanın ama ikincide helede süprizse dogana kadar hiç cıkmasın istiyo insan valla

ayy benimm ilk bebegimm süprizz emmee ben hiçç istemiyorum karnım cıksınn.. :26::26: cünkü evlendikten sonra zaten bi 10 kg fazlalık edinmiştim. spor diyeisyen kostururrken tam kilo vermeye basladıgım anda hamiş oldumm simdide en az kiloyla atlatayım diyorum emme göbegimm pörtleyip duruyo 6 aylık gibi.. sıpada cok hızlı kilo alıyo. 4 gün önce 160 gr dı bugün 210 gr. yani bu demektir kii yakındaa daha da genlesicemmm

bebişin saglıklı olsun sen kilo al canım boşver bak maşallah kiloda alıyomuş ben enteresanım hamileliklerimde 7 kilo alıyorum sonra dogumda hepsini veriyorum ama bünyem verdigine pişman olup tekrar o 7 kiloyu geri alıyo bi bakıyom hooopppaaaa dogum yaptıgım kilodayım ...

8 haftalıkken 1 cm bile geçmezki bebek,ben üç aylıkken karnım içime göçüyodu,bence şimdiden çok kalorili şeyler yemeyin kızlar sonlara doğru siz istemesenizde kilolar geliyo valla

8 haftalıkken 1 cm bile geçmezki bebek,ben üç aylıkken karnım içime göçüyodu,bence şimdiden çok kalorili şeyler yemeyin kızlar sonlara doğru siz istemesenizde kilolar geliyo valla

Aynen canim benim 15 haftalik ve hic karnim yok 8 haftada bu kadar buyuk olmasi. Normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…