• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım gercekten katılıyorum sana ne gerekse yap nerdeyse kımse gırmıyor bır kac kışının dışında takım olmak bu degıldır bence

evt selmacım
şimdiye kadar hep müsama gösterdiim ama yeter
bak sen giremdiğinde cep tlnuma hep mesaj bırakttın bu bile bi saygıdır sorumluluktur

ben mecbur oldugumu düşünüyorum gıremedıgım zamanda aklım hep buradaydı allahdan bır sorun cıkmadıgı mütdetce buraya gırerım ve herkesınde gırmesı gerek bence

azracım kolay gelsin yoğunsun artık baya bencede takıma bi çeki düzen vermek gerek
CADIARZU CADIARZU

ben mecbur oldugumu düşünüyorum gıremedıgım zamanda aklım hep buradaydı allahdan bır sorun cıkmadıgı mütdetce buraya gırerım ve herkesınde gırmesı gerek bence

inan bnde bugün giremdim ama içim içim yedi
bakın istediğim çok şey değil kimse7/24 burda olamaz zaten isteddiğimde bu değil
birde paylaşım yapmak takım olmak değildr
ama büyük etkenidir
hm paylaşım yapalım hm zayıflayalıım
ama paylaşım olmayınca takımdan uzakda kalınca doğal olarak kilo artışı oluyoor bunu çok yaşadık
tüm takım arkadaşlarım bnde dahil buraya çok çok mesgul değilsek tabii
girip günde 3 5 mesajı çok değil inan ki yazmaya neden bu kadar üşeniliyor bilmiyorum
bazı arkadaşlar diğer topiklere girip sayf sayfa yazıyor ama buraya gelince günlerce uğramadıkları oluyor bu kadar
yazdıkça sinirleniyorum çünkü
bazen boşuna emek harcadığımı düşünüyorum

Back
X