ben havale ücreti ödemıyorum ınternetden eft yapıyorum ing ile, hesaba yatırmak daha iyi benim için![]()
banka hesabı veririm yarın ohalade olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben havale ücreti ödemıyorum ınternetden eft yapıyorum ing ile, hesaba yatırmak daha iyi benim için![]()
arkadaşlar şimdi aparatı kime ayırıyorum kim ne istediyse bir kez daha yazarmı :)
Eki Görüntüle 1100311
Şu şekilde:) benimki 5 cm oluyor arası, siz mezuro ile mi ölçtünüz acaba? gösterdiğim şekilde kaç cm sizinki?
5 cm oda :) ben yanlış anlamışım pardon
Tamam alıyorum :) Bankanız nedir? Garantiyse havale yapabilirim.
Tamam alıyorum :) Bankanız nedir? Garantiyse havale yapabilirim.
Bu arada nerede oturuyorsunuz ? İstanbul içiyse elden teslim olabilir kargo vs ugraşmamak adına.
mersin deyim ben
iş bankası cnm garanti bulursam birinden onu yazarım sana yarın msj yazıcam ok
Serebrum elbiseyi aldımı ? almadıysa elbise 2 oyuncak aldıysa 2 oyuncak benim![]()
serebruma msj attım eger almıyorsa veririm size
canım siyah elbiseyide istiyorsan gönderiyimi vazgeçti serebruma
evet cnm istiyorum onuda özelden yazamadım 5 dk engelım var:26: o zaman benım 16 tl tutuyor degılmı elbıse ve 2 ciciş oyuncak![]()
evet 16 tl havale ücreti ödemek zorunda kalmayacagın şekilde yapalım 16 tl için 5 6 tl de havale yatırmak zorunda kalma postaneden 2.5 tl imiş onu öğrendim en ucuzu o sanırım postaneden yapalımmı yada nasıl ödemek istersin
canım mavi kotun ve diğerlerin bedeni kaç
Birde turuncu olan pantalon nasıl cırt turuncumu mat renktemi bide kaç beden olursa olnuda alım kargo hazır gelicekken
Banka havalesi yapalım cnm ben ing kullanıyorum hangi bankaya gönderirsem göndereyim havale ödemıyorum.Şimdi verebılırsen hesabı şimdi yapayım havalenı sabaha hesaba geçer yarın verırsende ancak işten gelince yapabılırım havaleyi ertesi sabah hesabına geçmiş olur.