Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın güzeller..hemen kg bildiriminde bulunayım
geçen hafta:90.3
bu hafta :87.6
giden kg:2.7
hadi bakalım başladı maraton:)

sağolun kızlar..ee söz vermiştim size kızlar geçen haftayı telafi edicem diye..:)sözümü tuttum...gerçi bu verilen kg 10 günlük falan 1 haftalık değil geçen p.tesi o kilodaydım...

günaydın fıstıklar.... opuyorumnanaktan

hayırlı cumalarrr Rabbim Herşeyü gönlümüze göre versin.....:Saruboceq:

Kızlarr size kötü haberim var ben bu hafta tartılamadımm:SSSS kafamçokkarıştı

annemlerde kalıyorumm biliyorsunuz sabahta geç kaldım eve uğrayamadım apar topar çıktım evden ama yarım kilocuk verdim gibi geliyo....hani çok değilll çünkü bu hafta çok sıkamadımmm....kafamçokkarıştı

off sizden ayrı kalıncaaa böyle oluyor işte...:SSSSSSSSS :1no2:

bu arada dün bir ark. geldi ablam yaşında mayısta düğünü varmış oda 95 kilo ve 80 kilo olmak istiyormuş p.tesiden itibaren onunla çok sıkı bir maratona başlayacaz hani sizinle ayrı onunlada ayrı hem burdan sizinle hemde onunla olursam kesin istediğim kiloya gelirim....gamyoncuiremsu

bu arada dün metrobüse bindik ikimiz 1,5 kişinin oturabileceği bir yer vardı oraya oturalım dedik adam vardı dedi ki bize siz sığmazsınız benden şişkosunuz dedi biz gül gül öldükkk.... alsanaalsanasmile

yani kilo verilecekkkkkk..... aklinialirimsmile

nihalimmm süpersinnn ii olmuş diyetisyene gitmenn bana özelden bir ara nereye gittiğini ne kadar ödeme yaptığını falan yazar mısın bende gitmek istiyorummm.....kaydirigubbakcemile5

oyoy sizi çok özledim.... olumunekankayizsmile

annemlerde kalıyorumm biliyorsunuz sabahta geç kaldım eve uğrayamadım apar topar çıktım evden ama yarım kilocuk verdim gibi geliyo....hani çok değilll çünkü bu hafta çok sıkamadımmm....kafamçokkarıştı

bu arada dün bir ark. geldi ablam yaşında mayısta düğünü varmış oda 95 kilo ve 80 kilo olmak istiyormuş p.tesiden itibaren onunla çok sıkı bir maratona başlayacaz hani sizinle ayrı onunlada ayrı hem burdan sizinle hemde onunla olursam kesin istediğim kiloya gelirim....gamyoncuiremsu

bu arada dün metrobüse bindik ikimiz 1,5 kişinin oturabileceği bir yer vardı oraya oturalım dedik adam vardı dedi ki bize siz sığmazsınız benden şişkosunuz dedi biz gül gül öldükkk.... alsanaalsanasmile

nihalimmm süpersinnn ii olmuş diyetisyene gitmenn bana özelden bir ara nereye gittiğini ne kadar ödeme yaptığını falan yazar mısın bende gitmek istiyorummm.....kaydirigubbakcemile5

nesliş ne yazayım şimdi bn senii:bbo:

off yaa hiç söleme dolmuşa bnmek istemiyorum o yüzdenohaoldumsmile

bnde sabitimbenneyaptımki

kızlar bi aylık yarışın bitmesine 2 cuma kaldı yani diğer cuma değil ondan sonraki cuam yarış biter
ve dilediği kiloya düşemeyen :gitme:

bn bu hafta evt sabittim
ama bundan sonra ki hafta ve diğer hafta 114 e düşecem görün bakın

ortim olmuyo böyle ya biz de seni özlüyoruz bize vakit ayır azucuk lütfennnnn atıyom şimdi bilgileri de cnm özelden atıyorum ..:kedi:

3 gündür sadece kahve su
Pazar
sabah = kahve
öğlen 1 kepek ekmeği+kahve
akşam=1 domates +1 haş yumurta+kahve
su 2 bardak
Şu anda kaç kiloyum biliyor musunuz 54.2
selmay da en son bunu yazmış
gelmezse bugün
bunu baz alayım dicem ama
o da 5 gün önce
şimdi belki daha az yada fazlaakafamçokkarıştı

azroşummm -500 geç tabii kii.....:))) ben anlıyorumm kesin fazlasıda vardaa...olsun sen -500 geçiverr

öptümm cimcimemmm

Günaydın kardeş takım az kalorili bir hafta diliyorum . Azracığım naber nasılsın nasıl gidiyor? Mavis ayseceylin sen nasılsın bakalımmmopuyorumnanaktan

bu yarış ne canım benim haberim yok..
cnm siz gelmezden önce biz bi yarış yaptık bi aylık süreçde herkes hedef kilo verdi
ona düşecek
düşemeyen :gitme:
2 hafta kaldı bitmesine
siz dilersenz 2.yarışa girersinz

azroşummm -500 geç tabii kii.....:))) ben anlıyorumm kesin fazlasıda vardaa...olsun sen -500 geçiverr

öptümm cimcimemmm
vereliniortak

Günaydın kardeş takım az kalorili bir hafta diliyorum . Azracığım naber nasılsın nasıl gidiyor? Mavis ayseceylin sen nasılsın bakalımmmopuyorumnanaktan
günaydın simoşum sen nasılsın cnm bn iii
baktımda maşallah sana:nazar:
haftaya çiftli rakamlardasıın inşallah

Back
X