Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selmacım hoş geldın nasılsın
yarın cok ışım var evde kuran ukutacagım o yüzden şımdı hem ış yapıyorum hemde aklıma gelenı yazıyorum buraya
senağlamasenağlamasenağlamabayramda annemlere gıtmıştık mersınde oturuyorlar annemler ama malesef baram dönüşü cok kötü bırşey oldu halamın eşı vefaat ettı tırafık kazası cok genctı cok üzülüyorum halen ınanamıyorum üçtane cocugu arkada kaldı hepsıde küçük yıllarca cocukları olmamıştı ama malesef şu an o cocuklar babasız kaldı
Arkadaşlar merhaba aranızda kaçak selma'yı gören var mı?CADIARZU
aynen bnde babam için isteriimSelmacığım Allah kabul etsin okutacağın kur'an-ı duan da annemede yer ayırırsan sevinirim.
haydı bakalım kaptanım sporlar kurslar fln harbiden bomba gelion heeeopuyorumnanaktankızlar şükür regl oldum
cumaya bomba gbi geliyorum
birde kursa yazıldım
tıbbi sekretrlik kursu
ama tam saat belli değil
dilerim sizden çok uzak kalacağım bi saat olmaz
offf yaaa ne kadar zor bi durumbayramda annemlere gıtmıştık mersınde oturuyorlar annemler ama malesef baram dönüşü cok kötü bırşey oldu halamın eşı vefaat ettı tırafık kazası cok genctı cok üzülüyorum halen ınanamıyorum üçtane cocugu arkada kaldı hepsıde küçük yıllarca cocukları olmamıştı ama malesef şu an o cocuklar babasız kaldı
asuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsın bende gecmışı okuyordum
bayramda annemlere gıtmıştık mersınde oturuyorlar annemler ama malesef baram dönüşü cok kötü bırşey oldu halamın eşı vefaat ettı tırafık kazası cok genctı cok üzülüyorum halen ınanamıyorum üçtane cocugu arkada kaldı hepsıde küçük yıllarca cocukları olmamıştı ama malesef şu an o cocuklar babasız kaldı
Arkadaşlar merhaba aranızda kaçak selma'yı gören var mı?CADIARZU
çok üzüldüm abla Allah rahmet eylesinnnn:gitme:bayramda annemlere gıtmıştık mersınde oturuyorlar annemler ama malesef baram dönüşü cok kötü bırşey oldu halamın eşı vefaat ettı tırafık kazası cok genctı cok üzülüyorum halen ınanamıyorum üçtane cocugu arkada kaldı hepsıde küçük yıllarca cocukları olmamıştı ama malesef şu an o cocuklar babasız kaldı
hoşgeldin rukiye ablaa içgüveysinden halliceyim sen nasılsın oğluşunla hasret giderdinmi