Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güzeller ben ara ara gelip yine bakarım sizlere daha bi odanın işini bitiremedim çok işim var çook
Ortişim büyük bi ihtimalle bu saatte bitmiştir. E hadi güle güle kirlet o zaman.
Kaptanım Allah kabul etsin.
Tebrikler nellihancığım ehliyetini en güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Canım aramıza hoşgeldin.
aynı kişidir bnceekötükedihüso
:mymeka:

zaten sen söledikten sonr dah da çook dikkatimi çektiiiaklinialirimsmile

yazarım san bi ara ÖZeLDENyerimseniben
Benim zamanımda var mıydı alın işte bende merak ettim şimdi.
ay bende çıkıyım valla bu kkda nikotin var bağımlılık yapıyyyy
tabi bukadar tatlı hatunları biraraya getirmiş nasıl bağımlılık yapmasın yoksa ben sizleri nerden tanıycaktım :enbuyukkk:
Aynen canım seninle hemfikirim bu konuda.
Bağımlılıkta ne kelime inanın ben burdan başka bir topiğe pek girmiyorum bile

ben geldım ama:kedi: :kedi: :kedi: eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

teşekkür ederimm kızlarrrrr opuyorumnanaktan

duydum ki bu takımın motivasyonu çok yüksekmiş benimde ilk hedefim 75 ardından 65
kendimi bildim bileli normal kilonun üstünde olan biri olarak bu 60-65 kiloya düşmek benim için süper olucak ama ıMKANSIZ değil :lepi: hadi bakalım inşallah herkese taze kan olurum olumunekankayizsmile

cuma günümü hazırlanıyor liste yerimseniben

kızlar ınanın cat dıye catlamak üzereyım kım o yalan söyledıgını düşündüşünüz kışi ben ne kadar salagım ya kımse aklıma bıle gelmıyor özelden msj atın acıl bana

vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak

canım senin bebişin kaç aylık kız mı erkek mi benimde 6.5 aylık bi kızım var.
kaç kg aldın hamileykenbilmiyorumkismile

Zayıflamanın püf noktaları

-Pirinç pilavı yerine bulgur tüketin.

-Su tutucu özelliği fazla olan elma, ayva, muz ve şeftali kabızlığı artırır.

-Armut, kuru ya da taze kayısı, kuru ya da taze incir, erik, kavun, portakal mevsiminde bağırsakların daha iyi çalışmasını sağlar.

-Bağırsaklarımızı çalıştırması için bitkisel çaylar veya ilaç tercih edilmemelidir.

-Kabızlık sorunu yaşıyorsanız sabah aç karnına cezvede ılıtılmış bir bardak su veya ıhlamuru 1 tatlı kaşığı bal ile alıp sonrasında 15-30 dakika egzersiz yapın.

-Gün içinde genelde ılıtılmış su için.

-Kepek içeriği yüksek besinler aldıktan sonra su içimini artırmak daha uzun süre tok kalmanızı sağlar.

Kaynak: Vatan

canım senin bebişin kaç aylık kız mı erkek mi benimde 6.5 aylık bi kızım var.
kaç kg aldın hamileykenbilmiyorumkismile

allah bağışlasın yavrularımızı benim bebeğim 7 aylık canım 2 haziran doğumlu erkekim var zemuszemus

77kilo ile hamile kaldım doğuma girerken tam 96 kiloydum canım doğumdan 3-4 gün sonra 86ya düştüm işte diyete başladığımda da 89kiloydum ohaoldumsmile

çok güzel bir bilgi okudum biraz önce paylaşmak istedim canlarım yerimseniben

hep diyette fazla su için fazla içerseniz daha iyi olur yağ yakım kolaylaşır deniyor ya bu da farklı bir bilgi :jeyyar:

Su tüm diyetlerin vazgeçilmezi... Ama bunun nedeninin bir mililitre suyun 1 kalorinin yakılmasına neden olduğunu bilen pek de yok. Diyetisyen Fatmagül Yılmaz, "Günde 2 bin 500 kalori alınıyorsa bunun yakılması için mutlaka 2.5 litre su içilmesi gerekli" diyor.

ee içtiğimiz sular kalorileri yakıyorsa nasıl kilo alıyoruz biz o zzaman çok anlamadım ben bu işi fisfisfis

daha önce su içmediim için mi kaybettim acaba yaa :1no2:

ezel dizisinden sonra görüşmek üzereee yeni arkadaşlar tanıycam için mutluyum :)

Son düzenleme:
aminnn.
bende 60 la hamile kaldım 80 le doğuma girdim şimdi 61.5 kiloyum hedefim 55zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…