8 Ocak-1 Şubat 2021 Venüs Oğlak Burcunda: Aşk & Güç - Burçlara Etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.630
2.660

k love (2).jpg

8 Ocak-1 Şubat 2021 Venüs Oğlak Burcunda: Aşk & Güç


8 Ocak 2021 İstanbul saatine göre 18:40’ta Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve transit 1 Şubat’a kadar devam edecek. Ayakları yere sağlam basan birlikteliklerin dönemi başlıyor. Yüzeyselliğe, geçici hal ve hareketlere prim vermek istemeyeceğimiz bu dönemde pek çok konuda aradığımız ilk şey ciddiyet olacaktır. Toplumdaki kimliğimiz, statümüz ve sorumluluklarımıza katkı sağlayacak her türlü konuya verdiğimiz önem artıyor. Gerekli hamleleri gerçekleştirmek suretiyle kişisel değerimizi de artırarak prestijli başlangıçlar yapabileceğiz bir süreç bizleri bekliyor

Satürnyen bir burçta hareket edecek Venüs bu dönemde ilişkilerde romantizmden ziyade gelenekçi ve realist tutumları öne çıkaracaktır. Macera arayan, sürekli çocuk gibi ilgi ve şımartılmak isteyen kişiler için bu transit pek yararlı çalışmayacaktır. Balon ilişkilerin sönmesi için son derece açık bir ortam söz konusu.
Bunun yanında ilişki ve evliliklerde ekonomik tatminsizlik yıpratıcı koşullara sebep olabilir. Çapkınlık, aşırı flörtöz ve hafif tutumları olan kişilere hiç değinmiyorum bile. Bu kişilerin bu dönemde prim yapması ve çekici bulunması oldukça zor. 12 Ocak Venüs ve Kiron karesi’ nin etkin olacağı -+ 3 günlük süreçte ideallerimize uygun olmayan, sorumluluktan kaçan kişileri fark edebiliriz. Bu noktada kalp yarası almamak önemli olacaktır.

Uzun vadeli, çoğunlukla evlilik ve gelecek baz alınarak başlanacak mantık odaklı birliktelikler için uygun zaman. Eş veya sevgili ile iş kurmak, profesyonel yaşam adına destek görmek, finansal yardımlaşma, evlilik üzerine konuşmak veya büyük bir sorumluluk olan çocuk yapmayı değerlendirmek için de iyi bir süreç olacaktır. Bu tür gündemler 9 Ocak Venüs ve Mars üçgeni ve 28 Ocak Venüs ve Plüton kavuşumu yakınlarında daha da etkili görünüyor.

Oğlak burcu ekonomik koşullar ve özellikle inşaat sektörü ile doğrudan bağlantılıdır. Bu dönemde deprem ve kentsel dönüşüm gibi konularda inşaat yönetmeliklerine dair olumlu olabilecek yeni düzenlemeler dikkat çekebilir. Siyasi gündem açısından yoğun bir süreç. Önemli devlet adamlarının gerek ülkemiz gerek küresel çapta hareketli diplomatik hamleler sergilediğini görebiliriz. Köklü şirketlerin ceoları yeni ve önemli açıklamalarda bulunabilir.

Venüs’ün transiti sürecinde hayatımızı sistemli bir şekilde organize ederek gelecek kaygısını yenmek daha kolay hale gelebilir. Güç ve otorite isteğimizin artması ile iş hayatımızda kendimizi daha hırslı bir şekilde gösterebiliriz. Toprak yatırımı, ev/araba almak gibi bizleri sağlam koşullara itecek hamleler dikkat çekici gelebilir. Paramızı har vurup harman savurmadan kontrollü bir şekilde ilerlemek isteyebiliriz.

14 Ocak Venüs ve Uranüs üçgeni ile - + 5 gün sürpriz maddi kazançlar ve ilişki başlangıçları görülebilir. İnternet üzerinden para kazanmamız, farklı bir sektörden maddi imkan yakalamak, orijinal yaratıcı çalışmalar ortaya çıkarmamız kolaylaşabilir. Bu dönemde ekonomik koşullara bakış açımız da değişim geçirebilir. Daha özgür bir şekilde para kazanmanın pek de zor olmayacağını düşünmeye başlayabiliriz.
23 Ocak Venüs ve Neptün altmışlığı ile - + 3 gün Venüs transitinin en fedakar, hırslardan uzak ve merhametli sürecini geçirebiliriz. İlişkilerde bir taraf diğerinin ebeveyni gibi bir rol üstlenebilir. Ruhsal yönden aynı amaca hedefe doğru gitmek istenebilir ve yeni beraberlikler bu yönde şekillenebilir.

k love (1).jpg


Venüs Oğlak transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)


KOÇ: Kariyeriniz ve toplum önündeki duruşunuzu olumlu yönde etkileyecek bir süreç geçirebilirsiniz. Yaptıklarınızın daha dikkat çekmesi muhtemel. Bunlardan biri imaj değişimi sebebiyle yaşanabilir. İş hayatınız çerçevesinde sorumlulukları daha iyimser ve sevecenlikle kabul edeceğiniz bir dönem. İş başvurusu, resmi daire ve önemli mevkideki kişilerle görüşmelerinizi bu sürece denk getirebilirsiniz.





BOĞA: Sizi pek çok konuda destekleyecek bir dönem. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla daha sık irtibat kurabilirsiniz. İleri tarihli bir seyahat programı da yapabilirsiniz. Eğitim almak, araştırmalar yapmak, bildiğiniz bir konuda görüşlerinizi aktarmak veya hukuksal işlemlerinizle ilgilenmek için iyi bir süreç olacaktır. Kendi işinizi yapıyorsanız reklam çalışmalarından daha fazla verim alabilir ve yurt dışı bağlantıları kurabilirsiniz.





İKİZLER: Dış kaynaklı paralardan daha kolay yararlanabileceğiniz bir süreç. Borç almak/vermek, kredi ve sigorta işlemlerinizi halletmeniz için şartlar olumlu ilerleyebilir. Birikimleriniz var ise kontrollü bir şekilde yatırım planlaması da yapabilirsiniz. Okült konular, ezoterizm ve araştırma odaklı işleriniz var ise bu süreçten daha çok verim almanız muhtemel. Terapiler, danışmanlıklar ve ortaklıklar yoluyla hayat kaliteniz yükselebilir.





YENGEÇ: Her türlü ilişkinizde karşılıklı sorumluluk alınan ve genel anlamda anlayışla karşılanacağınız keyifli bir süreç geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlardan göreceğiniz maddi ve manevi desteklerde artış olabilir. Bilhassa profesyonel yaşamınıza katkı sağlayacak görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Evlenmek, ilişkiye başlamak ve ortaklık kazançları adına da hoş gelişmeler mümkün.





