8 inci denemem

cnm bı arkdaşla tanıştım dun 3 kez yapmış ve başarsız olmuş sonra ankarada bı hastanede oldum dedı belkı sneın bılgın vardır ama ben ılk duydum genelde bıakç denemeden sonra yapıyolarmış döllenmeyı yaptıktan sonra rahımden bı parça alarak 10 gun onda bekletıp sonra raahıme yerşleştırıyolarmış o yöntemle suan da 5 ayşında bı kızı var

Valla ilk senden duydum onu net hangi hastaneymis ogrenebilirmisin..

canim bende antalya memorialde batu beyde yaptirdim cok memnunum gidip gorusmeni tavsiye ederim

ya aslında benim kafam çok karışık bu benim 7. denemem olacak. bende senin gibi bir kaç tane merkez değiştirdim. Son gittiğim doktorumdan çok memnundum.3 kere aynı doktorda denedim. Fakat şimdi başka bi doktor da denemek istiyorum. Sen istanbulda denedin mş hiç

ya aslında benim kafam çok karışık bu benim 7. denemem olacak. bende senin gibi bir kaç tane merkez değiştirdim. Son gittiğim doktorumdan çok memnundum.3 kere aynı doktorda denedim. Fakat şimdi başka bi doktor da denemek istiyorum. Sen istanbulda denedin mş hiç

Ben eurofertilde alev hanimda 2defa denedim istanbul.istanbulda denemeyi disunuyosan bahceci klinigi bide fertijin

Ben eurofertilde alev hanimda 2defa denedim istanbul.istanbulda denemeyi disunuyosan bahceci klinigi bide fertijin

ya özel olmazsa sorabilirmiyim sizde problem ne. bizde çift taraflı. eşimde sayı az bende de yumurta rezervi düşük. anlıycan zor hasta grubundayız. o yüzden doktorun tecrübesi önemli.

ya özel olmazsa sorabilirmiyim sizde problem ne. bizde çift taraflı. eşimde sayı az bende de yumurta rezervi düşük. anlıycan zor hasta grubundayız. o yüzden doktorun tecrübesi önemli.[/QUOT

aynenn canim benim yumurta rezerayniyiz yanivim dogustan yumurya kalitesizligi esimde varikosel...

aynı kaderi paylaşıyoruz yani.Allah yardımcımız olsun.kaç embiryo transfer edildi. benim 1yada 2 yumurta çıkıyo. Ama hiç bir zamn umutsuz olmayalım. her ne kadar çok zor bi süreç olsada denemeye devam.

aynı kaderi paylaşıyoruz yani.Allah yardımcımız olsun.kaç embiryo transfer edildi. benim 1yada 2 yumurta çıkıyo. Ama hiç bir zamn umutsuz olmayalım. her ne kadar çok zor bi süreç olsada denemeye devam.

ankara mayada benim14 yumurtam cikti hepsi bos hic oslem yapilamadi 7inci denememde 1 embiriyo 1e bolunmustu simdi en iyi embiriyolari elde ettik 4tane dollendi 2tanesi 1inci kalite 10 bolundu biride9a bolundu.

ne olur sabredın yaptırmayın onıkıncı gunu bekleyın suan bende 2 tup bebek tedavımdeyımm zor gercekten zaman saatler gecmıyor sızın ıcın kolay degıl ama sabırlı olmak lazım gercekten tum kalbımle hayırlsıyla ınsalalh tutmustur

Benimde 4 -5 denemem alev hanimda oldu.her negatif gordugumde inatla hemen yeni tedaviye basladim. yazgim. biran once anne olmak istedim hep istedikce negatif gordum.benim esimde varikosel vardi ama simdi benim yumurta rezervimde kurumaya baslamis.ALlahim bundan kotusunu gostermesin.

alev hanımdan memnun kaldınmı. biraz soğuk bir bayan gibi ama önemli olan başarılı olması sıcak olupta başarısız bir dr. olacağına varsın soğuk olsun. gerçi sen 2 denemenide orda yapıp negatifi görünce pek memnun kalmamışsındır sanırım. yinede gözlem ve fikirlerini almak isterim. benim eşimin morfolojisi %2 ama dr. hiç ona bişey demedi yani erkekte sorun yok dediler ama benim kafama takılıyor hep bu morfoloji. benimde fsh ım yüksekmıiş yaşıma göre 8-10-12 arasında değişiyor. yaşım 29 ama bu fsh 38 yaşında birinde olması gerekn değermiş. ilk tüp denemem zeynep kamilde oldu devlette 2 yumurta toplandı 1 i döllendi tek transfer oldu yasal olarak. yani dondurulcak kadar çok yumurtam çıkmadı. allah hepimizin yardımcısı olsun. kimsenin emekleri boşa götürmesin.

alev hanımdan memnun kaldınmı. biraz soğuk bir bayan gibi ama önemli olan başarılı olması sıcak olupta başarısız bir dr. olacağına varsın soğuk olsun. gerçi sen 2 denemenide orda yapıp negatifi görünce pek memnun kalmamışsındır sanırım. yinede gözlem ve fikirlerini almak isterim. benim eşimin morfolojisi %2 ama dr. hiç ona bişey demedi yani erkekte sorun yok dediler ama benim kafama takılıyor hep bu morfoloji. benimde fsh ım yüksekmıiş yaşıma göre 8-10-12 arasında değişiyor. yaşım 29 ama bu fsh 38 yaşında birinde olması gerekn değermiş. ilk tüp denemem zeynep kamilde oldu devlette 2 yumurta toplandı 1 i döllendi tek transfer oldu yasal olarak. yani dondurulcak kadar çok yumurtam çıkmadı. allah hepimizin yardımcısı olsun. kimsenin emekleri boşa götürmesin.

alev hanimdan memnun kaldim dersem yalan olur benim yumurtalariman catlatma ignesini erken vurdu islem yapilamadi..

alev hanimdan memnun kaldim dersem yalan olur benim yumurtalariman catlatma ignesini erken vurdu islem yapilamadi..

nasıl erken vurdu belli bir boyuta gelmesi gerek örneğin 16-17 veya18 mm olunca vuruluyor benim bildiğim. en azından bizimkiler hep oluyordu.

merhaba arkadaşlar ; benim tüp bebekte sekizinci denemem hiç hamilelik yaşamadım hep farklı merkezlerde denedim.Şuan dokuzuncu günümdeyim hiç belirtim yok diğerlerindede olmadı yine olmayacak diye çok korkuyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinicem....

arkadasim sonucun ne? insallah pozitiftir..ve bebisin seninledir

Back
X