Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın güzeller nasılsınız bakalım??
önce kilo bildiriminde bulunayım:
başlangıç:90.3
geçen hafta:87.2
bu hafta:86.5
giden kg:700 gr...
2 hafta daha beklicem yine aynı olursa azalttırcam yediklerimi ya bu ne böyle gram gram gidiyor:(

bence çok iyi gidiyosun nihalcimkaydirigubbakcemile5

kaptanım yaşadıklarına çok üzüldüm be canım..zaten başından geçenleri daha önce de biraz anlatmıştın insanın inanası gelmiyor ama yaşanıyor işte olanlar..bence yine de beddua etme aman Allaha havale et..Allahım senin yüzünü bundan sonra kızından güldürsün işallah..Değerini bilecek insan evlatlarıyla karşılaştırsın..
Ben dün akşam erkenden sızdım ondan gelemedim kızlar..kocam dün erkekler gününe gitmedi evdeydi..film izleyelim dedim o da fener maçını izledi...napsam napsam canım bişi yapmak istemedi dündne de uykusuzdum 21.30 da yattım valla..

Selmacım ben Siemensin 3 programlı makinesini kullanıyorum. Çoooooooooooook memnunum..Yarım saatlik bir programı var hemen yıkıyor..Çok da güzel çıkarıyor selesi de çok kullanışlı her gören aa üst katta 3 lü bilmemnesi var diyolar ben pek anlamam ama çoook memnunum herkese de tavsiye ediyorum..

ben arçelik kullanıyorum.3 programlısını. valla benim çook işimi görüyor. markasını bilmem ama makinayı imkanı olan herkese şiddetle tavsiye ederim. ama boocsh yada simens i herkes çok övüyor.

azracım çok şükür kurtulmuşsun canım
benim makinamda ariston ama nasıl bilmiyorum paketiyle duruyo
açıp kullanmak nasip olmadı daha inş. seneye
burda makine yok malesef elde yıkamak çok zor çocuk olunca hele uyanıkken odan çıkarmıyo beni uyuduğu zamanda hangi işi yapsam şaşırıyorum

hayırlı sabahlar canlarım ve hayırlı cumalarınız olsun
ben yine sabitim 67 kilo sizi çok seviyorum opuyorumnanaktan​
günaydın cnmm
sabitmisin ok

Günaydın arkadaşlar
Kaptanım kilom 56.6 dünden buyana ne çabuk arttım anlamadım .Çok şükür sabitim diyordum herhalde büyük konuştum.Aşırı derecede şişim ve ağrıdan kıvranıyorum gecede pek iyi uyuyamadım.
ne güzel bi ara 54 sonuna kadar düşmüştün
hadi selmay

günaydın bayanlar. 80,6 yım. geçmişi okuyup geliyomm
2 kilo gitmiş seher süpersin be kızzzzza.s.

günaydın güzeller nasılsınız bakalım??
önce kilo bildiriminde bulunayım:
başlangıç:90.3
geçen hafta:87.2
bu hafta:86.5
giden kg:700 gr...
2 hafta daha beklicem yine aynı olursa azalttırcam yediklerimi ya bu ne böyle gram gram gidiyor:(
olsun be cnm gitsinde tek gram gram gitsin birde zaten dietisyene gitsen şimdi çok bile vermisşin der
onlara göre haftada en fazla 500gr senn kilonda olanlar için
tebrk ederim a.s.

ben geldimmm
ama sabitim malesef çok üzgünümmafoldumben
ii sabit kaldıysan bu hafta bn sendne korkuyordum aldın diebilmiyorumkismile

bnde gidim tartılım gelim
inanın hiç tahmnm bile yok

bu arada neslişde sabit yapraq zaten yok o da sabit:sinifsinif:boshayallersmile

:1no2::1no2::1no2::1no2:

