- 20 Ekim 2009
- 4.517
- 5.197
- 723
güzel olur aslında yalnız benim eski şişko halim yok eski zayıf halim bide hamişlik halim var eskiden hiç şiko olmamıştımkızlar topiğe canlılık gelmesi lazm artık söyyyle bir salınıp kendimize gelmenin vakti. şimdii benm bir planım var! burada başladığımız zamanlara ait tombiş fotolarımız varya hani görmek istemediğimiz heh işte onlar çok işimize yarıcak.
bu perşembe değil önümüzdeki perşembe herkes eski haliyle şimdiki halinin fotoları topiğe eklesn. hem önmzdeki iki hafta boyunca motivasyon olur. ne dersniz hanımlar?
tam kapatırken aşağı da birini gördüm
iyiyim cnm dünü saymazsak diyetim de sporum da ii gidiyo bu hafta daha ii sonuç alacağım gibi hissediyorum bakalımBen de gelir gelmez senin mesajınla karşılaştım
Nasılsın Ayşecim? :)
uruz ve etra nerdesiniz :82:
uruzum hiç karşılaşamıyoruz artık seninlenerdesin
etracım sen de bir ara okudun bişey yazmadan çıktın aşk olsun sana da
kızlar topiğe canlılık gelmesi lazm artık söyyyle bir salınıp kendimize gelmenin vakti. şimdii benm bir planım var! burada başladığımız zamanlara ait tombiş fotolarımız varya hani görmek istemediğimiz heh işte onlar çok işimize yarıcak.
bu perşembe değil önümüzdeki perşembe herkes eski haliyle şimdiki halinin fotoları topiğe eklesn. hem önmzdeki iki hafta boyunca motivasyon olur. ne dersniz hanımlar?
Aysecigim cin gibisin gözünden hic birsey kacmiyor vallahitelefonla konusurken actim forumda yazilanlari okudum..bir de senin güzel resimlerine baktim icim acildi. Yeni sac rengine bayildim hayatimm. Daha dogal daha hos görünüyor.. Allah nazarlardan saklasin cok güzelsin.. :54
Gülsencigim nerdesinnnn ??? Diyetin güzel gitmiyorsa da.. hatta su an yazdiklarimi okurken baklava yiyor olsan bile yaz birseyler lütfenseni özledim..
ayşecim bende beğendim saç renginiteşekkür ederim canım.ben de çok beğendim doğal durdu gerçekten.
ben de seni merak ediorum ama
aslında ben hepinizi merak ediyorum 8.takımdakiler tam fıstık cnmayşecim bende beğendim saç renginibenim saç rengimde senin şimdiki saçının bir ton açığı :)
hıı laf aramızda bende xetrax ımı çok merak ediyorum :) eminim oda sizler gibi çok güzeldir
aslında ben hepinizi merak ediyorum 8.takımdakiler tam fıstık cnm
cnm hemen bir form çayı alıp iç ödem falan kalmıyor hiç
bugün arkadaş gelecek yoğurtlu makarna salatası,milföy,kek yaptım
buyur gel cnm yiyelimevet evet hepsi fıstık maşallah ...bende zayıflayınca koyarım resim...böyleyken objektiften uzak duruyorum :78:
form çayı içicem bugün mutlaka...inşallah yarın tartıdan mutlu inerim
makarna salatasına bayılırım ..uzun zamandır yememiştim canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?