8. sayfadan itibaren yeniler eklendi

orayı ççtüm metre ile yuvarlak çevirerek ölçtüm 20 cm çıktı

$123 (1).webp

Şu şekilde:) benimki 5 cm oluyor arası, siz mezuro ile mi ölçtünüz acaba? gösterdiğim şekilde kaç cm sizinki?

evet cnm istiyorum onuda özelden yazamadım 5 dk engelım var:26: o zaman benım 16 tl tutuyor degılmı elbıse ve 2 ciciş oyuncak :16:

evet 16 tl havale ücreti ödemek zorunda kalmayacagın şekilde yapalım 16 tl için 5 6 tl de havale yatırmak zorunda kalma postaneden 2.5 tl imiş onu öğrendim en ucuzu o sanırım postaneden yapalımmı yada nasıl ödemek istersin

evet 16 tl havale ücreti ödemek zorunda kalmayacagın şekilde yapalım 16 tl için 5 6 tl de havale yatırmak zorunda kalma postaneden 2.5 tl imiş onu öğrendim en ucuzu o sanırım postaneden yapalımmı yada nasıl ödemek istersin

Banka havalesi yapalım cnm ben ing kullanıyorum hangi bankaya gönderirsem göndereyim havale ödemıyorum.Şimdi verebılırsen hesabı şimdi yapayım havalenı sabaha hesaba geçer yarın verırsende ancak işten gelince yapabılırım havaleyi ertesi sabah hesabına geçmiş olur.

Birde turuncu olan pantalon nasıl cırt turuncumu mat renktemi bide kaç beden olursa olnuda alım kargo hazır gelicekken

Banka havalesi yapalım cnm ben ing kullanıyorum hangi bankaya gönderirsem göndereyim havale ödemıyorum.Şimdi verebılırsen hesabı şimdi yapayım havalenı sabaha hesaba geçer yarın verırsende ancak işten gelince yapabılırım havaleyi ertesi sabah hesabına geçmiş olur.

benim için öenmli degil yarında yatırsan olur cnm sen bilgilerini ver ben yarın sana postaneden postalıyim yarın verebilirim en erken

Back
X