ASLAN: Çalışmaktan daha keyif alacağınız bir süreç geçirebilirsiniz. Ekip içerisinde düzenlemeler gerçekleştirmek ve çalışma koşullarınızı iyileştirmeniz adına bazı avantajlar yakalayabilirsiniz. İş ortamınızda konforunuzu arttıracak yeni malzemeler satın alabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız verimli müşteriler kazanabilirsiniz. Yorucu bir çalışma temposu içerisindeyseniz artık bir dur demek isteyebilir, sağlığınızla ilgili olumlu alışkanlıklar edinebilirsiniz.





BAŞAK: Aşk hayatınızda keyif verici gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Daha flörtöz davranışlar sergileyebilirsiniz. Hamile kalmak için uygun bir süreç olabilir. Çalışma hayatı içerisinde ise bilhassa kreatif yönlerinizde artış görmeniz mümkündür. Hobilerinizle daha sık vakit geçirebilir, eğlence yaşamınızda özlediğiniz standartlara dönebilirsiniz. Şans oyunları, altın ve döviz yatırımlarından kazançlarınız olabilir.





TERAZİ: Ev ortamınızda huzur hissi artış gösterebilir. Evde dekoratif faaliyetlere, lezzetli yemeklere ve şık sofralara daha çok ilgi gösterebilirsiniz. Ailenizde çözümlenmek üzere bekleyen birtakım olaylar var ise barış gerçekleşebilir. Taşınmak, emlak işleri, toprak ve gayrimenkul konuları ile ilgili de harekete geçmek için şartlar uygun olabilir. Bu temalarda işleri olanların daha bereketli bir süreç geçirmeleri de muhtemel.





AKREP: İletişim hatlarınız yoğunlaşabilir. Ticari faaliyetlerde başarı kazanabilirsiniz. İnternet üzerinden iş yapıyorsanız daha çok para kazanabilirsiniz. Web sayfası açmak, kendi markanızı kurmak, reklam vermek, kısa eğitimlere yazılmak ve araç satın alımı için uygun olacaktır. Yeni ve faydalı bilgileri gündelik hayatınıza katabilirsiniz. Kardeşleriniz ve kuzenlerinizle de daha keyifli vakit geçirmeniz, güzel haberler duymanız söz konusu olabilir.





YAY: İhtiyacınız olan meblağda parayı temin etmek bu dönemde daha mümkün hale gelebilir. Yeni bir işe başlamak veya zam/terfi almak gibi başarılar kazanabilirsiniz. Kişisel harcamalarınız da çok fazla artabileceğinden bu dönemi uçsuz bucaksız bir alışveriş şölenine çevirme ihtimaline karşı dikkatli olmakta fayda var. Ancak satın alınanlar değerli, kalıcı şeyler olabilir. Yeteneklerinizle ilgili birtakım çalışmalar yapmanız için de iyi bir dönem.





OĞLAK: Burcunuzda hareket edecek transit size pek çok yönden başarılar kazandırabilir. Çekiciliğiniz artabilir ve imaj değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Güzellik, bakım faaliyetlerine daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Yalnızca sorumluluk değil keyif aldığınız konulara da yöneliminiz artabilir. İlişkilerinizde iyimser, barışçıl ve uyumlu bir doğada davranabilirsiniz. Yeni bir ilişki ve flört başlatmak adına uygun etkiler altında olacaksınız.





KOVA: İç dünyanızın ve sezgilerinizin size doğru yolu gösterebileceği bir süreç. Sevgiyi kendi içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. İnzivaya çekilmek, spiritüel konulara vakit ayırmak belki de kafa dinlemek amacıyla seyahate karar verebilirsiniz. Aynı şekilde laboratuvar çalışmaları, tez hazırlamak gibi kendinizi yoğun olarak odaklamanız gereken bir iş için de bu transitten verim elde edebilirsiniz. Doktor kontrolleri yaptırabilir ve bu dönem sağlığına daha çok özen gösterebilirsiniz.





BALIK: Sosyal çevreniz, ekip çalışmaları ve kolektif işlere hizmet etmek bakımından olumlu bir süreç geçirebilirsiniz. Size fayda sağlayacak yeni insanları tanıyabilirsiniz. Mesleki gelirlerinizi ilgilendiren yeni atılımlar yapabilirsiniz. Terfi veya zam almak gibi gelişmeleri bekliyorsanız bir başarı elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan aldığınız destek ve ilgi sizi mutlu edebilir bu süreçte. İdeallerinize yürümek için destekleyici etkiler söz konusu.







Sevgilerimle,
Begüm Minkis
 
k love (3).jpg


8 Ocak saat 18:41’de
Venüs Oğlak burcuna giriyor.

Aşk, yaratıcılık ve uyum gezegeni Venüs, Oğlak’ta ciddileşir. Venüs’ün Oğlak burcunda olacağı 1 Şubat’a kadar ilişkilere temkinli yaklaşmak ve özellikle iş odaklı ilişkiler kurmak gündemde olacak. Aynı zamanda sosyal ilişkiler, yaratıcılık ve para gibi konularda kontrolü elimizde tutma eğiliminde olabiliriz.

İlişkilere daha ciddi bakmayı sağlayan Venüs’ün bu konumu, aynı zamanda maddi konulara yönelmeyi de beraberinde getirecek. Bu dönemde başlayan ilişkiler yavaş fakat sağlam adımlarla ilerleyecek. Aynı zamanda ilişkilerde maddi güvence ve saygınlık arayışı da artacak.

Diğer taraftan Venüs’ün Oğlak’ta olduğu dönemde, parasal konulara da ciddiyetle eğilebiliriz. Para biriktirmek ve elimizdeki parayı değerlendirecek kaynakları analiz etmek için iyi bir dönemdeyiz.


1 Şubat’a kadar sürecek bu dönemde Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olan kişiler başkalarıyla olan paylaşımlarının arttığını ve ilişkilerinde denge sağladıklarını fark edebilirler.
Oğlaklar hem sosyal saygınlık hem de iş ve kariyer alanında her zamankinden daha fazla parlamaya kazanabilirler.


Bu süreçten ikincil olarak etkilenecek grup ise Boğa ve Başak burçları...
Boğa ve Başaklar, sosyal alanda desteklendiklerini hissedebilir, iş bağlantılarını güçlendirebilir ve yeni maddi kaynak üretme konusunda güzel adımlar atabilirler.





AstroZenith
 
8 Ocak itibariyle Venüs gezegenimiz Aşk esintilerini Oğlak burcunun özellikleriyle hissettirecek..
Temsili Venüs Oğlak ♑️ Aşk formülümüz
Somut olan 👩‍❤️‍💋‍👨
Maddi güven sağlayan💲
Kariyerli statülü olan👨‍💼
01-02-2021 kadar 🥰Geleneksel, yaşça büyük biriyle veyahut olgun davranışlı birine gönül verebiliriz!


