sağol nihalciğimmmmmm...
kızlarr belki sırası değil ama inanın ev konusunda son 3 yldır çektiğim stresten sonra ilk defa yüzüm güldü....çk cici bir evim olduuu.:))) inş. dahada güselleşecek tam bir bitsinn....
sağol nihalciğimmmmmm...
kızlarr belki sırası değil ama inanın ev konusunda son 3 yldır çektiğim stresten sonra ilk defa yüzüm güldü....çk cici bir evim olduuu.:))) inş. dahada güselleşecek tam bir bitsinn....
hayırlı akşamlar canlarım pratikerden koşu bandı aldım inşallah onunla zayıflamaya çalışacamopuyorumnanaktan
sağol nihalciğimmmmmm...
internette sorun var arada geliyo amA GEnelde yok bağlantıbi geçmişi okuyayım
kızlar bn izninizle ayrılmak istiyorum takımdan
adepte olamıyorum artık sizlere
bırakacam bu diet işini de
aslında herşeyden çok istiyorum zayıflamayı ama irademi yenemiyorum
o daha baskın çıkıyor herzmn
onun için k.bakmayın
dilerim hepiniz çok çok güzel kilolar verip ideal kilonuza ulaşırsnz
ama bn artık kilo ,diet,spor bu lafları duymak bile istemiyorum
hmnde gittiğim yok yine buralradayım ama en geç diğer haftaya kadar
artık yokum anlıcanız
hayırlı akşamlar canlarım pratikerden koşu bandı aldım inşallah onunla zayıflamaya çalışacamopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım güle güle kullan istedıgın kg gelirsın ınşallah
a.s gule gule kullan canım opuyorumnanaktan
tşkler canımnilberaa güle güle kullan şekerim hayırlı zayıflamalarr opuyorumnanaktan
nilberacım güle güle kullan canım kaça aldın bende istiyorum burdan gidince bakalım
bu günkü mönüm
sabah
yok
öğlen
2 kküçük dilim börek
arada
1 elma yarım kase müsli
akşam
2 kase çorba kepekli bisküvi 3 çatal et sote
biraz çekirdek
kendimi diyet moduna uydurmaya çalışıyorum ama bu aralar beceremiyorum:sinifsinif:
iyi geceler hanımlar ilk seher abla gelir sanırım güzel çiçekleri kabul et şekerim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?