Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende bugün plates yaptım artık ara ara yapmayı düşünüyorum en azandan haftada 2 yada 3 kere :)))))

narıncım bu gün geldım canım nasılsın hoş geldın takımımıza cok özledım bütün arkadaşlarımı

pardon kızlar balıklama daldım ben 6. takım ve 80-89 topicindenin.selma12 ve asutaha arkilerim olurda özledim onları görünce yazmadan edemedim kusura bakmayın muhabbetinizin ortasına daldım selamsız sabahsız :kedi:

:1hug: hiç sizi terk edermiyim narincimŞeniz

iyice ıssızlaştı bizim topic dosrudüzgün kimsenin girdiği yok sende bırakma bizi :Saruboceq:

narıncım bu gün geldım canım nasılsın hoş geldın takımımıza cok özledım bütün arkadaşlarımı

bizde seni özledik şeker gitme bidaha bukadar uzun süre biyerlere yoksa kaydirigubbakcemile bilirsin yaparımmm

kızlar artık ne yedımızıde yazalım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

bencede hepimiz ne yediğimizi yazlım ama bi şartla fazla kaçırdığımız günleri yazmıyalım diyette olanların motivasyonu düşmesin

canım denem haftasındayım kabul edilirsem inşallah geçeceğim.paylaşımları güzel inşallah kabul edilirim

kesin kabul edilirsin canım

kızlar ben kaçtım bugün çok işim var bi arkadaşımın kızının doğum günü bi arkadaşımında oğlu sünnet oldu hediyelerini alıp ikisinede gidicem akşamda büyük bi ihtimal evde olmayız gelirsek yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…