Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

vet şuan deneme sürecindesin bol bol paylaşımda bulunmalı kurallara uymalısın cnm.
kendini tanıtır mısın biraz, boyun,kilon,hedef kg kaç vs.

169 kg 70.8 kg ve 23 yaşındayım..
1 oğlum var..hamilelik öncesi 65 kg dım doğumda ve doğumdan sonra 89 a kadar çıktım..ara ara gayretlerle 71 e kadar düştüm..tekrar hamile kalmak için acilen kilo vermek istiyorum..en kısa sürede takıma girip,azimli arkadaşlarla tanışmak istiyorum..
arkadaşlarıma başarlar diliyorum..

artık takımda sayılırsın kuralları yerine getirdiğin zaman takımda olman garanti zaten canım.bazen arkadaşalar takıma girmek istiyor 1 gün gelip yazıyorlar sonra kayboluyorlar deneme süresi bunun için var,gerçekten kg vermek istiyor mu,paylaşımda bulunuyor mu,kuralları yerine getiriyor mu vs.

kaç yaşında oğlun canım, benim de 1 kızım var ayın 24 ünde 2 yaşına girecek

oğlum 08.08.08 doğumlu canım..artık ailece bi bebek daha istiyoruz..inş hayırlısı..
eşim biraz korkuyor sen çok duygusal oluyorsun diyor
seninde kızını allah bağışlasın canm

koca evi 3-5 valize sigdirmaya calisiyorum.kizimda göbegim cabuk toparlanmisti bu sefer bakiyorm da resmen göbekliyim.gecen alisveriste korse alayim dedim alamadim kolay kolayda alisverise cikamiyorum..

Talcim hosgeldin canim senden sonra en yeni üye benim..ben emzirdigim icin öyle agir diet yapmiyorm ama dikkat ediyorum birde burda arkadaslarla paylasimda bulunuyorum..
benimde 05.06.2008 dogumlu bi kizim 30.03.2011 dogumlu bi oglm var..insallah istedigin kiloya iner bebisinede kavusursun...

akrepcim süpersin devamını bekliyoruz fena alıştırıyorsun
selam kızlar bende bu takıma az önce alınmış bulunmaktayım..
AySeCeYLiN kuralları bi özet geçebilirmisin:80:
hoşgeldinnnnnn
evet canım bizde sana başarılar diliyoruz zor bir süreç ama hepberaber kolaylaştırıyoruzbebişin de küçükmüş tebrik ederim iyi cesaret lisin yaaa ne güzel keşke bende cesaret edebilsem
arkadaşlar sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz?

ben kafasına göre takılanlardanım

teşekkürler scapula hoşbulduk..bende diyete girmezsem zayıflayamıyorum..illa diyete girip spor yapmalıyım kısmalıyım..yoksa diyetsiz sporsuz kesinlikle zayıflayamıyorum..
diyetten sıkılmamak içinde ara ara diyete girip biraz zayıflayıp korumaya çalışıyorum..

dukan diyetini denemek istiyorum ama gebe kalırsam bi mahsuru olurmu bilemiyorum..sizce?

talcim takımın geneli kafasına göre takılıyor şeymanın deyimiyleben montignac yapıyorum yaklaşık 2 haftadır senin uyguladığın bir diyet var mı

ben hiç bilmiyorum dukan diyetini canım ama bende fazlalıklarını vermeden hamile kalma.hamileyken kendini durduramıyor insan sonrası da vermesi de sorun bide şimki fazlalıkların eklenirse üstüne çok daha zor olur.

hangi acidan zarari olacagini düsünüyorsnki?bu diet nasil bisey özetle?

talcim takımın geneli kafasına göre takılıyor şeymanın deyimiyleben montignac yapıyorum yaklaşık 2 haftadır senin uyguladığın bir diyet var mı

okadar çok şey uyguladım ki saysam bitmez..en son beden temizlği olarak bilinen sebze-meyve diyetini uyguladım..süperdi 1 haftada 4 kilo verdim,sürekli yapılacak bişey değil ilk ve son baharda yapılabiliyor..ama en güzelide açık havada tempolu yürüyüş..

zaten spor olmuyor diyet bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…