Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet sıra geldi hediyelerimizi sergilemeye :) Çok eğlenceli bir topik oldu şimdiye kadar. Şimdi heyecan dorukta, hediyeler kargoda bakalım katiller kurbanlarına nasıl ciciler almışlar
eveeeet hediyelerine ilk kavuşan benim
benim sevgili katilim zey88
topikte çok saçma bi sebepten kendisini elemiş bi daha da hiç şüphelenmemişim resmen o da hiç çaktırmadı ama bravo
aldığı herşeye o kadar bayıldım ki.. resmen ne seviyorum dediysem hepsini almaya çalışmış
ellerine sağlık, kesesine bereket kendisiyle bundan sonra da çok güzel bi dostluk kuracağız inşallah
evettt gelelim hediyelerime
bu hediyelerimin kutudan bana güzel güzel bakarkenki hali
bu açılmamış olarak toplu hali
bu anlamı çoook büyük olan mektubum
hediyelerimin açılmış ve toplu hali
parfümüm ve deodorantım
güzel kitaplarımmmmm hepsini keyifle okuycam
cıvıl cıvıl ojelerimmm
süslerim püslerim (rimelim bitmişti harika oldu bu )
şeker mi şeker aynam ve tarağım
yine şipşirin olan çorap ve ev terliğimmmm
diyet miyet umrumda olmadan mideme indireceğim çikiletalarım
küpelerimmm yüzüğümmmm
görünce çığlığı bastığım Beatles lı kolyeeeeemmm
hepsine ayrı ayrı bayıldım nasıl da düşünerek seçmiş hepsini canım katilim
çoooook teşekkür ederim tekrardan
Eveeeeet, benim de hediyeciklerim geldi. Benim şeker mi şeker, güzel mi güzel katilim geranio Kıyamam hediyeleri göndermekle uğraşması yetmedi bi de fotolarımla uğraştı
Hediyelerimin hepsini çok ama çok beğendim canım benim. Emeğine sağlık, kesene bereket. Bluzum biraz büyükçe geldi ama ben kilo yazmadığım için o da normal. İleride her ne kadar o kadar kilo almak istemesem de giyebilirim Ama giyeyim ya da giymeyeyim, saklayacağım onu hep...
Hay Allah böyle anlarda neden benim zamanım dar olurki Yazacağım şeyleri unuttum iyi mi... Neyse fotolara geçelim. Konuşma topiğinden devam ederim artık
Bu arada heyecandan hediyelerin kutulu halini ve paketli hallerini çekmeyi unuttum, çok özür dilerim geraniom
Hediyelerimin toplu hali;
Heheeee bu minik merdane benimmiş işte benimmmm. Ünitemde yerini aldı bile
Bereket narlarım ve İstanbul temalı kahve bardakçıklarım
Kızımın ve benim şeker mi şeker takıcıklarımız
Bakım malzemelerim. Olası çatlaklarımı da düşünmüş canım benim
eveett ben de hediyelerime ufak bir gecikmeyle de olsa konuştum ve hepsini tek tek öpüp kokladım canımm falkon cugum un ellerine emegine yüreğine saglık
işte kutuyu açtıgımda gördüğüm kırmızıcıklarım
hediyelerimin hepsini tek tek sergiye açtım
vee canım elma şekerim
müthiş küpelerim
şu anda çayımı içmekte bulundugum kupam
en lazım olan çorabım
bugun içerisinde kahveyle beraber lüpletmeyi planladıgım çikolatam
yol arkadaşım olacak güzel kitabım
hemeenn çeyizime kaldırlacak olan gecelifim ve iç çamaşırım
beşiktaşımın renklerini taşıyan mukemmel hırkam ( hatta bunu giydigim resmi falkon a yolladm bile )
bir de mektubum var ama onu koymam buraya katilcigimle bir sır
bunlar da hepsi bir arada hediyelerim
canım katilcigim iyiki seni tanımışım, mektupta da söyledigin gibi bundan sonra güzel bir arkadaşlıgımız olacak ellerine yuregine saglık canım katilciimmmm
benim de hediyelerim dün geldi ancak evde olmadığım için bugün bakabildim.