Sevgiyle Sağlıcakla

Astroloji Danışmanı
Sevgi Kılıç
 
k love (4).jpg

Venüs 9 Ocak-1 Şubat arasında Oğlak burcunda yolculuğuna devam ediyor.
Bu süreçte maddi olarak ayaklarımızı sağlam basacağız. Uranüs ile olan üçgen açıdan ani gelen paralar olabilir. Uzun zamandır sürüncemede kalan, tahsitlatta zorlandığımız konularda güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Eski alacaklar tam anlamıyla kapanmayacak bile olsa yeni düzenlemeler ile nakit akışı sağlanabilecektir.

Eğer yatırım yapmak istiyorsak ve bu konuda uzun zamandır da bir fizibilite çalışması yaptıysak, garantici olan bu Venüs ile birlikte adım atabiliriz. Bu konuda 9 Ocak itibariyle, 10 gün kadar gökyüzü bizleri destekliyor.

Mühendislik ve inşaat sektörleri gündemimizde yer alabilir. Kentsel dönüşümün vurgulanacağı bir dönem de diyebiliriz. Eski ve sağlam olmayan yapılara dikkat etmekte fayda olacaktır.

Venüsü ilişkiler olarak değerlendirdiğimizde ise artık ilişkilerde emek verme zamanı. Eğer eski bir ilişkiye tekrar şans verdiyseniz gündeminizin ilişkiye kendini adamak olduğunun altını üstünü tekrar tekrar çizeyim. Venüs oğlakta ayakları yere sağlam basar ve eğer 2.şans noktasında emek vermezseniz, sonuç “sen zaten böyleydin” ile ayrılığa gidebilir.

Yeni başlayan ilişkiler evlilik odaklı olacaktır.


Var olan ilişkilerde ise süreç, bu ilişki nereye gidiyor sorusu sorduracak ve partnerler düşünmek için biraz mesafeli davranabilecektir. Gelecek planları yapmak için uygun bir dönem olmakla beraber, 20 Ocak itibariyle zorlayıcı etkiler olacaktır bu sebeple ilk 10-11 günlük süreyi iyi geçirmekte fayda olacaktır.

Kolektife sevgi ve ışık olsun✨🙋🏼‍♀️



Kaynak: aurora.astrology
 
k love (10).jpg


Aşkın ve paranın gezegeni Venüs bolluk bereket iyicil şanslı fırsatlı Venüs 9 ocak tarihinde oğlak burcunda hareketine devam edecek💗

Venüs oğlak burcunda iyi çalışır mütiş çalışır diyemeyiz 💫

Yinede venüs haritanızda oğlak hangi evinizdeyse o alanlarla ilgili şanslar ve fırsatlar getirecektir 🌟🪄

Bu dönem içerisinde ;

Ciddi kalıcı mantıklı istikrarlı ilişkiler ön plana çıkacaktır 💗

İlişkilerde ve işinizde sorumluluklar ön plana çıkacaktır 💗

Sevgimizi gösterme açısından zorlanabiliriz , ilişkilerde ve sevdiğimiz kişilere soğuk durma uzak durma , muhafazakar davranma aşırı ciddi davranışlar sergileyebilirz💗

İş ve para konuları ön plana çıkacaktır 🎀

İşinizde yükselmek için maddi gücünüzü artırmak için çok uğraşacağınız ve mücadele edeceğiniz sorumluluklarında artabileceği bir dönem bizleri bekliyor💗

Özellikle toprak grupları ;

Oğlak , Başak ve Boğalar daha şanslı etki alacaklardır ♥️

Sevgiler ✨✨



Sezge Sevge Saydam
 
k love (7).jpg

TRANSİT VENÜS OĞLAK BURCUNDA 8 OCAK- 1 ŞUBAT

8 ocak akşam saatlerinde güzelliğin aşkın sanatın temsilcisi venüs oğlak burcuna ilerleyerek 1 şubat tarihine kadar başta oğlaklar olmak üzere hepimizin hayatında bir yerlere güzellik getirecek. Venüs oğlakta ilerlerken ilişkiler daha ağırbaşlı , ciddi ve olgun olacaktır. Aşkta sadakat , güvenilirlik ve kalıcılık gibi değerler daha ön plana çıkar. Yaşça kendimizden büyük kişilere çekilebiliriz. Yaşlılarla ilişkiler güzelleşebilir. Madencilik inşaat, emlak gibi sektörlerde gelir artışı yaşanabilir. Venüs oğlak burcuna geçtikten sonra ay ortasına kadar boğadaki mars ve uranüsle tatlı açılar kuracaktır . Özellikle 15-16 ocak civarında bu tatlı açıya ay ve neptün de dahil olacağından başta toprak ve su grubu burçlar olmak üzere akışkan enerjiler oluşabilir, romantizm artabilir. Aşk sevgi , güzellikler ve para açısından şanslı getiriler ortaya çıkabilir. Ay sonunda 28 ocak dolunay sırasında venüs plutoyla kavuşacak. Aşk ve ilişkilerde derinlik ve tutku veren bir etkidir.Fakat o gün gökyüzünde sert açılar olacağından dikkatli olmakta fayda var. Allah korusun tutku şiddete de dönüşebilir.

Burçlara göre etkiler;( lütfen yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız)


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR transit venüs 10. evinizde kariyerinizde parlama zamanı. Mesleğiniz ve sosyal statünüzle başarılarınızla gündeme gelebilirsiniz


BOĞA venüs transiti 9. evinizde yüksek öğrenim ve yolculuklar kanalıyla elde edeceğiniz kazanımlar güzelleşip zenginleşebilir. Bu kanallarla gelecek yeni bir aşk hayatınıza girebilir.

İKİZLER venüs transiti 8. evinizde eş ve ortağınız dan veya miras yoluyla gelen paralar da bolluk ve bereket olabilir. Paylaşımlarınız zenginleşip güzelleşebilir.

YENGEÇ venüs transiti 7. evinizde evlilik fırsatı çıkabilir veya zaten evliyseniz evlilikte sevgi şefkat ve güzel duygular yoğunlaşabilir.


ASLAN venüs transiti 6. evinizde iş -ofis ortamınızda kazançlarınız artabilir, terfi alabilirsiniz. Sağlık problemleri varsa iyiye gidebilir.

BAŞAK venüs transiti 5. evinizde aşktan yana oldukça şanslı bir dönem. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir veya çocuklarınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Sanatla uğraşanlar içinde işlerinde başarı getirebilir.


TERAZİ venüs transiti 4. evinizde, evinizde bolluk bereket sevgi ve şefkat duyguları artabilir, eviniz için alışveriş yapabilir , evinizi güzelleştirebilirsiniz.

AKREP venüs transitini 3. evinizde , kardeşler kuzenler komşular gibi yakınlarınızla hoş vakit geçirebilir , yakın çevrenizdeki kadınlardan yarar görebilirsiniz.


YAY venüs transitini 2.evinizde , para gelir ve yatırımlarınızda bolluk ve zenginlik getirebilir.

OĞLAK venüs transitin1 . evinizde yılın bu zamanı sizin için aşk , sevgi , güzellik enerjilerinin arttığı şanslı bir zaman dilimidir.


