ya hemen dr.gitsen aslında önlem falan alınır dr. Gidemiyorsan eğer yat hiç kalkma uzat ayaklarınıda mecbur kalmadıkça kalkma sakın
canım çok üzüldümya geçmiş olsun rabbimden umut kesilmez sen yinede iyi şeyler düşünmeye çalış bu duyguları bende yaşadım hemde 3kez ama düşük olursada kendini fazla yıpratma zaten sağlıksız bebekler düşermiş herşeyde vardır bi hayır .zaten doktorun doğru söylemiş 3ayakadar hiçbirşey yapamıyorlar .bende bebeklerimi hep 3ayın içinde kaybettim .güzel haberler alman dileğiyle
haklısın canım en azından hamile kalabildiğimi öğrendim.bundan öncesinde dr hep psikolojik takma kafana diyordu inanmıyordum ama tamda vazgeçtiğim anda hamile kaldım dr ları dinlemek gerekiyormuş en azından bunu anladım
canım ya sanada çok geçmiş olsun.düşük yapmak hamile kalamamaktan daha ağırmış.allahım verdi allahım aldı yapacak birşey yok.en azından daha çok küçüktü 5 haftalıktı daha büyükken düşse sanırım daha çok üzülürdüm allahım inşallah böyle birşeyi sana da,bana da ve tüm düşük yapanlara birdaha yaşatmaz.umudumuzuda hiç yitirmeyelim
canım dur baaklım hemn umıtsızlıge kapılma yat hıç kalma bıkaç gun dınlen canım olcagı varsa olur zaten normal yollamı hamıle kalmıştın?
Dediğin gibi dusuk yapmk bebgını dusurmek hamıle kalamamktan daha da çok yakıyo insanın canını inş bebgın senınle kalır duamdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?