katilim hülya idi ve birbirinden sevimli, güzel, cici hediyeler yollamış bana. açtıkça ağlayasım geldi, o kadar ki duygulandım. daha önce de söylemiştim tek bir sakız yollasa bile mutlu olurdum. çok tuhaf değil mi kızlar hiç tanımadığımız birini mutlu etmeye çalışmak. ayy canlarıım benim iyi ki tanımışım sizi hepiniz çok tatlısınız :26::26:
şimdi gelelim hediyelerimeee....
hediyelerimin açılmamış hali
bu daa yatağın üstüne serilmiş hali. şal ve şal ile uyumlu bone. şirin mi şirin tarağım
açar açmaz parmağıma taktığım ve bayıldığım yüzük. gerçekten çok beğendim.
çok şiiirriiiinnnn
hemen masamın üzerinde yerini alacak olan yapışkanlığı kağıtlar.
nam nam namm.. çok leziz
heyecanla başlamayı beklediğim kitap. yemek kitabı, havlu ve mutfak önlüğü. artık evlenmeye hazırıııımmmm ama bunun ne olduğunu bilmiyorum kii :26: çorabım. iç çamaşırım da vardı ancak onu koymaya utandım :26: eveeettt bana iki tane kutu geldiiii
el emeği, göz nuru... bülent ersoy falan değil. ben ve sevdiceğiiimm
sanırım kullanmaya kıyamayacağım kalemler
hemi de renkli renkli
kelebeğiiim. üstelik uçuyoor ataçlar, yaa kıyamam ben bunları kullanmaya
uğur böcükleri
vee en önemlisi mektup....
o kadar içten ve samimiydi ki... tekrar çok teşekkür ederim...
Sonunda hediyelerime evde bakabildim ve fotoğrafladım :)
Benim katilim sevgili Elmadilimi Kendisine çok teşekkür ediyorum.Hepsini çok beğendim ve severek kullanacağımdan emin olabilirsin :)
Hain kargocular paketin birini bozmuşlar ama olsun sağ salim geldi ya paket sorun değil :)
Mektubum yoktu bir tek onu da internetten göndericek katilim :))
İşte benim cicilerim :)
paketim :) dayanamadım iş yerinde açtım
toplu halleri
havlularım (çok beğendim onları) ihtiyacım vardı gerçekten,çoraplarım ve iç çamaşırım
Yüz temizleme jelim (yine ihtiyacım olan bişi),ojem,lipstickim ve okaliptuslu duş şeysi
kolyem,yüzüğüm ve tokam :)
çayım,çikiletam,jelibonlarım ve elma şekerim eşim elma şekerine el koydu bile :)
Tekrar teşekkürler Elmadilimi emeğine sağlık,kesene bereket
Evet benim hediyelerimde geldi kızlar :)) Annem kargon geldi diye aradığında okuldaydım gelene kadar çatladım resmen:) Eve girince daha montumu çıkartmadan hediyelerime bakmaya başladım. yavaş yavaş tek tek açtım hepsini ve bayıldım teker teker hepsine :) Söylemedim katilim wertx35 imiş :) Kandırmış beni değiştirdim diye Değiştirdi diye hiçte şüphelenmedim kendisinden ne safım dimi
İşte bu hediye paketim :)) Şirin bi kutu içerisinde geldi canlarım :)
Bunlar paketlerini açmamış hali hediyelerimin. Güneş vuruyordu parladı biraz kusura bakmayın.
