merhaba kızlar hep buraya yazıcağım günü beklerdim başkalarının yazısı bana umut olurdu benim yazımda birine umut olur inşallah... Alllah'tan ümit kesilmez o herşeyin en hayırlısını zamanını bilir..... ben 8 senelik evliyim evlendğimizden beri hiç korunmadık çocuk istediğimiz için bu 8 senede 2 kere kimyasal gebelik yaşadım gitmediğim il ve doktor kalmamıştı hepsi aynı seyi söyledi bir sorun yok... genetik araştırmalara karar herseyi yaptırdım yok yok herşey normal.. 2 ay önce eşimle karar vermiştik eylül ayında tüp bebek araştırmalarına başlıycaktık. 4 gün önce bende tuhaflıklar başladı sürekli uyuyorum hep midem kazınıyo birşeyler yemek istiyorum göğüslerim aldı başını gitti kocaman oldu ve ağrısından yürüyemez hale gelmiştim en son ayın 21nde gündüz fenalaştım ayaklarımın bağı çözüldü resmen ayakta duramıyordum başımı kaldıramıyorum acaba dedim ama kendimide ümitlendirmemeye çalıştım ama dün dayanamadım gittim eczeneye test aldım 2 tane eve geldim ilkine idrarı damlattığım gibi kopkoyu 2 çizgi çıktı inanamadım test bozuk herhalde dedim ağlaya ağlaya 2. testide yaptım oda aynı kopkoyu 2 çizgi ağlaya ağlaya eşimi aradı geldi aldı beni hastaneye gittik kan verdim sonucu cıkmadan ulturasona giriym dedim kesemiz gözüktü

sonradan kan sonucumu aldım 3485 :)
bayağı yüksek Allah'ım inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder... isteyen herkeze yaşatsın Allah'ım bu duyguyu hep dilimde...