Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar gece 4te yattım bugün oruçluyum nasılsa denize giremiyorum bugünde 200 mekik çektim

Merhabalar Kardeş Takım

Hoobbidik Hooobbidikk Yandan Yandan

Tey Tey Teyy

Topige Azicik Positif Enerjiiiii Yüklüyorummmmm

haftasonu sessizliği çökmüş yine topiğe dün doğumgünümüz çok güzel geçti..pastamızı kestikten sonra lunaparka gittik..çocuklarda bizde çok eğlendik :) sabahta tartıda 68.100 çıktım

sabah 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay eşliğinde klasik kahvaltımı ettim

öğlen dışarıda olduğumdan 1 simit yedim

günün geri kalanını meyveyle kapatmayı planlıyorum

bir sürü işim var ben oturdum film izledim
ya sonrayı izledim özcan denizle deniz çakırın oynadığı bayıldım çok güzeldi çok duygusaldı kızımda uyuyordu rahatça ağlayarak izledim aşk ne güzel şey ya

hep iş yapacak halin yok yaa :) kendine zaman ayırmakta güzeldir..kızım uyuyunca en sevdiğim şey bişeyler izlemek

68.100 mü tebrik ederim...bende görürüm inş..en kısa zamanda

bende 40 dk tempolu yürüyüşle epey bi ter attım..platesimide yaptım menümse:

sabah
2 dilim çavdar ekmeğiyle kaşarlı yağsız tost
ara
1 yemek kaşığı antep fıstığı

öğle
1 kase special k
ara
az şkerli türk kahvesi

akşam
yarım porsiyon yoğurtlu makarna
1 tabak salata

yaa benim metabolizmam yavaş 1 haftada 3 kilo alabilirim , ancak 1 ayda verebilirim..oda acaip kısmalar rejimler sporlarla ooooofff offf..

yinede isyankar olmayayım:97:..bi hastalığım yok çok şükür..

iyi iyi gözün aydın şimdiden...hem yardımcı olur sana ev işlerinde hemde moral olur anneni görmek :) anne hasreti zordur bilirim

yaa gülşencim annem gelse şöyle bir kenarda otursa bana yeter..o torunlarını severken ben işimi yaparım sohbet ettikçe yorgunluğumu alır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…