oo iyi gezmeler sana güldenim..valla en iyisini yapıyorsun gez vaktin varken canım..
çok yorgunum ya bugün kayınvalidemler geliyor ya bir yandan evi toparla bir yandan hazırlık yap..
içli köfte, sarma ve ıspanaklı böreğim dolapta hazırdı Allahtan akşam onları pişirdim servislerini hazırladım..masa örtümü ütüledim..sofrayı hazırladım..
muhallebili kadayıf tatlısı yaptım(ilk defa yaptım ama sanırım muhteşem oldu mantıken içine koyduklarımdan ve görüntüsünden öyle bir sonuca ulaşıyorum malum tadına bakmadım ..bu akşamki yorumlara göre isteyenlere misafirler için tarifini verebilirim..:)
elmalar vardı birsürü ben de akşam meyve yemediğimden çürümeye başlamışlar atmaya kıyamadım hadi dedim akşam yemeğinin yanına komposto yapayım..ama elma,şeker,kabuk tarçın, limon dlimleri ve karanfil de attım şu metobolizma çayından da esinlendim yani..değişik bişi oldu kokusu güzeldi onun da tadına bakmadım kocam güzel ,değişik dedi:)
banyoyu temizledim,toz aldım.nevresimleri ütülemiştim onları ayarladım..gardrobu düzenledim derken hallettim ohh..tabi bunların öncesinde servisten çarşıda inip alışveriş yaptım 20 de eve geldim..