KOVA venüs transiti 12. evinizde iç dünyanız manevi duygularınız , rüyalarınız zenginleşebilir.

BALIK venüs transiti 11. evinizde, arkadaşlar ve gruplar , sosyal çevreniz güzelleşip zenginleşebilir. Arkadaş çevrenizin yardımıyla kazanç elde edebilir veya arkadaşlığınız aşka dönüşebilir.



Gökyüzünün çarkı her zaman hayrımıza döner. Mesele bunu idrak edebilmekte

Merkürcan
 
Sevgi dilimini gösteren Venüs 8 0cak Oğlak burcuna geçiş yapıp Şubat başına kadar burada transitine devam edecektir.
Ben olmaktan biz olmaya gitmek,uyum, ahenk,paylaşmak,iki zıt noktanın kavuşması Venüsün konuları arasındadır.
Venüs Oğlak burcunda,sevgisini belli edemez ancak sevdimi tam sever,sahiplenir.Bu bir aylık dönemde sevgimizi pek belli edemeyebilir daha içe dönük olabiliriz..İlişkide saygı ve onaylanma isteği daha da artacaktır.

Yıldırım Aşklarına Hazır mısınız?


9 ocak -19 ocak tarih aralığında Venüsün Uranüs ile yapacağı açı,bekar ve kalbi boş kişilere gökyüzü yıldırım aşkı müjdesi veriyor.
21 ocak -31 ocak tarih aralığında Venüsün plüto ile yapacağı kavuşum ile sadakat kavramını sorgulayabilir,ilişkide olmazsa olmazları akıl süzgecimizden geçirebiliriz.

Genel olarak Venüs Oğlak transiti boyunca;

✅Dürüstlük
✅Sadakat
✅Saygı daha da önemli olacaktır.




Kadriye Yankın
 
🌸Venüs bizi neşeli, iyimser hallerimizden çıkartıp, daha ciddi yapmaya geliyor. 8 ocak tarihinde yay burcundan çıkarak oğlak burcuna giriyor.

🌟Kolay ilerleyen ilişkiler cazibesini yitirecek, bir hedef doğrultusunda ilerleyebileceğimiz, emek sarf edilen ilişkiler biraz daha ilgimizi çekecek.

Venüsün, zamanı yöneten, yani satürn tarafından yönetilen oğlak burcuna geçmesi ile bizimde zaman algımız biraz değişiyor.
Bizden daha olgun ve ciddi insanların ilgimizi çekeceği bir gerçek.

🌝Venüs oğlakta iken, kişinin kendisini değerli hissetmesi için bir şeyler başardığına inanması şarttır.

İlişkilerde romantizm ve duygusallık out, saygınlık ve statü in olacak.


💫Zevkler konusunda da biraz daha gelenekselleşebiliriz.

✨1 şubatta ise venüs buradaki yolculuğunu tamamlıyor olacak.

Sevgiler❤️

Astroyeliz
 

k love (5).jpg



VENÜS OĞLAK BURCUNDA “ İLİŞKİLERE CİDDİ BİR HAVA GELİYOR “8 OCAK -31 OCAK 2021

Bu akşam 18:40’ta Venüs'ün Yay burcundan geçen tutkulu ateşi ,Oğlak burcunun ciddi ve sorumluluk isteyen toprağına düşüyor. Yay burcunda duyduğu tüm abartılı sözler şimdi istikrar ve bağlılık arıyor. Partneriniz varsa, bu transit sizi bu kişiyle gerçekten bir gelecek görüp görmediğinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Oğlak burcu zamanı yöneten gezegen Satürn tarafından yönetildiği için, bu süreçte zamanı nasıl harcadığımızın farkında olacağız ve eğer ilişkilerinizde zamanınız boşa harcanıyorsa veya hak ettiğinizi bildiğiniz şekilde saygı görmüyorsanız, Oğlak burcundaki Venüs bu farkındalığı size gösterecek ve vurgulayacaktır. Fakat kararlı çiftler, bir araya gelmek, evlenmek veya bir aile kurmak gibi bir sonraki adımı atmaya başlayabilirler.

Her türlü ilişkiler ve ortaklıklarımızın temellerinin niteliği bu geçişte inceleniyor ve yapılar sallantılıysa, o zaman bu geçiş gerçekleri ortaya çıkaracak canlar hem de hazır olsanız da olmasanız da bu yüzden aklınızda olsun.


Bu geçiş sırasında ilişkilerimizin niteliğini incelerken, Oğlak burcundaki Venüs, geleceği hesaba katan para alışkanlıkları hakkında ne tür bir yol benimseyebileceğimizi düşünmek için de mükemmel bir zaman sunuyor . Sağlam ve güvenli bir finansal gelecek için adımlar atmak bu geçişten yararlanmanın bir yolu olabilir. Eğer olmuyorsa, gereksiz harcamaları azaltmakta fayda vardır.

Venüs Oğlak burcuna geçer geçmez Mars ve Uranüs ile uyumlu bir açı yapacak. Mars ile olan uyumlu açısında aşkta tutkulu tavırlar söz konusu olabilir. Samimi arkadaşlıklar gündemde olabilir. Sanatsal konularda harekete geçilebilir, bu süreçte dans, müzik, resim, heykel, seramik gibi konularda harekete geçilebilir bu konularla ilgili inisiyatif almak isteyebilirsiniz. Ayrıca Venüs parayı da anlattığı için finansal konularda da harekete geçirici bir etki verebilir. Uranüs ile yapacağı uyumlu açı ise her türlü ortaklıklar , ilişkiler ve finansal kaynaklarla ilgili hoş sürprizler getirebilir. Sanatsal konularda daha orijinal ve sıra dışı fikirlerimiz olabilir. Her türlü ilişkilerimizde daha özgür olmak isteği olabilir.





Zeynep Dilek Yılmaz
 
Venüs hanım Oğlak burcuna geçiyor sevgili astrolojiseverler. Burada 1 Şubat tarihine kadar kalacak. Şimdi doğruya doğru, Venüs hanım aslında Oğlak burcunda olmaktan çok hoşlanmaz. Ama yarın ve haftasonu süresince çok güzel bir şey olacak ✨ ve Mars Boğa’dan Venüs’ü destekleyecek. 😍😍😍 Venüs de sanki Oğlak’ta değilmişcesine aşk, ilişkiler konuları, bu konularda somut adımlar atma ve gelişmeler yaşama konularında bizi destekleyecek. Astrolojide Venüs aşkı, Mars da seksi anlatır gibi düşünebiliriz. Venüs’le Mars böyle gökyüzünde gözümüzün önünde flörtleşmeye başlayınca biz de yeryüzünde “Bize de nasip olur mu? Lütfen olsun çünkü! 🙏” diye umutlanabiliriz. Aşk ilişkilerine faydası olacağı gibi, somut şeyler yaratma, sosyal ilişkilerin iyi gitmesi gibi durumlarda söz konusu olabilir. Genel olarak Venüs Oğlak’ta ilişkilere daha ciddi bakmamıza sebep olabilir. Para, kâr etmeyle ilgili konular Venüs Oğlak’tayken çok iyi gitmeyebilir.

