8 haftalık kürtaj

Siz de mi tüp bebek sürecinden gectiniz
Dualarımmsizinle inşallah çok güzel bir gebelik olur bebeğinize kavuşursunuz ❤️

Evet benim yumurta rezervim çok düşük. Onun yanı sıra bir tüpüm kapatıldı diğer tüpüm de iyi durumda değil. Doğal yolla gebelik çoooooook zor yani pek umudum yok :( ilk tüp bebek denememizdi, 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimizin. 3 adet daha donmuş embriyomuz var, tabi ilki en yüksek kalitede olanıydı. Cesaretim kırıldı biraz neyle karşılaşacağımdan korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum maalesef aynı şeyi bende yaşadım umarım Allah bir daha yaşatmaz hatta sağlıklı hayatta bir çocuğum var onda kan pıhtılaşma gibi bir sorunum yoktu acaba diyorum covit çıktıktan sonra covit atlattım vücutta pıhtılaşma yapmış olabilir mi diye düşündüm bunu doktorumla da paylaştım onun çokta bir delili olmadığını söyledi yine de içimin rahat etmesi için kan pıhtılaşma testi talep edelim dedi. Doktoruma göre sağlıksız embriyo genetiği bozuk anamoli olarak görüyor eğer pıhtılaşma durumu yoksa bende artık bu ihtimali düşüneceğim. Kendini kesinlikle suçlama dedi çünkü bu senin yada bizim dışarıdan müdahale ederek yapabileceğimiz bişi yok dedi. Maalesef gebeliklerde böyle bir durum olabiliyor dedi üzgünüm ama elden gelen bir şey yok tek duam Rabbim tekrar yaşatmasın.
Merhaba benzer bir durum yaşıyorum testlerinizin sonucu çıktı mı pıhtılaşma var mıymış acaba ?

Merhaba benzer bir durum yaşıyorum testlerinizin sonucu çıktı mı pıhtılaşma var mıymış acaba ?
Henüz çıkmadı sadece patolojiye gitti sonuç ayriyeten pıhtılaşma testi yaptıracağım açıkçası ilk çocuğumda böyle bir sorun yaşamadım belki de genetik sıkıntı da olabilir bu bebekte.

Son adet tarihine göre 8 haftalık olması gereken bebeğimin 6 .haftada kalmış ve kalbi durdu diyerek kürtaj oldum . Kese de bozulmuş dedi doktor ☹️8 at ara ile 2 tane kalp durması ile bebeğimi aldılar hatt doktor kese bozulmuş dedi bazı yorumları okudum erken mi davrandım kürtaj için biraz daha beklemeli mi idim yada 2 taneden sonra tekrar hamile kalabilecekmiyim aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım diye çok korkuyorum ☹️ağır kaldırmanın bebeğin kalbi durması ile alakası var mı kafam da hep bu sorular psikolojim alt üst oldu benim gibi
Bunu yaşayanlar var mı
çok merak ediyorum ☹️☹️
Doktorum tekrarlama riskini çok çok az dedi korkma bu o an ki yumurta ve sperm ile ilgili zaten. Her yumurta ve sperm tekrar bu şekilde gelmesi çok az bir olasılık.
Ben 10 hafta bekledim bir umut geç döllenme olmuştur diye ama içinde bir şey gelismedi kese büyüme sağlayıp şekli çok da iyiydi.

Back
X