• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tabi ayşecim tarif ediyim ama sen emziriyosun hala bebişide zayıflatma sonra
aktara diyosun o sana veriyo zaten funda yaprağı,mate yaprağı,zahter(kekik),yeşil çay, bibieriye bunlardan büyük bi bardağa bi tatlı kaşığı koy sıcak suyla demle ve iç acayip iştah kapatıyo ve bağırsakları çalıştırıyo

sende ye bol bol simitte yapıyolar mı cıtır cıtırcokacimcoook çok severimmmm

işin kötüsüde o ya ayşe ekmek ve ekmek çeşitleriyle aram hiiiiiçmi hiç yoktur 40 gün yemesem aklıma gelmez ama mecburen yiyorum diyetisyene gitmiştim yazın kızdı bana 1 dilimde olsa ye dedi ekmek yemeyince daha geç doyuyomuşsun

yok benimki fırıncı bol bol ekmek yapıyolar

dıyete uygun bır meslek degıl asuuu ben ekmegı cok sevıyorum ya hele dıyetteyken sankı kuzu cevırme kadar tatlı gelıyor
a6a3dd90929a6bd478ed1a49399b7f5a.gif

ben geldım selma gercekten ınanmıyorum ya olamaz böyle bırşey ne kadar gerı zekalı ınsanlar var dünyada arkadaşlar ne öyle kıralar aydatlar cok pahalı ya sankı parıs üzüldüm valla hıc görgüsüz ınsanlar ışte rabbım ne verırse ınsanın kendısıne versın evı olmayanlarada hayırlısıyla ev

ah canım bde görsen site demeye bin şahit lazım
ne site kültürü bilirler ne toplu yerde oturma kültürü...
en basiti gelmişin kaloriferli dairede oturuo adam kış zamanı ben yakıt vermicem koloriferler yanmasınnn diyenimi ararsın ,,say say bitmezzzz

en basiti gelmişin kaloriferli dairede oturuo adam kış zamanı ben yakıt vermicem koloriferler yanmasınnn diyenimi ararsın ,,say say bitmezzzz

aman kaloriferli evmi tövbe allah düşmanıma vermesin 2 sene kaloriferli evde oturduk senede 2 milyar kömür parası veriyoduk ama evde soğuktan titriyoduk elektirik ve tüp parası cabası binada yer sahibi 8 kişi vardı 8ide para filan vermediler bizim verdiğimiz paralarla ısındılar zehir zıkkım olsun onların yüzünden bizde ısınamıyoduk çok şükür sungurluya doğalgaz geldi hemen doğlagazlı şimdiki oturduğum evime taşındım ev sahibim antika ama sizinkiler kadar değil

ınsan öyle ınsanların ıçınde sınır hastası olur canım ya vermıyeceksen ne dıye apartmanda hemde yakıtlı olanında oturuyorsunuz en ıyısı kızlar gelın bursaya öyle bır sorunla karşılaşmazsınızzz aslında onları tekme tokat döveceksın onların anladıgı dılden konuşacaksın dogrusu ıremcım bak bırdaha yapabılıyorlarmı terbıyesızlık
flicv005.gi

ayşe tarıf bu

ıkı elma ıkı lımon

1 tatlı kaşıgı tane karabıber

1 tatlı kaşıgı karanfıl

bır parca kabuk tarcın

ben ekmegı cok yıyorum hayatımdan ekmegı cıkarsam kg kendılıgınden gıdecek ama benım anlamadıgım sız nasıl aldınız bu kg lerı

şimdi ben anlatayım sana uzun olucak ama taaaaa ilk baştan anlatayım bekarken zayıftım annecim sebze ağırlıklı beslerdi bizi kalorisi yüksek şeyler,kızartma,asitli içecekler ,hazır yemekler ,hamurişleri tatlılar ve hazırmeyve suyu çoook nadir tükettiğimiz şeylerdi. evlendim eşimle damak zevkimiz aynıydı hiçbi problem yaşamadım kızartmalar ağır yemekler hazır içecekler hamurişleri tatlılar derken 3 ayda tam 12kg aldım 72 oldum bide ben ankaradan küçük bi ilçeye gelin geldim ve vaktim hep evde geçiyodu hareketsizdim. tam 1 sene sonra aptal kafam ilaç kullandım verdim 12kiloyu ama bırakır bırakmaz geri aldım ve biçok sağlık problemi yaşadım o dönem. sonra hamile kaldım 72yle 13kilo aldım 85le doğum yaptım doğumda1 ay annemin yanında kaldım ve sütün olsun die yedirdi de yedirdi tabi devamınıda eşim getirdi saolsun ve ben 85i gördüm benim kilo hikayem bu selma abla mafoldumben

şimdi ben anlatayım sana uzun olucak ama taaaaa ilk baştan anlatayım bekarken zayıftım annecim sebze ağırlıklı beslerdi bizi kalorisi yüksek şeyler,kızartma,asitli içecekler ,hazır yemekler ,hamurişleri tatlılar ve hazırmeyve suyu çoook nadir tükettiğimiz şeylerdi. evlendim eşimle damak zevkimiz aynıydı hiçbi problem yaşamadım kızartmalar ağır yemekler hazır içecekler hamurişleri tatlılar derken 3 ayda tam 12kg aldım 72 oldum bide ben ankaradan küçük bi ilçeye gelin geldim ve vaktim hep evde geçiyodu hareketsizdim. tam 1 sene sonra aptal kafam ilaç kullandım verdim 12kiloyu ama bırakır bırakmaz geri aldım ve biçok sağlık problemi yaşadım o dönem. sonra hamile kaldım 72yle 13kilo aldım 85le doğum yaptım doğumda1 ay annemin yanında kaldım ve sütün olsun die yedirdi de yedirdi tabi devamınıda eşim getirdi saolsun ve ben 85i gördüm benim kilo hikayem bu selma abla mafoldumben

benım öyle ıvır zıvır gıbı şeylerı yeme alışkanlıgım yoktur mesela eşım akşam eve gelırken dondurma cerez cıps tatlı getırır ben asla yemem onlar oturup yerler ama bende yöresel yemeklerı cok severım dedıgım gıbı bırde ekmek yerım cok

hamileyken çok az kg almışsın ben 20 kg aldım
bende ilk 3.5 ay deli gibi yedim hele tatlılar bi oturuşta yarım kilo yiyordum oda baklava:icecream: ama yine de 15 kilo zayıfladım 3.5 ayda benim metobolizma çok hızlı çalışıyo demekki

selma abla haziranda yediklerimi yazdığım liste hala ajandamda duruyo yazıyımda bi şok olun
tesadüfen seçtiğim bi gün 12 haziran
sabah patates biber patlıcan kızartma çay peynirçeşitleri zeytin domates salatalık salam sosis
sonra akşamdan kalan die not etmişim kadayıf ö
ğlen mercimek çorba taze fasülye etli pirinç pilavı pane harcıyla kızartılmış tavuk
arada boool booooll meyve yemişim kilo kilo yani
akşam çorba fasülye etli bulgur pilavı
sonra çay içmişiz çayın yanında büskivi çeşitleri ve en son dondurmayla kapatmışım menümü
bi sitede okumuştum yediklerinizi yazın yazdıkça daha az yersiniz die o zamandan beri yazmaya çalışıyorum işte
amaaaann ne çok yiyomuşum ben kendim kendimden kortum,ürktüm ,tırstım valla

Back
X