• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben geldim ama iyi değilim ya ameliyat yerim agrıyo bide belim... dünde vardı bugün arttı biraz daha üşüttüm mü sanmıyorum d,kkat ediyorum evim nemli rutubet var ondan mı oldu acaba ne yapsam gecer kızlar

kızlar bır mesaj göndermem 10 dk alıyor ama ne güzel herkes burda sayılır nasılsınız arkadaşlar görmüyelı

ben geldim ama iyi değilim ya ameliyat yerim agrıyo bide belim... dünde vardı bugün arttı biraz daha üşüttüm mü sanmıyorum d,kkat ediyorum evim nemli rutubet var ondan mı oldu acaba ne yapsam gecer kızlar

annemmm kendıne dıkkat et balım sıcak su torbası koy ayaklarına kuzum cok geşmiş olsun opuyorumnanaktan

SELAM KIZLARRRRRRRRR

İNANIN ÇOK FENAYIMMMMM kaydirigubbakcemile mafoldumben mafoldumben :oklava: :oklava: :oklava:

YA BEN REJİM KELİMESİNİ HEM AKLIMDAN ÇIKARMIYORUM HEMDE SÜREKLİ YİYORUMMM KENDİME DUR DİYEMİYORUMMMM ÇOK KÖTÜYÜMMM NE YAPCAĞIMI ŞAŞIRDIMMM

GÖZÜM DÖNÜYOOOOOO YEMEK GÖRÜNCE HERŞEYE SALDIRIYORUMMM.....
Nelis canım sen büyük bir ihtimalle biraz kilo aldın birazda şişlik var böyle oluncada insan ümidini kaybediyor. Ama bu süreç geçici o yüzden ümitsizliğe kapılmamak lazım.Seni anladığıma inanıyorum çünkü senin bu yaşadıklarını zaman zaman bende yaşıyorum. Ayriyetten bir yere yediklerinin listesini gün gün not al. En kısa zamanda yediklerinde azalma göreceksin.

selmacım malesef düzelmedı bılmıyorum ne yaptı komşular süreklı sormayada utanıyorum artık ev telefonum olsa darhal gıdıp kendıme alacagım şu modem denen şeyden bır saat sürüyor bazende hıç net olmuyor anlamadım neden gıcık oluyorum bu ışe

selmacım malesef düzelmedı bılmıyorum ne yaptı komşular süreklı sormayada utanıyorum artık ev telefonum olsa darhal gıdıp kendıme alacagım şu modem denen şeyden bır saat sürüyor bazende hıç net olmuyor anlamadım neden gıcık oluyorum bu ışe

Böyle oluncada insan ister istemez netten uzak laşıyor öyle değil mi?(Helede yazdıkların gitmeyince?)

küsme ben burdayımmmmmmm benı beğenmıyormusunnnnnnnnnnn :asigim:
ay beğenmemi hiç
bak geri geldimzemuszemus

ben geldım bır sürü bışeyler yazmıştım hıc bırı gıtmemış
fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

süperrrrrrrr alkisalkisalkis
artık tek öğün değil abalm
az önceye kadar o kadrdı am şimdi işler değiştii:kedi:

İnşallah en kısa zamanda bulursun.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayşem cnm inan ki bnm kaç sene oldu hava biraz soğudu zamn ince sızı ağrır düşün yanii
çok geçmiş olsun ayağına sıcak su torbaası yap

annemmm kendıne dıkkat et balım sıcak su torbası koy ayaklarına kuzum cok geşmiş olsun opuyorumnanaktan
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ay anne işte nasıl hmn de yazıoo
dikkat et die
analrın hakkı ödenmez

Maaşallah kaptanım çok iyi gidiyorsun .
:kedi::kedi::kedi:
az önce teyzmn kızı çıktı bize (aşağıda komuşumz yaa)
elinde bi tabak ıspanaklı börek:utangac:
küçük küçük 2 dilm yedim :kedi:
uf yaaaa:kızgın:
ama suç onda gtrmese yemiyecektim aç yatacaktım:mymeka:

aman el işi ne olcak
büyüklerimz hep der
alden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez die
yarını unutma selmacım
sen unutmazsın ama

Back
X