bn geldiiiiiiiiiim
azracım kürklenmişsin hayırlı olsun daha önceden vamıydı ben yeni gördüm daha aklinialirimsmile bende alıcam başvurumu yaptım kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn geldiiiiiiiiiim
azracım kürklenmişsin hayırlı olsun daha önceden vamıydı ben yeni gördüm daha aklinialirimsmile bende alıcam başvurumu yaptım kaydirigubbakcemile3
sabah yani 11de :kedi:
ılık limonlu su
pirinç lapası
ara
şekersiz nescafe 1 piko çikolatası
4gibi pirinç lapası içine 1 domates 1 salatalık
akşamda öğlenin aynı
bugün bitti lapa diyetim hihoyyyt
egenin komik hallerinin resimlerini koydum buraya son sayfada kk teyzeleri güzel bir topik arada bir bakın kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...6-bebeklerimizin-komik-anlari-resimli-41.html
baktım maşallah ne tatlı bişey:ecrin_bebek:egenin komik hallerinin resimlerini koydum buraya son sayfada kk teyzeleri güzel bir topik arada bir bakın kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...6-bebeklerimizin-komik-anlari-resimli-41.html
günaydınbayanssulusmilebayanssulusmilegünaydın mayıs bilemediniz haziranın fit çıtır incecik cillop gibim hatunları.
nasılsınız bakalım dünden berii. bir iki teklifim var onları hazırlayayım emencecik döneceğim size.
zemuszemus
yaaakıslar akşam fırında karnıbahar kızartması yaptım. kızartmasını sevipte kalorisi çok diye yapamayanlar için harikaaa bi yöntem. kızartma gibi oluyor çok da güzel oluyor ve çokta hafif oluyor. denemek isteyene tavsiye edebilirim.
akşam malum fırın karnıbahar , makarnve yoğurt yedim. arada bol çay ve bir bisküvi
sabahta bi dilim kek , bir lokma ekmeklede bir zwytin yedim. şimdi birazdan çay içeceğim.
hayırlı sabahlar canlarım nasılsınız çok yoğun olduğum için pek yazamıyorum kusurabakmayın olur mu yeni patron olunca pek fırsat bulup yazamıyorum hepinizi kocaman öpuyorumopuyorumnanaktan
evt kızlar nerdesinz
asuş ananlar geldi bizi unutun bacım
ayşe desen o da yok
rukiyeablam senn de pc bozukdu sanırım
selmay sana bişey demem bir süre izinlisiin kafa dağıtma izni
elimphia sen nerdesin biz senle şöleee karşıılıklı bi konuşamadık daha
nesliiiiiiiiiiiiiiiş sende yoksuun
haydi kızlar bi aylık yarışın bitmesine az kaldı bakın
kaptan demedi demeyiiiin