8 haftalıkmıyım ben şimdi 🙄

Bendede kese vardı bebek yoktu idrara baya sıkışık gel dedi bi saat bekledim öyle gördü kalp atışı bebegide orda okadar ağladım ki yardim istedim hep hamilelerden kimi 9 10 haftada bile görünür dedi doktoru kötü bisi demedi demi içini ferah tut insalah normal geceliktir.
Çok sevindim tatlım. Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Merhaba hanimlar, bugun aile hekimime gittiğimde bana 8 haftalik hamile oldugumu söyledi , ama bu nasil olur? Eger 8 haftalik olsa , suana dek kalp atislarini duymus olmam gerekirdi. Fakat ben daha 4 gün sonra kalp atislari gidecegim ve henuz normal ultrasyondan bile görunmedi su an görünür mü bilemiyorum ama 10 gün önce vajinal ultrasyondan bakmisti, kafamda deli sorular ... bebegim 8 haftalik ise 10 gun önce normal uotrasyonda gorunemsi lazmdi. Ee görünmedi :/
Dert etme boşuna normalde benim son adet tarihim 14 Mayıs Ama geç yumurtlamadan dolayı 27 mayısa çekmiştir sağlık ocağında bunu hesaplayamıyorlar beta değerine göre zaten hesaplanmaz benim hep baya yüksek oluyordu o yüzden ultrasonun verdiği sonucu dikkate al

Merhaba hanimlar, bugun aile hekimime gittiğimde bana 8 haftalik hamile oldugumu söyledi , ama bu nasil olur? Eger 8 haftalik olsa , suana dek kalp atislarini duymus olmam gerekirdi. Fakat ben daha 4 gün sonra kalp atislari gidecegim ve henuz normal ultrasyondan bile görunmedi su an görünür mü bilemiyorum ama 10 gün önce vajinal ultrasyondan bakmisti, kafamda deli sorular ... bebegim 8 haftalik ise 10 gun önce normal uotrasyonda gorunemsi lazmdi. Ee görünmedi :/
Durumun noldu bebisini gördünmü

Evet kalp atislarini gördü doktor, ama bana dinletmedi, dinletme cihazi yokmjs. Bundan sonra özele gidecegim , bikac gün sonra esim musait oldu gu vakit beraber gidecegz

Back
X