• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne bıleyım dedım ne gerek var o ışı teflon tava yada tost makınasıylada yaparsın dıye düşümüştüm devır ekonomı devrıde o yüzden asucum olumunekankayizsmile

eşim fırıncı kıııııı iki dakikada yapıp getirir fırında daha güzel oluyo evde bi iki kere yaptım okadar güzel olmadı olumunekankayizsmile

azra sen kac kg verdin canım .... ben senin o kişi oldugunu tahmin edemedim yahu:) 80 küsürlere mi indin ... yaaa herkez incelmiş bu ne yaaa:(((

eşim fırıncı kıııııı iki dakikada yapıp getirir fırında daha güzel oluyo evde bi iki kere yaptım okadar güzel olmadı olumunekankayizsmile

fırıncı mı eşiin
ooo ne güzeel:lepi:

annem hep der senn kocan ya tavukçu olsun ya etçi olsun diee
ama nerde ikisinide bulamadımkaydirigubbakcemile3

listemde okadar cok kişi varki kim kim bilemiyorum ki:)) burda diş biledigim dier tarafda kankam cıkıyo:)) öle bi durumdayım

azra sen kac kg verdin canım .... ben senin o kişi oldugunu tahmin edemedim yahu:) 80 küsürlere mi indin ... yaaa herkez incelmiş bu ne yaaa:(((

yok be anam
ne 80 :1shok:
80 olsam mezun olurduum
birde allahtan daha ne istyeriim:Saruboceq:
sölüyoruuum
119,5senağlama benneyaptımki

listemde okadar cok kişi varki kim kim bilemiyorum ki:)) burda diş biledigim dier tarafda kankam cıkıyo:)) öle bi durumdayım

bn ne kankandım ne de diş bilediğin
sadece kaptanın olcaktım
ama listede yer yoktu
sende 6.takıma geçeceğini sölemiştiiin
o kadar

fırıncı mı eşiin
ooo ne güzeel:lepi:

annem hep der senn kocan ya tavukçu olsun ya etçi olsun diee
ama nerde ikisinide bulamadımkaydirigubbakcemile3

valla benim annemde aynı lafı derdi kaydirigubbakcemile3
ama nasipte fırıncı karısı olmak varmış ekmeğide 40gün yemesem aklıma gelmez aslında :umursamaz:

o resimlerdeki kim peki yaa:1shok: yada nezaman cektirdin ne güzel çıkmışın yaaa:( bende 3 haneli oldum:((( verddimi topluyorum valla:(

benim sıpa kahvaltıyı beğenmedi yemiyo bide dişlerinin etkisi var tabi şimdi kucağımda yazdıklarınızı okuyo kaydirigubbakcemile3
:emir_bebek: dıdıdıdı guluguglu nanananana nedemek istiyo acaba :ecrin_bebek:

Back
X