söylememe gerek var mı bilmiyorum ama yine davetteydimmmmmmmmm
menüm:
[1] Algida Dondurma 50 GRAM 86
[2] Tavuk Göğsü 1 100 gr 175
[3] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105
[4] Çiğ Köfte 4 ADET 200
[5] Fırın Makarna 1 PORSİYON 370
[6] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[7] Domates Çorbası 0.50 PORSİYON 80.5
Toplam : 1286.5 kal.[/QUOT
Masallah menu de menu olmus ama:) affetmemissin onune gelenidengeliyorsun sen ama degil mi?
günaydınnnnnn
menüm:
[4] Çiğ Köfte 4 ADET 200
Toplam : 1286.5 kal.[/QUOT
Masallah menu de menu olmus ama:) affetmemissin onune gelenidengeliyorsun sen ama degil mi?
hehhehehevet mesela bi gün önce daha az yedim :):):)
Sana da gunaydin canim. Bu sabah moralim bozuldusabah arabama hirsiz girmeye calismis cok sukur basaramamis ama anahtar deligini kirmis. Bu ikinci daha once de evime girmeye calistilar ben evdeyken. Dun aksam sadaka vermistim.. Olay gece oldu. Bu aylarda kesinlikle bol bol sadaka verin. Hem 700 ve katlari ile carpilyor hem de kazadan beldan uzak tutuyor.
ay Allah korumuş canım bende her zaman vermeye çalışıyorum inşallah bir daha böyle olaylar yaşamazsın..
bende bugün biraz kötüyüm yamidem bulanıyo karnım ağrıyo offff
kızlar size önceden söyledim perşembe sabahtan kg bildirin diye zor bişey değil bu değil mi.girebilirsem eğer sizde bildirmiş olursanız listeyi hazırlarım eğer fırsat bulamazsam yarın siz hazırlarsınız artık
canım bugün ÇARŞAMBA :)))))
Menun de guzel , yuruyus yapman da super olmus, enerjinin kaynagi nedir acep:)
merhaba arkadaşlar dün oğluma 4 tane aşı yapıldı tüm gün mızıltıyla geçti giremedim. gecede çocuğu karyoladan düşürdüm. yavrum uykusunun arasında ağlaya ağlaya bi oldu.
menü
sabah
yarım dilim özsütün krokanlı karaorman pastası(kaçamak yaptım:18:)
öğle 2 kabak dolması 1dlm ekmek
ara 1 armut
akşam
1tabak börülce salatası
1 dlm ekmek
menüm:
[4] Çiğ Köfte 4 ADET 200
Toplam : 1286.5 kal.
Sana da gunaydin canim. Bu sabah moralim bozuldusabah arabama hirsiz girmeye calismis cok sukur basaramamis ama anahtar deligini kirmis. Bu ikinci daha once de evime girmeye calistilar ben evdeyken. Dun aksam sadaka vermistim.. Olay gece oldu. Bu aylarda kesinlikle bol bol sadaka verin. Hem 700 ve katlari ile carpilyor hem de kazadan beldan uzak tutuyor.
merhabalar deryacım geçmiş olsun. dilekciğim afiyet olsun kıskanıyorum seni ne güzel hazır yemek keşke hepimiz yakın olsakta diyetli bi iftar yemeğinde buluşsak.
menü
sabah
1 dom.
1 dlim ekmek
1 haş.yum
öğle
börülce salatası
akaşm
lorlu biber dolması
yoğurt
ben niye karıştırdım günleri böyle ya çok güldüm kendime tekrar pardon kızlar
merhabalar deryacım geçmiş olsun. dilekciğim afiyet olsun kıskanıyorum seni ne güzel hazır yemek keşke hepimiz yakın olsakta diyetli bi iftar yemeğinde buluşsak.
menü
sabah
1 dom.
1 dlim ekmek
1 haş.yum
öğle
börülce salatası
akaşm
lorlu biber dolması
yoğurt
selam canlar nabersiniz bakim ???
2 tane yaramaz cocuktan geliyor canim evde oturmayi sevmiyorlar bende onlarla bir sürünüyorum iste sokaklarda :)))
menüleriniz gayet güzel kizlar tebrik ederim
ay gecmis olsun canim insallah birdaha yasamazsin ayni olayi
masallah canim gayet güzel gidiyorsun
kızlar sabah niye ekg bildirmediniz diye fırca atmıştım ama haklıymışımbiz yarın sabah çıkıyomuşuz yola ve daha hiç bir şey hazır değil.iftardan sonra yoğun bir hazırlık beni bekliyor.sabah felaket bir baş ağrısıyla uyandım hala da geçmedi hareket ettikce beynim zonkluyo,ezan okunur okunmaz ilk işim ilaç almak olacak..
kızlar sabah niye ekg bildirmediniz diye fırca atmıştım ama haklıymışımbiz yarın sabah çıkıyomuşuz yola ve daha hiç bir şey hazır değil.iftardan sonra yoğun bir hazırlık beni bekliyor.sabah felaket bir baş ağrısıyla uyandım hala da geçmedi hareket ettikce beynim zonkluyo,ezan okunur okunmaz ilk işim ilaç almak olacak..
kızlar 57.5 kiloyum
millet kilo alır ramazanda bende yiyorum yiyorum kilo veriyorum
ama sağlıksız çünkü günde tek öğün besleniyorum ve kesin bayramda sonra geri alırım :)))))
bu arada sabahtan beri inanılmaz midem bulanıyor arada üşüyorum galiba üşüttüm ya
ayşecim geçmiş olsun yine ne oldu bize ya
şimdiden iyi tatiller bende cuma sabahı balıkesire gidiyorum haftasonu dönerim..
kızlar 57.5 kiloyum
millet kilo alır ramazanda bende yiyorum yiyorum kilo veriyorum
ama sağlıksız çünkü günde tek öğün besleniyorum ve kesin bayramda sonra geri alırım :)))))
bu arada sabahtan beri inanılmaz midem bulanıyor arada üşüyorum galiba üşüttüm ya
ayşecim geçmiş olsun yine ne oldu bize ya
şimdiden iyi tatiller bende cuma sabahı balıkesire gidiyorum haftasonu dönerim..
Menum
davette oldugum icin tatli ile imtahanimi basari ile tamamladim,uc cesit tatlinin hic birinin tadina bilem bakmadim
malesef ev yapimi iki dilim ekmek,arkadas bana ozel yapmis,ayip olurdu yemesem.
1,5 servis kasigi bezelye
1 kucuk kase kurufasulye
1 kasik pilav
yogurlu salata
cay
ekmek ve pilav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?