• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

boşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altındadır die valla tahamın bana yaptığı eziyeti hayatımda kimse yapmamıştı ama bi gülüşüyle bi sarılışıyla dünyalar benim oluyo

saol selma ablam
aynn ölee
allahım olamyanada isteyenede versin
en büyük aşklar bile evlar sevigisi yanında nokta gbi kalır

slm ben geldım eşimle yuruş yaptım sonra anneme gıttim geşmışi okum gelıyommmmmmmm

süpersin ablamkaydirigubbakcemile4

........................................................................................................

Son düzenleme:
asucum geçmiş olsun oğluşuna Ceylinimde çıkardı ilk incisini 3 gün önce :)))))))))
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
saol ayşecim en rahat günlerin valla büyüdükçe dahada zorlaşıyo şu 3 yaşını bi atlatsak
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kızlar en güzel yaşları bebeklerınızın büyüdükçe zorlaşıyor herşey hele okula başlayınca cok zor resmen okullarda yarış atı yaptılar cocukları hem bızı hemde cocuklarımızın pskolojısını bozdular kıymetını bılın bu günlerın

sabah 5 tane altın başak dıyet bıskuvı 2 fıncan şekersız cay kk peynır öylen yok akşam corba kuru fasulye 2 kaşık piriş pılavı 2 kaşik makarna toplam 2.5 su opuyorumnanaktan

Back
X