Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Liste dogru.. malesef listenin paraziti gibi görünüyorum ben..:78: Diskalifiye ve diger arkadaslar icin aldigin kararda hakli oldugunu düsünüyorum canim.. Düzenli paylasim yapabilen kisilerden olussun takimimiz... Yoksa kimsenin kimseye bir faydasi dokunmuyor.

Son düzenleme:
ideal kilomu hesapladım boyum 1.66 bana 58 dedi ya ee buna 2 kilo kaldı ama ben evlenmeden önceki kilomda yani 55 olmak istiyorum :26: bu haftada hedef belirleyelim mi kızlar? mesela günde 2 lt su ve 1 kg vermek gibi

ellerine emeğine sağlık canım

tünaydınlar ... bu sbah erken kalktım ve sonrasında uyumadım oğluşumu okula babsını işe gönderdim evimi topladım kahvaltımı yaptım şimdi onları yazıyım sabah10:00:1 bardak çay.1 yumurta 1 domates 1salatalık 1kaşık kayısı reçeli1 kk peynir 2 dilim sayılmaz ama öyle diyelim ekmek ar:1 açık çay tek şekerli öğlen saat 3.30 gibi yemeği düşünüyorum yanımda müsli getirdimakşam 2 kaşık pilav 2 kaşık kırı fasulye yicem aralarda çay bide 1 tane kahve içecem belki biraz kabak çekirdeği
bu günlük inşallah kendimi tutamayıp bir kaçamak yapmazsam bu kadar la günü bitirecem

merhaba herkese.. güya erken kalkcktm bu sabah.. nerdee dün nasıl yorulduysam... uyuyakalmışm 1 bçkta anca uyndım..uyanınca biraz suck peynir domates fln yedim umarım hafif atlatabilirm akşama. bu arada sabah 63.2 kalktım 200 gram almışım o kadar harekete ama gelecek haftada 62. li sayılarda olcağım kararlıyım:82:

takımımıza yeni arkadaşlar katılıyormuş. çok sevndm. hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. yeni kan lazımdı takıma.

ayrıca kaptanım ne yaparsan kabulumdür pylaşımda bulunmayan arkadaşların diskalifiye edilmesi yada geri dönmek üzere ayrıldığını belirtmek en uygunu olmuş.. motivasyon önemli..

ideal kilomu hesapladım boyum 1.66 bana 58 dedi ya ee buna 2 kilo kaldı ama ben evlenmeden önceki kilomda yani 55 olmak istiyorum :26: bu haftada hedef belirleyelim mi kızlar? mesela günde 2 lt su ve 1 kg vermek gibi

bende hesapladım 1.69 boya 61 kilo idealmiş güya 2 kilom var ama yalan 58 olmadan bırakmak yok!

8. TAKIM 204. HAFTA / TAKIM İÇİ SIRALAMA

1. gulsenbasak ( 71,1 / 70,2 / 0,9 / 1,27 % )
2. nuvanda ( 57,1 / 56,5 / 0,6 / 1,05 % )
3. batuhanim ( 87,0 / 86,2 / 0,8 / 0,92 % )

4. elif190 ( 63,5 / 63,0 / 0,5 / 0,79% )
5. papatya89 ( 60,6 / 60,2 / 0,4 / 0,66% )
6. neyneyse ( 61.6 / 61,3 / 0,3 / 0,49%)
7. lamamma ( 83,2 / 83,1 / 0,1 / 0,12%)

8. AySeCeYLin ( 63,2 / 63,5 / -0,3 / -0,47 %)
9. xetrax ( 64,0 / 64,8 / -0,8 / -1,25 %)

Son düzenleme:

kaptanım ellerine sağlıkkk
kilo verenleri tebrik ediyorum
sabit kalanları kutluyorum almamakta marifet
kilocuk alanlar takmayalım kafaya hırslanalım haftaya gösterelim azmimizi

hepimize gelsin

listeden çıkmakta kötü değilmiş strese girmiyorum en azından:86:
sabah 3 dilim sucuk yediğim için kendimi cezalandırdım haşlanmış 1 patates orta boy ve haşlanmış bezelyeyi 2 kaşık yoğurtla karıştırdım biraz tuz pul biber nane ve az zeytinyağı gezdirdim nefis oldu ve tabak çok güzel göründü gözüme yükleyemedim çünkü makinam yok tamirde

aboww takım içinde birinci olmuşum :78::78::78:

kilo veren vermeyen herkesi kutluyorum aman takıma nazar değmesin ...
yeni gelen arkadaşımza hoşgeldin diyorum umarım karşılıklı faydmız olur birbirimize :)

xetraxım cnm benim teşekkür ederim ..bu hafta sendende iyi sonuçlar bekliyorum :76:

eve az önce girdim gezdim ,dolaştım birazda alışveriş yaptımkendime beyaz spor bir gömlek aldım çok hoş oldu kimbilir şu 10 kiloyu verince nasıl güzel olucak

selam kizlar nefis bir hava vardi bende tam 5 saattir disarlardayim dolastim kil tüy aldirdim derken ancak girdim :))))
takimi iyi gördüm masallah hepimize

eline emegine saglik canim hep böyle devam eder insallah
kilo verenleride vermeyenleride tebrik ediyorum takim toparlandi ya haftaya hersey daha güzel olacak eminim simdi kahveye arkadasim gelecek aksam görüsürüz insallah yediklerimide ozaman yazacam yemeden durursam bugünü iyi atlattim diyebilirim

oooo süperiz herkesi teker teker kutluyorum haftaya daha da iyi olacağız!
3 saattir temizlik yapıyorum yarın günüm var da yarın ola hayr ola diyorum ama öldüm bittim

Daha fazla arti sayi almadigima sükrediyorum... ben yine de mutluyum.. tek kaygim takima bunu yansitmis olmak

Ama kizlar görürsünüz insallah haftaya bu liste farkli olacak.. En dibe vurmadan yukari itemezsin kendini...

Daha fazla arti sayi almadigima sükrediyorum... ben yine de mutluyum.. tek kaygim takima bunu yansitmis olmak

Ama kizlar görürsünüz insallah haftaya bu liste farkli olacak.. En dibe vurmadan yukari itemezsin kendini...

Kilo veren arkadaslarimin hepsini ayri ayri tebrik ediyorum.. Gülsen ve Batuhanima sariliyorummm

canım benim çok seviyorum ben seni listeye artı olarak girdin diye üzülme zaman zaman hepimiz yaşadık bunu..önemli olan yenidn toparlanabilmek hadi menünü yazda yorum yapayım ,bende şimdi yazıcam

slm kızlar
bugün arkadaşa gittim abartmamaya çalıştım umarım öyle olmuştur işte listem:18:
sabah
1 haşlanmış yumurta
40 gr peynir
salata
2 çatal patates kızartması
2 dilim k.ekmeği
öğlen
bugur köftesi
2 ısırık poğaça
2 kurabiye

toplam 1210 kl
ilerleyen saatlerde form çayı içeceğim yatmadan 1 tane de ayran içerim belki
2.5 lt su

2 dilim ekmek
yarım haşlanmış yumurta
2 şer çatal peynir ,helva
3 zeytin
1 çay kaşığı bal
şkersiz çay

öğlen dışarda idim 4 adet eti burçak
1 saat sonra 1 simit
1 bardak çay (tek şekerli )

akşam
1 küçük tabak zeytinyağlı fasülye
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran

inşallah günü böyle kaparım :97:

keşke poğaça ve kurabiyeyi 1er tane yeseydin :) bulgur köftesinden kaç tane yedin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…