İşte hediyelerim :)))) Her paketi açışımda yüzümdeki gülücükler daha bi arttık resmen :))
Evet bunlar kozmetik kısmım ojelerin renklerine ba-yıl-dım :) Dipliner almış canım inanılmaz ihtiyacım vardı kalem kullanıyordum ben. Ayrıca rujum kıpkırmızı hastası oldum :)
Canım benim harika bi ayna takımı almış kıyamam kullanmaya makyaj çantası ile beraber çeyize kaldırılacak :))
Bardağım çok şirin kimseye vermicem onu sadece ben kullanıcam
Kitaplarım çikolatalarım veeee cüzdanım :) Kitapları bir solukta okuyacağıma emin olabilirsin canım ikiside okumadığım kitaplar :) Bizim evde bir sürü çikolata canavarı olduğundan akşamı bekliyorum tüm ev ahalisi yicez bi güzel afiyetler :) Cüzdanı gördüğümde ise o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Uzun zamandır ihtiyacım vardı bir türlü alamamıştım. Çok beğendim hem kullanışlı hem çok şık duruyor çok teşekkür ederim ::)
Evet bu cicilerde bol tuniğim çorabım ve ev terliğim :) Tunik tam giydiğim tarzda bahar ayında üstümden çıkartmayacağıma emin olabilirsin :) Ev ayakkabılarımı da çeyize kaldırabilirim kıyamam çok şeker duruyorlar :)))
Mektubumu sona saklamıştım rahat rahat okudum ve yüzümde kocaman bir gülümsemeye sebep oldun sevgili katilim :) Hepsi teker teker o kadar içime sindi ki anlatamam :) Çok teşekkürler herşey için:)
hiç aklıma gelmeyen sık sık muhabbet ettiğim katilciğimi buradan kutluyorumm çok güzel gizledi kendisini hiç şüphelenmedimm :44::44:
içimdeki ses benim katilim hamiş diyordu....veee içimdeki ses beni yanıltmadııı en büyük keyif bu oldu ...çünkü en büyük
hayalim bebek sahibi olmak ve hamilelere daha çok kanım kaynıyor haliylee
ve gelelim karnı burnunda katilciğimin meleğiyle beraber bana seçmiş olduğu ve benim de herbirine teker teker bayıldığımm çok sevdiğim hediyelerimee...öncelikle zevkine bayıldığımı söylemeden edemeyeceğim emeğine sağlık kesene bereket katilciimm...Rabbim eviniizn bereketini kat lat artırsın meleğinle beraber çok güzel günler sizinle olsun inşallah
paketimin açılamamış haliii
şipşirin özenle paketlenmiş hediyelerimm
paketlerimin açılmamış haliii
pembee şeysimm zar tuzluğumu çok beğendim bayıldımm eşim geldiğinde midemize yakışacak olan çikilatamla şekerimm
misafir odama çok yakışan mumluğumm
rengi deseni modeliyle tam benlik dediğim gardrobumun başköşesine astığım elbisem elbisede dantel bu kadar zarif durur ve bir katil de bu kadar zevkli olabilir di ancak
ve içten samimi mektubumm az ama öz samimi
herbirisine ayrı yarı bayıldımm ellerine emeğine sağlık kesene bereket Ümrancığımm...seni ve yakında kucağına alacağın güzel meleğini kocaman öpüyorumm
Evet kızlarrrrr, sonunda ben de hediyelerime kavuştum. Burnumun direği sızladı resmen katilimin emeğini özenini görünce. Ama kocaman da gülümsedim sayesinde
Benim katilim amante03 çıktı ve onu çokkk sevdim. İyi ki katılmışım bu çekilişe, bana çok iyi bir arkadaş kazandırdı İşte birbirinden güzel, romantik, tatlı hediyelerim....