Oğlak, Boğa ve Başak burçları ve yükselen burçları bu burçlardan olanlar bu dönemde daha şanslı 🍀 olacaklar


Kaynak: Neptünbalıkta
 
k love (9).jpg

Sevgi ve aşkın evrensel göstergesi Venüs Cuma akşam saatlerinden itibaren Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak.

1 Şubat tarihine kadar sürecek olan bu transit ile ilişkilere bakış açımızın ciddiyet ve olgunluk kazanacağı, daha gerçekçi ve sorumluluk sahibi olacağımız bir zaman dilimine giriyoruz.

Bu süreçte başlayan ilişkiler daha ağır ancak emin adımlarla ve kararlı ilerlerken; birlikteliklerde saygı, geleneksellik, yaşça büyük veya olgunluk içeren temalar öne çıkabilir.
Süregelen ilişkilerde de ilişkileri daha ciddi boyuta taşıma ve daha gerçekçi değerlendirme gibi beklentiler veya gelişmeler oluşabilir.

Bu transitin gölge tarafında birlikteliklerde kolay güvenmeme, sevgiyi direkt ve açık olarak ifade edememe veya sevgi alışverişinde daha cimri davranma, çeşitli sadakat testleri gibi durumlarla da karşılaşabiliriz.


Ancak yine de geçmişteki göksel pozisyonlara nazaran uzun süreli ve güvene dayalı ilişkiler başlatmak açısından daha destekleyici görünümler hakim.

Venüs bu süreçte ilişkiler açısından özellikle Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç burçları ve bu burçlarda gezegen yerleşimi olanları daha yoğun etki altına alabilir.




Bendegül Çandarlı
 
k love (8).jpg

KARİYERDE DESTEKLEYİCİ ETKİLER
Koç (21 Mart-19 Nisan)


Bu hafta harcamalar artabilir, bütçenizi dengede tutmak zorlaşabilir. Venüs’ün Oğlak’a geçişiyle ocak sonuna kadar işinizi daha çok sevmenizi sağlayacak durumlar oluşabilir, üstlerinizden de övgü alabilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa iş arkadaşlarınız veya iş vasıtasıyla tanıştığınız kimselerle duygusal yakınlaşmalar olabilir.

TARTIŞMA VE KAZALARA DİKKAT
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)


Burcunuza geçen Mars’la hayatınıza hız geliyor. Bu dönem elde etmek istediğiniz her şey için savaşmanız gerek. Ama aşırı hırs, sinir ve inat size zarar verebilir. Tartışmalara, kazalara dikkat! 8-31 Ocak’ta Oğlak burcunda seyahat eden Venüs sayesinde yalnız Boğalar yolculuklarda karşılaştıkları kişilerle duygusal yakınlaşmalar yaşayabilir.

PARAYLA İLGİLİ GELİŞMELER...
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)


Mars’ın Boğa burcuna geçişiyle bir içe dönme, dinlenme süreci yaşayabilirsiniz. Önemli başlangıçları 4 Mart ve sonrasına bırakın, girişimleriniz boşa çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Boyun tutulması, boğaz sorunları, ses kısılmaları görülebilir. Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle parayla ilgili konularda güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz.

EVLİLİK İÇİN UYGUN BİR ZAMAN
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)


Sosyal ilişkiler evinizde ağırlayacağınız Mars, Boğa burcuna geçince daha sosyal ve girişken olabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun. Venüs’ün Oğlak’a geçişiyle güzelleşmek için para harcayabilirsiniz. Uzun süreli ilişkilere çekilebilirsiniz. Bir ilişki içindeyseniz, ilişkiniz daha romantik ve keyifli seyredecek. Evlilik için de ideal bir zaman.

İŞTE HIZLI YÜKSELİŞ GRAFİĞİ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)


Mars’ın hareketi iş ve kariyerle ilgili konulara hareketlenme getiriyor. Aşırı inatçı olmazsanız hızlı bir yükseliş görünüyor. İşte erkek figürlerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kariyer konusunda mücadeleci ama zaferle sonuçlanan bir süreç var. Cuma, Venüs’ün Oğlak’a geçişiyle işleriniz açılıyor. Kişisel bakım, sağlıklı yaşamla ilgili girişimleriniz olabilir.

AŞK DÖNEMİ BAŞLIYOR
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)


Boğa burcuna geçen Mars nedeniyle hayatı anlamlandırmaya, yurtdışı, eğitim, hukuk gibi konulara odaklanacaksınız. Bu konuları ağırdan almayın. Venüs’ün Oğlak’a geçişiyle aşk dönemi başlıyor. Yalnızsanız romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu, keyif alacağınız, neşeleneceğiniz bir süreç olacak. İpin ucunu kaçırmamaya özen gösterin.

EV, ARABA ALMAK İÇİN İDEAL DÖNEM
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)


Bu dönem finansal kriz yönetimi içinde olacaksınız, işleri ağırdan almayın. Harcamalarınız artabilir, eşinizin veya ortağınızın maddi durumu sıkıntılı olabilir. Sağlık harcamanız olabilir. Venüs’ün Oğlak’a geçişiyle evinizi güzelleştirmek ve aile içinde küslükleri bitirmek için girişimde bulunabilirsiniz. Ev, araba almak,
kiralamak için koşullar uygun.

İLETİŞİM BECERİNİZ ÇOK İYİ
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)


İkili ilişkiler veya ortaklıklarda gerginlikler oluşabilir. Aşırı inatçı, kıskanç ve tutucu yaklaşımlar ilişkilere zarar verebilir. Ama Mars’ın motive edici tarafı ilişkilerinize hareket de katabilir. Venüs’ün Oğlak’taki hareketiyle yeni iletişim projeleri söz konusu. Bu süreçte kendinizi çok güzel ifade edebileceksiniz, insanlar iletişim şeklinize hayran kalabilir.

MADDİ ANLAMDA BEREKET
Yay (22 Kasım-21 Aralık)


İş yaşamınıza enerji, motivasyon, güç ve cesaret gelecek. Ama ipler gerilince inatçı bir yapı sergilerseniz zararlı çıkabilirsiniz. Yeni fikirlere karşı açık olun. Sağlığınıza, özellikle boyun ve boğaz bölgenize dikkat edin. Venüs Oğlak’ta olduğunda maddi anlamda bereketli bir süreç olacak. Güzelleşmek, kendinizi iyi hissetmek adına alışveriş yapabilirsiniz.

