Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende bugünkü menümü yazayım..

sabah
1 kase special k

ara
1 fincan türk kahvesi az şekerli

öğle
fırında yarım çipura
1 tabak salata
2 bardak ayran

ara
yarım muz

akşam
1 kase special k

1 saat bahçe işi
2 litre su

talcim bugün menün güzel canım akşam çok hafif yediğin için öğlen balığı bütünde yiyebilirdin canım
ama bugün güzel menün

yoğurt çok seviyorum zaten onu tüketiyorum ama salatayı sevmeyen tek insan benim harhaldespor olarak da callantics netten mi indirdin yoksa cd filan mı aldın canm her fırsatta uğramaya çalışacağım buraya

talcim bugün menün güzel canım akşam çok hafif yediğin için öğlen balığı bütünde yiyebilirdin canım
ama bugün güzel menün

teşekkürler canım..ben bu special k olayını beğendim gerçekten fazla kaçırdığın günleri dengelemek için de çok iyi bişey..hem çok iştahlı biri değilsen acıktırmıyor..

hiç diyet yapamıyorsan niyetin de yoksa,aktif spor koşu yürüyüş falan da yapamam diyorsan platesi 1 ay dene..bütün bunları yapmadan sadece platesle 2 beden inceleceğini garanti ederim:79:

diyat yapıyorum canım nedense bir türlü gitmiyor kilolar yapıştı kaldı benim sıkılaşmaya da çok ihtiyacım var plates hiç yapmadım

yoğurt çok seviyorum zaten onu tüketiyorum ama salatayı sevmeyen tek insan benim harhaldespor olarak da callantics netten mi indirdin yoksa cd filan mı aldın canm her fırsatta uğramaya çalışacağım buraya
inan salatayı bende hiç sevmezdim ama artık seviyorum ekmek yemediğim için yemeklerin yanında salata ekmek yerine geçiyor mutlaka yemeye çalış hem daha çabuk doyarsın sindirimi kolaylaştırır.hiç yiyemezsen yemeğin yanında salatalık domates tere,roka,yeşil soğan bunları ye bari canım callantics in linkin atayım ben sana özelden indirirsin oradan eğer düzenli yaparsan kısa zamanda sonuç alırsın canım.6 gün yapıp 1 gün dinleneceksin

diyat yapıyorum canım nedense bir türlü gitmiyor kilolar yapıştı kaldı benim sıkılaşmaya da çok ihtiyacım var plates hiç yapmadım

ben doğum yaptım ve diyordum ki kesinlikle eski genç kızlığımdaki gibi sıkı ve zayıf olamıcağım galiba..taa ki platesle tanışana kadar:82:

banada link lütfen şimdi ona bakıyodum bulamadım nette

özelden msj atamadım sana niyeki acaba link atacaktım:26:

çok sevindim buna gerçekten ihtiyacım vardı nette bende bakıyodum ama hep videolar vs vardı çok teşekkür ederim canım

evli değilim tatlım

kzılar ben yatıyorum yarın iş malum bende işten geldiğimde indiricm artık ve yapmaya başlayacağım uğraraım yarın akşam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…