Paketimin açılmamış hali, üstündeki minik deliği bile ayrı güzel Kutudaki toplu halleri... Açılmaya kıyılamayan halleri Paketleri yırtmamaya uğraşılarak sonunda kavuşulmuş hediyelerimmm Romantikliğin tavan yaptığı anlar... Kitabım, aşık olduğum aynam, paketini açmaya kıyamayacağım güllerim ve katilmin güzel yazısından mektubum, paketi açar açmaz gördüğüm doğum günü notum ve zarfa taktığım kitap ayracım. Üstünde resmim var, kitap kurdu
Yakında aile fotoğrafımızla süslenecek çerçevem, kocamla ve paşamla binip çoooook uzaklara gitmeyi hayal ettiğim yelkenlim ve katilimin eşimle bana aldığı kupalar. Böyle yapıcaz eşimle Doğumdan sonra sahalar dönünce giyeceğim pembiş takım Romantik çoraplarımpaşamın minik çorapları Ayyy çok romantik katilimden kuş tüyü gül:103: Kalpli balonlarım Şişiremedim ne yazık ki, nefesim yetmedi Abur cuburlarım, yemeye kıyamayıp ikide bir kokladığım portakallı drajeler En sevdiğim çeşit celibonum, minyatür doğum günü pastam.... Şeyy bi de nivea lip stickim var köfte dudaklarıma layık, onu yakından çekmeyi unutmuşum
Canım katilim benim yaa, ilk günden içime doğmuştu senin olduğun
Kesene bereket, ellerine, emeğine, yüreğine sağlık canııııımmmmm tuğbammmm
veeee işteee benim katiliim asmunikalll ve şipşirin hediyeleriiim
Hepsini ayrı ayrı cok ama cok begendıgımı soyleyebılırım.Helede kahve fincanı setime ba yıl dımm ! .)
Kendi elleriyle yapmıs oldugu keçeden bardak altlıklarımı kullanmaya kıyamıyacagım kesiin .)
tepsime bittim.evlendıgım zaman cok ısıme yarıcak eminimm .)
ugur bocekli kupam gercekten cok ozel.erkek arkadsımla aramızda birseydır bu ugur bocegi.cok severım ve gorunce şoka girdim.)
Sürüsüne bereket olan çikolata ve şekerlemelerimide mideye indirmeyi bekliyorum yarın olunca .)
kutu ve saklama takıntım oldugunu bıldıgı ıcın almıs oldugu puantiyeli şeker mi şeker poşetlerim benim için çok özeller.Ömrümün sonuna kadar hepsını saklıyacagımdan şüphen olmasın.yapmıs oldugun kurdelaları bıle saklıcam .) keske mektubunda dedıgın gıbı foruma daha fazla gırebılseydım.Daha cok zaman gecırırdık senınle ama bundan sonra bır dost daha kazandım bu sayede ben.sen ve burdaki herkesi tanıdıgıma cok ama cok mutlu oldum.Kesene bereket canım arkadaşımm
Bende Hediyelerime Kavuştum Benim Katilim Nurlum Ablam Çıktı Ben Beklemiyordum Kendisini Hiç te Şüphelenmemiştim
Çok Şaşırdım Mektubu Görünce Ablacım Kesene Bereket Emeğine Yüreğine Sağlık Hepsini Çok Beğendim Bi Daha Msj atamadım Çünkü
TL m Bitti Ama Yükler Yüklemez O Güzel Sesini Duyacağım İnşallah Seni Çok Seviyorum Ablacım İyi ki Katılmışım Çekilişe ve İyiki
Tanımışım seni ve bütün Arkadaşları Çekilişte Emeği Geçen Arkadaşımada Sonsuz Teşekkürler Sunuyorum...
Bunlarda Benim Hediyelerim..
bu hediyelerimin paketli haliii açmaya kıyamadım çok özenle paketlenmişlerdi hepside
baharat takımım eşimle beraber kahvelerimizi yudumlayacağımız fincanlarımız çok beğendim ablacım baharatlığa ihtiyacım vardı gerçekten bu çekmeceli çikolata aslında kızım ebrarın ama ona yasak çikolata onun için bizim miğdeye inecek :)))ablacım bi çikolata daha var ama onu koymayı unutmuşum ben
kızımın cicileri ablacım kızım poo yu çok seviyo odası olduğu gibi pooo hep perdesine kadar balonları görünce uçtu resmen uçtu kızımın kilotlu çorapları ve tokası balonu
zevkle okuyacağım kitabım mis gibi kokan parfümüm rimelim göz kalemim tokam gül şeklinde mumlarım ve sonsuzluk kolyem
terliklerim bir tarafı ayna bir tarafı tarak olan tarağım aynam ve adını denk getiremediğim şeyy :))))
çantam çok beğendim gerçekten
şalım ve iç çamaşırım ve nurlum ablamın yazmış olduğu içten samimi mektubu
hepsini çok ama çok beğendim nurlum ablam kesene bereket allah çok versin yüreğine ve emeğine sağlık ablacığımm tekrar çok ama çok teşekkür ederim hepsinide büyük bir zevk ve hevesle kullanıcam ablacım...