HAYATA SEVGİYLE BAKMAK
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)


Tembellikten kaçının. Flört ettiğiniz kişilerle ara sıra stresli durumlar oluşsa da keyifli ve hareketli bir dönem olacak. Yatırım planınız varsa dikkatli ve hızlı hareket edin. Ocak ayında Venüs Oğlak’ta seyahat ederken aşk konularında şanslı olacaksınız. Hayata biraz daha sevgi penceresinden bakabileceksiniz, olumsuzluklar gözünüzde daha az batacak.

EV TADİLATI İÇİN GÜZEL ZAMANLAR
Kova (22 Ocak-18 Şubat)


Ailenizle tartışmalara dikkat edin. İnatçı tavırlar sizi zor duruma sokabilir. Evinizde tadilat işlerine başlamak için güzel zamanlar! Venüs Oğlak’ta hareket ederken, ilişkiniz varsa sorun yaşanabilir ya da ilişkileriniz platonik düzeyde kalabilir. Kendinizi yalnız, sevgisiz hissedebilirsiniz. Maddi anlamda risk alınabilecek bir süreç değil.

ARANAN İSİM SİZ OLACAKSINIZ
Balık (19 Şubat-20 Mart)


4 Mart’a kadar iletişim yoğunluğunuz ve bunun getireceği stres artıyor. Trafikte dikkatli olun. Parasal konularla ilgili gerginlikler oluşabilir. Venüs’ün 31 Ocak’a kadar Oğlak’taki hareketi arkadaşlarınızdan destek görmenizi, sosyalleşmenizi sağlayabilir. Yalnızsanız aşk, gittiğiniz organizasyonlarda olabilir. Bu süreçte aranan isim olabilirsiniz.




Dinçer Güner
 
k love (6).jpg


Venüs Oğlak burcuna giriyor ve 02 Şubat’a kadar bu burçta. Venüs aşk, zevk, keyif ve para gezegeni fakat Oğlak burcunda daha çok sorumluluklara ve ciddi toplantılara ve görüşmelere, iş yolculuklarına, iş ile ilgili alınacak kararlara ve maddi çıkarları korumaya yönelik çalışacak. Pek vur patlasın, çal oynasın ya da hayalperest vs.olamayacağız. Aşk ve ilişkiler açısından konuları daha ciddi ya da kendi menfaatimize uygun bir şekilde değerlendirebiliriz ya da ilişki içinde olacağımız insanlarla aramıza biraz #mesafe koymamız gerekebilir. Resmî ve ciddi işleri sonuçlandırmaya yönelik hareket edeceğiz. Bu dönemde zaman zaman karamsarlık içine girilebilir. Sadece mantık ve iş, hedef odaklı olunabilir.
Toprak ve Su elementi burçlar ve burçlarda yükseleni, gezegenleri olanlar Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep ve Balık burçları hayatlarında maddi ve manevi anlamda olumlu gelişmeler veya etraflarından destek olabilir.
Hava ve ateş elementi burçlar ve burçlarda yükseleni, gezegenleri olanlar İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan, Yay burçları ilişkilere ve maddi konulara daha ileriye dönük bir bakış açısı ve paylaşım sergileyebilir.


Şule Dolaşır
 
tumblr_1b40fad41c208897b23333b6d05a52a6_d7f3f874_1280.jpg


Geldik Venüs Oğlak dönemine...
Ciddiyet, netlik, duruş, statü varsa, hedefler netse tamamsınız. Tamamız.

Bu dönemde kendimizden yaşça büyük, olgun, bilgi birikimi ve hayat tecrübesi yüksek kişilere ilgi duyabiliriz. Ancak bu ilginin devamı, söylenenler davranışları karşılıyorsa, beklentilere uygunsa gelir. Aksi halde tutarsız kişilerden uzaklaşırız.
Ve hem ilişki hem de finansal olarak gerçeklik arayacağız. Kârlı yatırımlar yapılabilir. Ancak 29 Ocak’ta Merkür durağanlaşacak. Bu bilgi kulağınızda olsun.

Evet sevgili Boğalar, Başaklar, Oğlaklar. Özellikle sizler kalıcılık isteyen işler,ilişkiler için sağlamanızı yapın. Güzel etkiler alıyorsunuz.

Ayakların yere sağlam basacağı harika bir #venüsoğlak dönemi diliyorum. Ve tabi Venüs demişken dekoratif değişimler için toprak tonları çok güzel gelebilir.




Begumtells
 
venüz oğlak (1).jpg



Bir Venüs gününde yay burcundan oğlak burcuna geçiş yapacak olan Venüs Gezegeni 1 Şubata kadar Oğlak burcunda kalacak.. benim gezgin, ruhu özgür, ilişkilerinde keyif arayan yay’ ım gidiyor yerine aklı başında, sorgulayan, mesafeli, daha ciddi oğlak’ ım geliyor.. venüs ne demekti aşk, ikili ilişkilerimiz, hayatımızdaki mutluluk, kendi öz değerimiz, estetik, sanat gibi kavramları temsil ediyor🌸 peki bu Venüs Oğlak sürecinde bizi genel olarak neler bekliyor bakalım!

✨Uzun süreli aşk ilişkisine yatkın süreçler
✨İlişkilerde geleneksel yaklaşımlar
✨Yeni ilişkilerde ağır giden süreçler
✨Tüm ilişkilerimizde gerçekçi ve stratejik yaklaşımlar
✨Aradığımız değer: Saygı
✨Ciddiyet
✨Yetersizlik duygusu ile baş etme süreçleri
✨Öz sevgi motivasyonlarına ihtiyaç
✨Statü, mal, mülk sahibi partner seçimleri
✨Aynı iş hayatından bir partner olasılığı
✨Ticari anlamda ortaklıklar için iyi süreçler
✨Yatırımları akıllıca takip etme
✨Cilt ve dişle ilgili estetiksel süreçler
✨Oğlak, Yengeç, Başak aşkta şanslı dönemler



Banu Uzunköprü
 
Aşk, keyif ve paranın gezegeni Venüs bugün itibari ile Oğlak burcuna geçiyor.
.
📍1 Şubat’a kadar Oğlak burcunda hareket edecek Venüs artık sorumluluk duygusunu ön plana çıkarıyor. Hem ilişkilerimize hem de harcamalarımıza bu dönem ciddiyetle bakıyoruz.
.
❗️Peki Venüs Oğlak nasıl çalışır?

💗Toplumda prestijli bir eş arar. Statü kişi için önemlidir.

💗Venüs Oğlak ciddi ilişki kurmayı sever.

💗Genellikle ciddi giyinir. Kendine hedefler koyup bunları disiplinle tamamladığında kendine sevgisi ve saygısı artar.

💗Birikim yapmayı sever. Azla yetinen ve tasarruf edebilen kişilerdir. .



