Ortişim büyük bi ihtimalle bu saatte bitmiştir. E hadi güle güle kirlet o zaman.güzeller ben ara ara gelip yine bakarım sizlere daha bi odanın işini bitiremedim çok işim var çook
Kaptanım Allah kabul etsin.[/B][/COLOR]
Tebrikler nellihancığım ehliyetini en güzel günlerde kullanırsın inşallah.KIZZLLARRRRRRRRRRRRRRRRR
ÇOOOOOOOOOOOOOOO KKKKKKKKKKKKKK MUTLUUUUUUUUUUUUUUYUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
EHLİYET SINAVINDANNNNN GEÇMİŞİMMMMMM...(BEN MOTORDAN KALDIM DİYE BEKLERKENNN GÜNÜN EN GÜSEL HABERİNİ ALDIMMMMM)))))))))))))))))))))
sositososito sositososito :lepi: :lepi: :lepi: turkbayragi turkbayragi :sm_cool: :teytey: :dance: :hooray: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
KIZLARRR ÇOK SEVİNSİM ÇÜNKÜ DALGA GEÇYORLARLDIII ARKADAŞLAR KALDIMM DİYEEE......
OLEYYYYYYYYYYYY kaydirigubbakcemile3 sositososito
Canım aramıza hoşgeldin.merhaba arkadaşlar ben de takıma girmek istiyorum :kedi:
işi sıkı tutmak istiyorum aralığın 19unda başladım 89 kilo ile başladım şu anda 83.300 son durum opuyorumnanaktan
7 aylık bir oğluşum var yaklaşık ikibuçuk yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim aklinialirimsmile
şaka bi yana kızlar şimdi diğer takımlarla mı yarışıyoruz yoksa kendi içimizdde mi yarışıyoruz olumunekankayizsmile
ben kaptanımızı bekliyim en iyisi sanırım bilgiyi o vericek teşekkürler opuyorumnanaktan
(bana yer var gelebilirsin demişlerdi de )
aynı kişidir bnceekötükedihüso
:mymeka:
Benim zamanımda var mıydı alın işte bende merak ettim şimdi.zaten sen söledikten sonr dah da çook dikkatimi çektiiiaklinialirimsmile
yazarım san bi ara ÖZeLDENyerimseniben
Aynen canım seninle hemfikirim bu konuda.ay bende çıkıyım valla bu kkda nikotin var bağımlılık yapıyyyy
tabi bukadar tatlı hatunları biraraya getirmiş nasıl bağımlılık yapmasın yoksa ben sizleri nerden tanıycaktım :enbuyukkk:
teşekkür ederimm kızlarrrrr opuyorumnanaktan
duydum ki bu takımın motivasyonu çok yüksekmiş benimde ilk hedefim 75 ardından 65
kendimi bildim bileli normal kilonun üstünde olan biri olarak bu 60-65 kiloya düşmek benim için süper olucak ama İMKANSIZ değil :lepi: hadi bakalım inşallah herkese taze kan olurum olumunekankayizsmile
cuma günümü hazırlanıyor liste yerimseniben
darkolıve hoş geldın aramıza canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbuldum canım benim hihoyyyt
avatarın çok tatlı ya her baktığımda gülümsüyorum kaydirigubbakcemile3
canım senin bebişin kaç aylık kız mı erkek mi benimde 6.5 aylık bi kızım var.teşekkür ederimm kızlarrrrr opuyorumnanaktan
duydum ki bu takımın motivasyonu çok yüksekmiş benimde ilk hedefim 75 ardından 65
kendimi bildim bileli normal kilonun üstünde olan biri olarak bu 60-65 kiloya düşmek benim için süper olucak ama İMKANSIZ değil :lepi: hadi bakalım inşallah herkese taze kan olurum olumunekankayizsmile
cuma günümü hazırlanıyor liste yerimseniben
selma12 ablam hoşgeldinnn
canım senin bebişin kaç aylık kız mı erkek mi benimde 6.5 aylık bi kızım var.
kaç kg aldın hamileykenbilmiyorumkismile
aminnn.allah bağışlasın yavrularımızı benim bebeğim 7 aylık canım 2 haziran doğumlu erkekim var zemuszemus
77kilo ile hamile kaldım doğuma girerken tam 96 kiloydum canım doğumdan 3-4 gün sonra 86ya düştüm işte diyete başladığımda da 89kiloydum ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?