Veeee katilim tabiki SEFİMLİİİİİ..
Canımmmm çok çok çokkkkk beğendimmmmm cicilerimi.
Ellerine,emeğine sağlık..
Kesene bereket bitanem benimmm.
Hepsi öyle ciciki nasıl kıyıp kullanıcam ben bunları yaaa.
Pembe ev terliklerime bayıldımmmmmm.
Çok yeşekkür ederim tatlım benim.
cnm katilim gizem7
aldığı herşeyi o kadar çok beğendim ki kardeşim olsa bu kadar zevkimi bilemezdi heraldewatsuptaki güzel yazışmalarımız için hediyeler için çok teşekkür ediyorum sana hele mektubun beni o kadar duygulandırdı ki inş sende çok mutlu olursun yüzündeki o güzel gülümseme hep daim olsun
gelelim hediyelerime
hediyelerimin toplu halleri, bayıldığım hediye paketim ve çok samimi sıcacık bir not
bu kırmızı şalım bayıldım
ayaklarımı sıcacık tutacak olan çoraplarım
mektubum, milka bubbly çilolatam,aynalı tarağım ve kalpli aynam
renklerine bayıldığım hatta patron yokken fırsat bu sırfat diyip çığlık attığım ojelerim, yine bayıldığım küpe ve kolyem,çok ihtiyacım olan rimelim ve rujum
Biricik katilim Melinda veee işte muhteşem hediyelerim
Canım herşey için çok teşekkür ederim hepsini severek kullanacagım oglum kırmızı arabanın birde sarısını istiyor bir dahaki çekilişe not alalım lütfen
Bilekligimi taktım,bluzumu en yakın zamanda giyecegim,ojelerimi sürdüm bayıldım bayıldım,ha çikolatayı resimleyemedim bile hemen hüplettikatkım çok degişik ve gerçekten çok güzel kızım el koydu,Allah kesene bin bereket versin kuzum,dostlugumuz daim olsun,herşey için çok teşekkür ederim
Mektubumu yıllarca saklayacagım en güzel hediye satırlara dökülmüş olan herşey gelip geçsede onlar evlatlarımın evlatlarına bile kalacak olan sevgi dolu satırlar çok mersi tatlım
birde boyunluk vardı ama onun resmini bulamadım topiğ koymuştum ama buraya koyamadım malesef bir de her hediyenin içine ufak notlar da yazmıştım ama o da kurbancımla aramızda özel
bu kadar işte kızlar, güle güle kullansın çiçekcimm
Hediye paketim geldi sevgili Solitarywoman'dan, çok mutlu etti beni. Kendisini kocaman öpüyorum İzmir hatırası saatim şirkette masamın üstünde yerini aldı, yüzüğüm parmağımda, benim küçük aynam yoktu o da şahane, iç çamaşırına bayıldığımı söylemiştim -her zaman ilk tercihim siyahtır, unutmamış katilim-, ev ayakkabısı hiç giymemiştim bu da benim için bir yenilik oldu , bardak altlıkları evdeki kişi sayımıza göre olmuş herkese bir adet -emeğine sağlık-, kısacası çok mutlu oldum. Daha önce böyle bir çekilişe katılmamıştım. Bana güzel bir arkadaş kazandırdı :13:
Katilimin kesesine bereket olsun, hediye ettiğin her şeyi severek kullanacağımdan emin olabilirsin