Hale Şahin
 
❤️İlişkiye hazır değilim diyenler
❤️ kafam çok aşırı karışık diyenler
❤️ben ilişki için hazır değilim diyenler
❤️ bu dönem hiç size göre değil
❤️baya elleriniz boş kalacak haberiniz olsun 😎
❤️ çünkü venüs oğlak burcunda artık herkes daha ciddi sözler ciddi niyetler ciddi emek bekleyecek
❤️biz şimdi neyiz konuşmaları sıkça yapılır
❤️ilişkilerde ciddileşme zamanı yani
❤️aynı zamanda para konusunda daha emin adımlar atmak isteyeceğimiz ve daha büyük risklerden kaçınıyor olacağımız bir dönem


Gülser Çelik
 
venüz oğlak (9).jpg


Venüs oğlak burcunda! Sevgiyi alıp verme şeklimiz remiyete dönüyor!

Ocak Ayı’nın ikinci haftası gökyüzündeki enerjiler değişiyor, birden fazla gezegen aynı anda burç değiştirdi ve bunlardan bir tanesi “venüs” bugün oğlak burcuna geçiyor! merkür kova burcuna, mars boğa burcuna geçti. ilişki dinamiklerimiz doğum haritalarımıza bağlı olarak değişiyor. Biraz inatçı, kısmen tepkili ve mesafeli ilerleyecek!

Venüs’ün oğlak burcu seyahati ilişkilere disiplin ve kararlılık getirecektir. Sorumluluk duygusunu arttırarak daha gerçekçi ve sağlam adımlar atacağız!

Toprak grubu burçlar bu yerleşimden olumlu etkiler alacak.
Boğa, başak, oğlak burçları, temeli atılmış ilişkilerini sağlamlaştırabilir!




Deniz Altın
 
Venüs Oğlak burcuna geçti. İlişkilerde mantık ve güven ön planda olabilir. İlişkiye yönelik daha ciddi konuşmalar ya da beklentiler olabilir. Bu dönemde ilişkilerde saygı bekleyebiliriz. Bekarsak olgun kişilerle tanışabiliriz. Ve bu kişiler kariyer ve statü anlamında güçlü kişiler olabilir. Kariyer hayatımızda da kalıcı adımlar atabiliriz. Ani güzel gelişmeler de olabilir. Bu dönemde maddi ve manevi değerler ön planda olabilir. Ticari ortaklıkları başlatmak için ve kalıcı olsun istiyorsanız bu dönemde başlayın derim ama Merkür Retrosuna gelmesin aman dikkat ☺️ Cilt bakımı yapmak için güzel zamanlar.

En çok Toprak ve Su gruplarını olumlu etkiler.
Ateş grubu biraz zorlanabilir ☺️
 

venüz oğlak (2).jpg

VENÜS OĞLAK BURCUNDA VENÜS OĞLAK GEÇİŞİ VE BURÇLARA ETKİLERİ​

8 Ocak-1 Şubat 2021​


Aşk-ilişkiler-evlilik- güzellik- sanat-sosyal yaşam ve para sembolizmi Venüs artık Oğlak burcunda ilerlemeye başladı.

Kara kuru gri bulutlu Satürn yönetimindeki bu burçta yer alan Venüs, elbette Satürn'ün karakteristik özelliklerini yansıtacaktır. Venüs Oğlak burcunda yer alınca, hayata bakış açısı somutlaşır ve ilişkiler daha ciddi ve rasyonel bir hava kazanır. Venüs Oğlak’ta rasyoneldir, materyalisttir, sorumludur, statü ve prestij sever, muhafazakar, geleneksel, klasik çizgide, hırslı , rekabetçi ciddi ve başarılı olmak ister.

Güçlü, başarılı , kariyer hayatında ilerlemiş, zengin hayatta bir yere gelmiş insanlara saygı duyarlar, içi boş pırıltılarla ilgilenmezler, geçici değil kalıcı , zamana dayanıklı, geleneksel ve değeri ispat edilmiş şeylere ilgi duyarlar. İlişkilerde arkadaşlıkta ve evlilikte de bu bakış açısını sürdürürler.

Venüs Oğlaklar Satürn'ün Burcu olduğu için melankoliye depresif ve karanlık bir ruh haline yatkındırlar, özel hayatları kıymetlidir ve kendi alanları içerisinde kendi kuralları çerçevesinde yaşamayı severler, kendi kabuklarına çekildikleri zaman sahip oldukları sessizliği huzuru veya yalnızlığı kolay kolay terk etmek istemezler.

Bu dünyadan gittiklerinde geride bir miras bırakmak isterler. İster iş ister çocuk ister sanat ister fikir alanında, sevdiklerine veya topluma bir şeyler bırakmak isterler. Sanatın ve güzelliklerin klasik ustalarına hayrandırlar, yeni trendlere ve yeni moda şeylere çok fazla ilgi göstermezler, klasik güzelliklere çekilirler.

İlişkilerde karşı tarafın saygısını kazanmak ve zaman içerisinde yavaş yavaş acele etmeden kazandığı güveni korumak önemlidir. Oldukça gururlarına düşkündürler, reddedilmekten veya küçümsenmekten nefret ederler.

Oğlaklar kadın veya erkek olsun kendi başarılarını yaratırlar hayata sıfırdan başlayıp, yavaş yavaş belli bir noktaya gelene kadar çabalarlar, verimli hırslı çalışkan bir enerji ile istedikleri hedefe varırlar. Sevdikleri ile güçlü bağlar kurarak, stabil ve güven dolu bir ilişkiye doğru büyümeye önem verirler. Yaşlandıkça gençleşen nadir görülen bir özellikleri vardır.

BURÇLARA GÖRE KISA KISA VENÜS OĞLAK GEÇİŞİ

KOÇ
: Kariyer alanında sizi tepelere taşıyacak toplum önünde ve iş hayatında daha fazla görünür olacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yeni iş ve kariyer fırsatları önünüze açılacaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars ile güzel açı içinde yer alacak Venüs sayesinde maddi konularda ve yatırım kazanç konularında da olumlu gelişmeler beklemek mümkün.

BOĞA: Burcunuzun yönetici gezegeni olması sebebiyle Venüs Oğlak geçişi size olumlu yansıyacaktır. Uzaklarla bağ kurmak, akademik çalışmalar, hukuki süreçler, resmi ve devletle ilgili işler, basın yayın baskılı işler promosyon ve kampanyalar yapmak isterseniz bu dönemde işlerinizi daha rahatlıkla ele alabilirsiniz. Kültürel felsefi konular, sinema TV veya uluslararası ticaret web siteleri ve yayınlarla ilgili olumlu gelişmeler yer alacaktır. İlişkiler uzaklarla bağ kurarak veya sosyal mecra üzerinden gelişebilir.

İKİZLER: Bu dönemde maddi kaynakların yönetimini temsil eden alandan geçiş yapacak Venüs sayesinde finansal konularda çok daha fazla somut rasyonel ve planlı davranmanız mümkün. Ortaklı işler, ticari girişimler ve bonus, tazminat veya gelirleri artırıcı gelişmelerle bütçeniz destek görecektir. Vergi ve sigorta işlerinizi daha rahatlıkla ele alabilirsiniz. Aileden veya eşten gelecek maddi destekler sizi rahatlatabilir. Eğer kredi veya borç almak isterseniz keza yine kolay yoldan halledebilirsiniz. Bu dönemde harcamalarınızı dengelemek akılcı harcamalar yapmak ve zamana dayanıklı yatırımlar yapmak adına köklü adımlar atmanız mümkün. Çekiciliğiniz artabilir ve karşı cinsten daha fazla karşılık bulmaya ilgi görmeye başlayabilirsiniz.