Neyse kurtulmuşsun be azracığım onun yeri senin gibi zeki bir kızla birarada olmak değil bence tımarhane gerçi öyle biri tımarhanedekilerdende beterdir .Delidir ne yapsa yeridir derler ya! Ayyyy içim bi tuhaf oldu okurken o demir sopayı alıp kafasında kırmak lazım .
Rabbim inşallah yarabbim ona seni mumla aratsın İNŞALLLLLAH daha çok şey varda dilimde (bu aralarda ağzım feci şekilde bozuk zaten) :mymeka::mymeka::mymeka:

(hay diline sağlık ) AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN İT..................İT

canım şimdlik geldim. baş belası adam bugün yok.yarın ne olur bilinmez. ama bu şartlarda biraz daha idare edeyim diyorum.

ortimmm nerdesin ya hadi ben yokum emme sende yoksun yaff. nettin ev işini hafifledi mi işlerin.

allahın sevgili kuluymuşsunki o canlıdan kurtulmuşsun. Yüce rabbim kızınla sana çoook daha güzel bi gelecek nasip etsin.

ben bu kiloyu görsem kimse bana diyet yaptıramasss.maşallah diyorum sana

kaptanım yaşadıklarına çok üzüldüm be canım..zaten başından geçenleri daha önce de biraz anlatmıştın insanın inanası gelmiyor ama yaşanıyor işte olanlar..bence yine de beddua etme aman Allaha havale et..Allahım senin yüzünü bundan sonra kızından güldürsün işallah..Değerini bilecek insan evlatlarıyla karşılaştırsın..
Ben dün akşam erkenden sızdım ondan gelemedim kızlar..kocam dün erkekler gününe gitmedi evdeydi..film izleyelim dedim o da fener maçını izledi...napsam napsam canım bişi yapmak istemedi dündne de uykusuzdum 21.30 da yattım valla..

Selmacım ben Siemensin 3 programlı makinesini kullanıyorum. Çoooooooooooook memnunum..Yarım saatlik bir programı var hemen yıkıyor..Çok da güzel çıkarıyor selesi de çok kullanışlı her gören aa üst katta 3 lü bilmemnesi var diyolar ben pek anlamam ama çoook memnunum herkese de tavsiye ediyorum..

azracım çok şükür kurtulmuşsun canım
benim makinamda ariston ama nasıl bilmiyorum paketiyle duruyo
açıp kullanmak nasip olmadı daha inş. seneye
burda makine yok malesef elde yıkamak çok zor çocuk olunca hele uyanıkken odan çıkarmıyo beni uyuduğu zamanda hangi işi yapsam şaşırıyorum

hepinize teş.ederim arkadaşlar Şenizopuyorumnanaktan
giden gitti olan oldu
önüğmüzdeki maçlar bakalım artık :jeyyar:

hayrlcumalar.gif
[/IMG]

canım az az vermek daha iyi.
ben geçen sefer 2 ayda 12 kilo filan vermiştim. ama nooldu çoook daha fazlası ile geri aldım.

bence çok iyi gidiyosun nihalcimkaydirigubbakcemile5

sağolun kızlar..aslında doğru söylüyorsun canım yavaş vermek daha iyi..düşündüğümde bana haftada bir kg dedi ama haftada 3 gün spor verdi....ben hiç spor yapmadığıma göre demek yapsam 1 kg ı bulacaktım..haftaya spora başlıcam bakalım neler olucak..kendimi hiç diyette gibi hissetmiyorum gayet yiyorum..haftaya akşamları salata+ ton balığı vs şekllinde denicem bakalım neler olucak böyle de yapabilirsin sebzen yoksa demişti..

azracım canım neler istedi neler istiyoda hala regl oluyorum bugün tatlı krizlerindeyim
bu hafta kıvrandım resmen yememeye çalıştım 1 günllük detoks kurtardı sanırımaklinialirimsmile
sabit kaldım

azracım teşekkür ederim.

azracım canım neler istedi neler istiyoda hala regl oluyorum bugün tatlı krizlerindeyim
bu hafta kıvrandım resmen yememeye çalıştım 1 günllük detoks kurtardı sanırımaklinialirimsmile
sabit kaldım

detoks ne demek. yani nasıl yapıyorsunuz. bende bi kaç gündür sirkeli bllı su içiyom.

Back
X