- 19 Temmuz 2007
- 4.343
- 5.666
- 773
Sporsuz geçen bir gün daha :97:
Spor işine bir çözüm bulmam gerekiyor.
Protein diyeti için gerekli besinleri orda burda ararken henüz diyete de başlayamadım.
Gece gece tartıya çıktım ve +2 gösteriyor.
Moralim bozuldu, keşke hiç çıkmasaydım tartıya. :103:
azracım şimdi senden birşey rica edeceğim. pek iyi değilim bu kilolarım yüzünden. 1 ay kadar bildirimde bulunmasam beni sabit geçsen o güne kadar kendimi toparlasam ama sürekli paylaşımda olsam sizinle.tekrar ne yedim ne içtim söylesem size olur mu. tartıya çıkmak istemiyorum bu ara.
azracım burda olcam. ne yedim ne içtim söleyeceğim. toplayacağım inşş kendimi. bu arada sadece tartılmak istemiyorum.
bugünden başlayayım
sabah bir parça ekmek peynir yedim.
öğlende çorba yedim yarım sandiviç ekmeği ile.
anışım iyi çok şükür. bi rahatsızlanıyo bi iyi öyle büyüyo. tam bir afacan. ömrüm o benim. neler biliyo bi anlatsam.
mesela geçen benden çitos ve çikolata istedi bende giderken sadece çitos aldım. baktı ki poşette bi çitos var onuda küçük aldım ki çok yemesin. teyzesine gitti diyoki. gamo tizee insan güccük çitot alırmı hemi güccük çitos almış hemide çiko(çikolata)almamış diyo.
bende annecim cemal bey (patronum) çok para vermedi bi bunlara yetti dedim.
aradan zaman geçti baktım bu benim tel ile oynuyo. almış eline güya benim patronumla konuşuyo.
camel bey ben anık.
sen neden benim gayi anneme çok pala vermedin. ona büssürü para verseydin gayii annemde bana gelerkene çiko alsaydı goccaman çitos alsaydı olmas mıydı hııı hııı
gelersem kafanı kıyarım camel bey diyo.
yalin çok çok pala ver bi daha haaaaa diyo.
gülmekten öldüm. aklı nelere eriyo. biz öle konuşup geçiştiriyoruz ama herşeyin farkında..
o benim yaşama sebebim...
börek yemişsin ama diğer menüler gayet iiiselam kızlar okuldan geldim...mutfağa geçemden uğradım...
sabah
iki küçük dilim ıspanaklı börek yedim
ara
yeşil çay, etiform 2 tane
öğle
pırasa yemeği, 2 dilim ekmek, acılı ezme
birazdan yeşilçay içeceğim
akşama da
tavuk haşlama, salata
spor plates bugun vaktim olursa 1 saat yapmayı düşünüyorum...
börek yemişsin ama diğer menüler gayet iii
bnde yürüyüecem inşallah
ama mide bulantım durursa
bnm herdaim kullandığım haptı neden böle etti bni [/QU
böreği yemesem iyi olacaktı..ama dayanamadım...çok güzeldiii...
doktoruna danışsaydın canım bulantı için...mide bulantısı çok kötüdür ya.. bulantı hapı kullansan...ya da tuzlu çubuklar bir de sarı leblebi iyi gelir..
börek yemişsin ama diğer menüler gayet iii
bnde yürüyüecem inşallah
ama mide bulantım durursa
bnm herdaim kullandığım haptı neden böle etti bni [/QU
böreği yemesem iyi olacaktı..ama dayanamadım...çok güzeldiii...
doktoruna danışsaydın canım bulantı için...mide bulantısı çok kötüdür ya.. bulantı hapı kullansan...ya da tuzlu çubuklar bir de sarı leblebi iyi gelir..
dene bakalım güzel dersen bizde yapalım nede olsa serbestmiş
bn kabağın kavurmasını çok severm
Merhabalar!
ben geldim grubumuza hayırlı olsun
buraya da yazıyım kilomu boyumu dimi, boy:1.70 kilo:66 yaş:24
dukan diyetini yapıyorum 2 gündür pek uyamadım ama yarından itibaren harfiyen devam edicem. desteklerinizle tabi...
ayrıca bugün bi aerobik salonu ile görüştüm evime de çok yakın. yarın sabah başlayacağım ablamla beraberyürüyüş yapmaya üşeniyorum bu soğuklarda ama aerobik kilo vermemi hızlandıracak eminim.
hadi bakalım.
yarından itibaren neler yediğimi de yazmaya başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?