YENGEÇ: Bu dönemde Venüs evlilik ve ortaklık alanınızdan geçiyor olacak. İlişkilerde daha mantıklı ve ayakları yere sağlam basar bir tutum ve davranış yansıtmanız mümkün. Eşinizle daha ciddi ve akılcı konuşmalar yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı daha ciddiyetle ele almak, ebeveynlik görevlerinizi daha dikkatle ve disiplinle sürdürmek gerekecektir. Eşle daha fazla ilgilenmek veya eşit bir göre dağılımı yapmak için istekli olabilirsiniz. İş ortaklıkları yapmak veya çalışma ortaklığı yapmak için uygun bir zaman. Kalbi boş Yengeçler bu dönemde hoşlandıkları biriyle karşılaşabilirler ancak yavaş yavaş ilişkiyi geliştirmek üzere işi ağırdan alabilirler.

ASLAN: Bu geçiş sizlerin iş, çalışma ve günlük hayat alanınızda gerçekleşiyor. İş alanında ilişkilerde veya işle ilgili çabalarınızda oldukça verimli olabileceğiniz bir zamandasınız. İş ilişkileri oldukça akılcı ve rasyonel bir tutum içinde ele alınacak. Sağlığınızı korumak kendinize bakmak saç cilt ve diş bakımı yapmak için güzel bir transittir. İş aramak görüşmeler yapmak ve başarılı olmak için fırsatınız var.

BAŞAK: Bu dönemde Venüs aşk ve romantizm alanınızda geçiyor. Aşk hayatınızın canlanacağı ilişkilerde daha çekici ve cazip hissedeceğiniz bir zamandasınız. Yaratıcı çalışmalarınız, varsa hobiler ve sanatla ilgili çalışmalarda başarıyla ilerlemek mümkün. Çocuklarla ilişkiler daha sorumlu ciddi ve disiplinli bir hal alabilir ama bir yandan da çocuklarınızı mutlu etmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Kalbi hali hazırda dolu olan Başaklar için de bu dönem sevdiğiniz kişiyle daha somut akılcı ve güven verici konuşmalar yapabileceğiniz bir zaman dilimidir.

TERAZİ: Venüs burcunuzun yönetici gezegeni ve bu dönemde sizlerin aile yaşamı ev ve aile içi ilişkileri sembolize eden alanınızda yer alıyor. Aile ile daha fazla ilgilenmek gerekecektir. Evde tadilat tamirat dekorasyon gibi işleriniz varsa bu dönemde ele alabilirsiniz. Evde daha fazla insan ile sosyalleşmek misafir ağırlamak veya ebeveynlerle ilgilenmek söz konusu olabilir. Ev alım satım kiralama taşınma işleri ön plana çıkabilir. Evden çalışan kendi işini yapan Teraziler için de Venüs bu 3 hafta boyunca size işle ilgili olumlu fırsatlar yaratabilir.

AKREP: Bu dönemde Venüs sizlerin iletişim alanında kalacak. Eğitimler, kurslar, iletişim, haberleşme ve kısa yolculuklar öne çıkıyor. Kardeşler, akrabalar ve yakın çevre ilişkileriniz daha sosyal ve hareketli geçecektir. Zihinsel projeler, sunumlar, web siteleri, kendinizi ve fikirlerinizi güzel ifade etmek, kitaplar, yazılı anlaşmalar ve sözleşmelerden yana şanslı olabilirsiniz. Cep telefonu, bilgisayar veya ofis aletleri, işinize yarayacak ne gibi araç varsa bu dönemde alım satımını yapabilirsiniz. Kardeşleriniz ilgi göstereceğiniz. Okullar öğrenciler öğretmenler ve eğitim ile ilgili her konuda işlerinizin gelişeceği bir süreç olacaktır.

YAY: Bu dönemde Venüs Maddi kaynaklarınızı ve birikimlerinizi sembolize eden alandan geçiyor. Finansal konularda daha akılcı somut ve tedbirli davranmak isteyeceksiniz. Yatırımlarınızı değerlendirmek, birikimlerinizi artırmak ve kaynak yaratacak yeteneklerinizi geliştirmek için daha somut bir çaba içine gireceksiniz. Kendinize yatırım yapmak isteyeceğiniz bir zamandaşınız. Bu süreçte bazı Yaylar için daha fazla alışveriş veya harcama yapmak anlamına gelebilir. Öz değer duygunuzu geliştirmek için kendinize hediyeler alabilirsiniz. Kariyer alanında öne çıkmak için fırsat gelebilir.

OĞLAK: Bu dönemde Venüs burcunuzda geçiş yapıyor olacağı için her şeyden evvel ilişkilerde çok daha ön planda olacaksınız ve kendinizi gösterme fırsatı elde edeceksiniz. Beğenme ve beğenilme katsayınız artacaktır. İş ve kariyer fırsatları, iş ortaklıkları veya ortak çalışma yapma imkanları çıkacaktır. Güzelleşmek ve kendinize bakım yapmak için bu geçişi değerlendirebilirsiniz.

KOVA: Bu süreçte Venüs sizlerin arka plan alanından geçiş yapacağı için bir süre kendi başınıza kalmak kafa dinlemek ruh ve beden bütünlüğünüz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bazı Kovalar bu dönemde çok ortaya çıkarmak istemedikleri saklı bir ilişki yaşayabilirler. Kimsenin özel hayatına karışmadan laf taşımadan dedikodu yapmadan bu dönemi atlatmak daha doğru olacaktır. Yoga meditasyon veya spiritüel çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz veya bu konularda iş yapmak proje geliştirmek için adım atabilirsiniz. Sağlığınıza ve bedeninize daha fazla önem verebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kolektife hizmet etmek iyilik yapmak ve yardımlaşmak idealleriniz için de uygun bir zamandır.

BALIK: Bu dönemde Venüs sizlerin arkadaşlıklar alanınızdan geçiş yapıyor. Sosyal hayatınızın oldukça canlanacağı bir zaman geçireceksiniz. Sosyal bağlarınız güçlenecektir. Arkadaşlarla iş projeleri yapmak ortak gelecek hedefleri ve idealleri belirlemek için Venüs size destek oluyor. Gruplar, ekipler, takımlar ve klüpler gibi alanlarda ciddi profesyonel ve akılcı hedefler belirleyip gelişebilir isterseniz kariyer ve iş hayatınızı destekleyecek arkadaşlar veya gruplardan yardım alabilirsiniz.

Naz Bayatlı
 
X