Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asutaha+, AySeCeYLiN+, azra_sila+, rukiye_38+, selma12.+, selmaY+ 6 kişi olduk kaptanımm:lepi:
aynn öleeboşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altındadır die valla tahamın bana yaptığı eziyeti hayatımda kimse yapmamıştı ama bi gülüşüyle bi sarılışıyla dünyalar benim oluyo
saol selma ablam
slm ben geldım eşimle yuruş yaptım sonra anneme gıttim geşmışi okum gelıyommmmmmmm
Bilgisayarın yavaşlamasını sırasıydı sanki...
asucum geçmiş olsun oğluşuna Ceylinimde çıkardı ilk incisini 3 gün önce :)))))))))
slm ben geldım eşimle yuruş yaptım sonra anneme gıttim geşmışi okum gelıyommmmmmmm
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:asucum geçmiş olsun oğluşuna Ceylinimde çıkardı ilk incisini 3 gün önce :)))))))))
saol ayşecim en rahat günlerin valla büyüdükçe dahada zorlaşıyo şu 3 yaşını bi atlatsak
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3asu kız çatladım gülmekten kelek hakaydirigubbakcemile3malesef bende ilk 1 yıl melek zannediyodum kaynanamı kelek olduğunu sonradan anladım :roflol::roflol::roflol:
asucum geçmiş olsun oğluşuna Ceylinimde çıkardı ilk incisini 3 gün önce :)))))))))