hmm bizde bugün esimin arkadasina gidecegiz bebekleri olmus..gitmeden alisverisi halletmem lazim..evet canim malesef
benim otrdugum bina 1500lü yillarda yapilmis yani 600 yillik apartman merdivenleri tahtadan her gelen ne kadar antika diye bayiliyor ama ben bayilamiyorum maalesef yavas yavas dökülüyor esime diyorum sabrimin sonundayim,viyada böyle bina cok..bide maalesef irkci sayilabilecek komsularim var daha 2 gün evvel 2dk asagida biraktigim pusetimi devirmisler altüst etmislerdi Allahtan makedonyali apartman yöneticisi iyi bir bayanda yardim etti düzelttik kusuruna bakma sarhostu diyor dedim beni cok ararlar
bide bulasik makinesi su akitmis mtfagin halilari mahvolmus onlari yikadim mutfagi temizledim buda bugünki sporum
benim otrdugum bina 1500lü yillarda yapilmis yani 600 yillik apartman merdivenleri tahtadan her gelen ne kadar antika diye bayiliyor ama ben bayilamiyorum maalesef yavas yavas dökülüyor esime diyorum sabrimin sonundayim,viyada böyle bina cok..bide maalesef irkci sayilabilecek komsularim var daha 2 gün evvel 2dk asagida biraktigim pusetimi devirmisler altüst etmislerdi Allahtan makedonyali apartman yöneticisi iyi bir bayanda yardim etti düzelttik kusuruna bakma sarhostu diyor dedim beni cok ararlar
bide bulasik makinesi su akitmis mtfagin halilari mahvolmus onlari yikadim mutfagi temizledim buda bugünki sporum
sağlo reyhancım çok canım sıkkın bugün kaç gündür gergindim zaten bugün içim daralıyor ağlayasım var
benim regl yakın kesin bunalımlara girdiğime göre
kışlıkları topladım her yer darmadağın herşeyide tolayamıyorum birden evin ne zaman boşalacağı belli değil
o kadar karıştıki işler izne de ayrılamacağızev taşıyıp gideriz izne diyorduk olmadı ağustosta ayrılabiliriz ancak oda ramazan ramazan ne yapacağız tatilde eylüle kaldık sanırım koca bir yaz nasıl gececek bilmiyorum
senin regline kaç gün kaldı edacım:44:offf kızlar 2 gündür acayip bir gaz sancım var karnımın içinde bir başlıyor sonra kasıklarıma vuruyor ağrısı üşüttüm mü acaba yaaa
senin regline kaç gün kaldı edacım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?