• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ınanırmısınız bır dÜntya ıŞım var hem evde hemde Şırkette delı gıbı ÇalıŞıyorummm off offffff

ayy ablammm o kilolar gitsee bende süper olucammm

ya bende hiç utanma yokk yemin ederimmm burda bir ark. var 55 kilo incecik 38 beden giyiyor ben 44 o deli gibi rejim yapıyor bense deli gibi yiyorummm....off offff nefret ediyorum kendimdennnn

günaydın kızlar asucum ıyı olmana sevındım yaşın cok kücük verırsın üzülme canımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Neslıhan canım hıc karşılaşamıyoruz nasılsın yenı evın hayırlı olsun güle güle otur canım saglık sıhat ıcınde ınşallah en kısa zamanda senın o cok ıstedıgın haberıde verırsın bıze :emir_bebek::emir_bebek: mutluluklar cenım yenı evınde :1hug::1hug::1hug:

asucum üzülme tatlım verırsın o kıloları daha yaşın genc yaben neyapım ya sızlerı ben böyle görunce dahada cok üzülüyom şişkoyum bensızden dıyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Çok üzgünüm çoook

olacaksın cnmm
sana bu gaz yeterde artar bile:lepi:

bnde seni özlediim fıstıkımaklinialirimsmile
nerdesn yaa alsanaalsanasmile

delikafadulden:1shok::delphin:

:delphin::delphin::delphin:

hedef ve eşleşme yapalım
geçen hafta demiştiim zaten
şu bildirim işi bitsin herkes yine eşini ve hedef kilosunu yazsın ve yine 2 ay olsun

günaydın hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

evet canım birşeyler yapmamız lazım böle olmuyo aylık veya 2 aylık hedefler belirliyelim hedefini tutturamıyana ceza verilsin eşlerde birbirlerini denetlerler

İnanırmısınız bİr dÜntya İŞİm var hem evde hemde Şİrkette delİ gİbİ ÇalıŞıyorummm off offffff

kolay gelsin

asucum üzülme tatlım verırsın o kıloları daha yaşın genc yaben neyapım ya sızlerı ben böyle görunce dahada cok üzülüyom şişkoyum bensızden dıyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Çok üzgünüm çoook

rukiye ablacım nasıl üzülmiyim 1 sene ya dile kolay ama çok az bi kilo verdim yani başa döndüm aslında mafoldumben bu bana ders oldu kendime geldim NE HALDE OLDUĞUMU GÖRDÜM bundan sonra herşey daha farklı olucak hep birlikte bunu başarıcaz inş. opuyorumnanaktan

gelelım asıl konuya yazıp hemen cıkmam gerek gıdıp arkadaşa aşure yapacaggım hemde cıft fesayıt gıtmem gerekıyor gec kaldım

ışte yazıyorum kg mı ne olursa olsun artık kaptanım kızarmı dövermı bılmıyorum hakettım ne yaparsa

86200

rukiye ablacım nasıl üzülmiyim 1 sene ya dile kolay ama çok az bi kilo verdim yani başa döndüm aslında mafoldumben bu bana ders oldu kendime geldim NE HALDE OLDUĞUMU GÖRDÜM bundan sonra herşey daha farklı olucak hep birlikte bunu başarıcaz inş. opuyorumnanaktan

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bencede aylık hedef koyalımmm 2 ay çok uzun olurrr....

teşekkür ederim selma ablamm ya valla çok teşekkür ederimmmmm inş. canımm inşşş....iyi haberlerimide alırsınızzzz...

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle selma ablacığımmmm

diyetisyenlerin verdiği menü 3 ara 3 ana öğün olarak....bunu uygularsak eğer hem kalıcı kilo vermiş oluruz hem sağlıklı beslenmiş oluruzz....

kaptanımmmmmmmmmmmmmmm cimcimemmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile

Back
X