canım menülerinden kahbanhidratı mümkün olduğunca azalt.hele et,bakliyatve yumurtanın yanında ekmek yeme.yemeklerinin yanında mutlaka yoğurt tüket ve salata tabiki.protein ağırlıklı beslenmeye çalış.istersen eylüle kadar 60 kg ya düşersin fırsat buldukça uğra buraya bizimle menülerini paylaş.
spor olarak incelmek istiyorsan callantics ve plates bunlardan birini yapmalısın hafta da en az 5 gün 1 saat.
talcim bugün menün güzel canım akşam çok hafif yediğin için öğlen balığı bütünde yiyebilirdin canım
ama bugün güzel menün
hiç diyet yapamıyorsan niyetin de yoksa,aktif spor koşu yürüyüş falan da yapamam diyorsan platesi 1 ay dene..bütün bunları yapmadan sadece platesle 2 beden inceleceğini garanti ederim:79:
inan salatayı bende hiç sevmezdim ama artık seviyorum ekmek yemediğim için yemeklerin yanında salata ekmek yerine geçiyor mutlaka yemeye çalış hem daha çabuk doyarsın sindirimi kolaylaştırır.hiç yiyemezsen yemeğin yanında salatalık domates tere,roka,yeşil soğan bunları ye bari canım callantics in linkin atayım ben sana özelden indirirsin oradan eğer düzenli yaparsan kısa zamanda sonuç alırsın canım.6 gün yapıp 1 gün dinleneceksinyoğurt çok seviyorum zaten onu tüketiyorum ama salatayı sevmeyen tek insan benim harhaldespor olarak da callantics netten mi indirdin yoksa cd filan mı aldın canm her fırsatta uğramaya çalışacağım buraya
diyat yapıyorum canım nedense bir türlü gitmiyor kilolar yapıştı kaldıbenim sıkılaşmaya da çok ihtiyacım var plates hiç yapmadım
inan salatayı bende hiç sevmezdim ama artık seviyorum ekmek yemediğim için yemeklerin yanında salata ekmek yerine geçiyor mutlaka yemeye çalış hem daha çabuk doyarsın sindirimi kolaylaştırır.hiç yiyemezsen yemeğin yanında salatalık domates tere,roka,yeşil soğan bunları ye bari canım callantics in linkin atayım ben sana özelden indirirsin oradan eğer düzenli yaparsan kısa zamanda sonuç alırsın canım.6 gün yapıp 1 gün dinleneceksin
özelden msj atamadım sana niyeki acaba link atacaktım:26:yoğurt çok seviyorum zaten onu tüketiyorum ama salatayı sevmeyen tek insan benim harhaldespor olarak da callantics netten mi indirdin yoksa cd filan mı aldın canm her fırsatta uğramaya çalışacağım buraya
link attım canım...banada link lütfenşimdi ona bakıyodum bulamadım nette
teşekkürler canım benm pc macbook pek bilmiyorum umarım başarıyla indirebilirim..ve uygulayabilirim..link attım canım...
yok canım ücretli değilücretlimi benmi indiremiyorum acaba?
hayırdır inşallah ama canım rüyada hamilelik sıkıntı demektir..bir sıkıntından kurtulmuşsun fakat eşinin sayesinde değil kendi kendine..tekrar bi sıkıntı içerisine girmişsin..umarım sıkıntıdaysan kurtulursun..
iyi geceler canımkzılar ben yatıyorum yarın iş malum bende işten geldiğimde indiricm artık ve yapmaya başlayacağım uğraraım yarın akşam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?