Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar
bugünkü mönüm
sabah
1 tane
çokonat
öğlen
3 dilim ekmek havuç salatası 2 zeytin
arada
1 nescafe
akşam patlıcan yemeği 5 kaşık pilav

sabah yani 11de :kedi:
ılık limonlu su
pirinç lapası
ara
şekersiz nescafe 1 piko çikolatası

4gibi pirinç lapası içine 1 domates 1 salatalık
akşamda öğlenin aynı

bugün bitti lapa diyetim hihoyyyt

azracım kürklenmişsin hayırlı olsun daha önceden vamıydı ben yeni gördüm daha aklinialirimsmile bende alıcam başvurumu yaptım kaydirigubbakcemile3

oooooooooooo bn ilk kürklenenlerdenzm cnmşakkıdı
son değişikliğim yeşil olmam bayanssulusmile

sabah yani 11de :kedi:
ılık limonlu su
pirinç lapası
ara
şekersiz nescafe 1 piko çikolatası

4gibi pirinç lapası içine 1 domates 1 salatalık
akşamda öğlenin aynı

bugün bitti lapa diyetim hihoyyyt

hayırlı olsun
bncede yaz için sabırsızlan
sen çook süper girceksin
fit olcaksın eminiiim

günaydın mayıs bilemediniz haziranın fit çıtır incecik cillop gibim hatunları.
nasılsınız bakalım dünden berii. bir iki teklifim var onları hazırlayayım emencecik döneceğim size.
zemuszemus

egenin komik hallerinin resimlerini koydum buraya son sayfada kk teyzeleri güzel bir topik arada bir bakın kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...6-bebeklerimizin-komik-anlari-resimli-41.html

bayıldım oğlunun yaramazlıklarına. bebek olurda o melekler güzel olmazlarmı mümkün mü kii.
ama sanki fotoğraf değilde gerçekmiş gibi o blendırın bıçağı düşmüşya yere basacak gibi hissettim içim eridii. yüce rabbim meleklerimizi korusun inşallahhhhh.
kurban olurum onları bize veren rabbime.

hayırlı sabahlar canlarım nasılsınız çok yoğun olduğum için pek yazamıyorum kusurabakmayın olur mu yeni patron olunca pek fırsat bulup yazamıyorum hepinizi kocaman öpuyorumopuyorumnanaktan​

kıslar akşam fırında karnıbahar kızartması yaptım. kızartmasını sevipte kalorisi çok diye yapamayanlar için harikaaa bi yöntem. kızartma gibi oluyor çok da güzel oluyor ve çokta hafif oluyor. denemek isteyene tavsiye edebilirim.
akşam malum fırın karnıbahar , makarnve yoğurt yedim. arada bol çay ve bir bisküvi
sabahta bi dilim kek , bir lokma ekmeklede bir zwytin yedim. şimdi birazdan çay içeceğim.

egenin komik hallerinin resimlerini koydum buraya son sayfada kk teyzeleri güzel bir topik arada bir bakın kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...6-bebeklerimizin-komik-anlari-resimli-41.html
baktım maşallah ne tatlı bişey:ecrin_bebek::nazar:

günaydın mayıs bilemediniz haziranın fit çıtır incecik cillop gibim hatunları.
nasılsınız bakalım dünden berii. bir iki teklifim var onları hazırlayayım emencecik döneceğim size.
zemuszemus
günaydınbayanssulusmilebayanssulusmile
kıslar akşam fırında karnıbahar kızartması yaptım. kızartmasını sevipte kalorisi çok diye yapamayanlar için harikaaa bi yöntem. kızartma gibi oluyor çok da güzel oluyor ve çokta hafif oluyor. denemek isteyene tavsiye edebilirim.
akşam malum fırın karnıbahar , makarnve yoğurt yedim. arada bol çay ve bir bisküvi
sabahta bi dilim kek , bir lokma ekmeklede bir zwytin yedim. şimdi birazdan çay içeceğim.
yaaa
ama bn denedim patateesi güzel olmadı
bu oluyor diyorsuun yani

hayırlı sabahlar canlarım nasılsınız çok yoğun olduğum için pek yazamıyorum kusurabakmayın olur mu yeni patron olunca pek fırsat bulup yazamıyorum hepinizi kocaman öpuyorumopuyorumnanaktan​

:oklava::oklava::oklava:
seni çınara götürürüm bak:roflol::roflol:

evt kızlar nerdesinz
asuş ananlar geldi bizi unutun bacım
ayşe desen o da yok :(
rukiyeablam senn de pc bozukdu sanırım
selmay sana bişey demem bir süre izinlisiin kafa dağıtma izni
elimphia sen nerdesin biz senle şöleee karşıılıklı bi konuşamadık daha
nesliiiiiiiiiiiiiiiş sende yoksuun
haydi kızlar bi aylık yarışın bitmesine az kaldı bakın
kaptan demedi demeyiiiin

evt kızlar nerdesinz
asuş ananlar geldi bizi unutun bacım
ayşe desen o da yok :(
rukiyeablam senn de pc bozukdu sanırım
selmay sana bişey demem bir süre izinlisiin kafa dağıtma izni
elimphia sen nerdesin biz senle şöleee karşıılıklı bi konuşamadık daha
nesliiiiiiiiiiiiiiiş sende yoksuun
haydi kızlar bi aylık yarışın bitmesine az kaldı bakın
kaptan demedi demeyiiiin

geldim canım geldim burdayım da sabah sabah psikopat bir adamla boğuşuyordum mat etti beni sabah sabah..neyse hallettim gitti..
herkese günaydınlar kızlar naıslsınız bakalım..
ben dün akşam eve giderken düştüm hani diyordum ya hep bana bişi olmaz minderi kendinden yaylı falan öyle olmuyormuş işte bildiğiniz secdeye uzandım dizim sağ el bileğim mahvoldu..yaw insan biraz anlar düşceğini önlemm alır bişi yapar nolduğunu anlamadan küt diye yapıştım yere..sakın kaldırımlardan yürümeyin kızlar çok ince buz tabakası oluyor orda...ilk kar kazamı da yaşadım işte..en son böyle otobüsten yere yapıştığımda 6 ay bileğimden çekmiştim işallah şimdi öyle bişi olmaz..bir Allahın kulu da tutup kaldırmadı ha..ona şaştım kaldım..

Back
X