Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar iltihaplı sivilce için yapılabilicek birşey varmı aklınıza gelen benim tek bildiğim sabunlu su.
Kardeşimin ergenlik sivilceleri çıkmaya başladı onun için :D

kardeşim aspirine çok az su koyup koyu kıvama getirip sivilcelere sürüyordu, ertesi sabaha kuruyordu
belki işine yarar..

Asıl sorun herkes meşgul kaptanlığa aday olarak düşününce çoğu kişi çalışıyor.Ayşe kabul edebilir ona bir sormak lazım.Çokta güzel bir kaptan olur.

beni düşündüğün için çok teşekkür ederim ama eminim benden daha iyi yapacak birisi vardır..
ben de seni ve Beste'yi düşünmüştüm..bir de bilhassa sen uzun zaman burada olacaksın, bizlerin de düzenli yardımıyla bir tek cuma liste bildirimin kalır diye düşünüyorum..

Ben melike'ye kaptanlık konusunda yarımcı olmayı çok isterdim ama hem çok yeniyim hem de bu sene okul muhabbetim çok karışık. 2. Sınıfa geçmeme rağmen hala okula başlayamadım. Maddi sıkıntılardan dolayı kayıt yenileyemedim. Geçmiş dönemden de epey borç varmış. Babam rektörle konuşmuşö 10 ekime kadar zaman almış ama benim laboratuvar derslerim başladı ve sadece 2 kere devamsızlık hakkım vardı, birisi raporsuz birisi de raporlu izindi. Yani okula devam etsem bile lab derslerinden kaldım. 1. Sınıfı da donmuş göstermişler. Yani boşa gidip geldim. Senem uzadı...

Haliyle durumlar böyle olunca ben de yeniden sınava girmeyi planlıyorum. Devlet üniversitesi kazanayım diyorum. Babamın 10 ekime kadar bir şey yapacağını zannetmiyorum. Yapsın da istemiyorum zaten. Ona bağımlı okumak istemiyorum. Yeni dank etti kafama.

Bende durumlar böyle.. Anlayacağınız okula devam etsem de sınava hazırlansam da çok sorumluluğum var bu sene.. Ama yeni seçilecek kaptandan yardımlarımı esirgemem, her türlü destek olmaya çalışırım.

Allah yardımcın olsun..çok zor..
bir kere daha üniversite yıllarıma dönmek istemediğimi farkettim:-)

ben yediklerimi yazmadım:/

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
2 dilim kepekli cevizli ekmek
1 küçük dilim peynir
1 dilim salam
domates, salatalık, biber
1 tatlı kaşığı dolusu bal/kaymak
şekersiz çay

kuşluk
2 kuru kayısı
2 ceviz

öğlen
4 kaşık tavuklu mantar sote
3 kaşık börülce salatası (sarmısaklı zeytinyağlı)
2 dilim tam tahıllı ekmek

ikindi
2 kuru erik
1 kuru incir

akşam
5 çiğ köfte (etsiz)
marul
1 bardak ayran
1 küçük lavaşın yarısı

gece
3 adet zencefilli bisküvi
1 bardak ılık tarçınlı süt

bugün feci yağmur olduğundan oğlumla yürüyüşe çıkamadık :50:
bol sıvı tükettim bugün, rahat 2 lt yi geçmişimdir..

Melike tekrar uğramadı galiba..Nazcım senden de cevap çıkmadı..:44:
kızlar mesaj sayım 28
yarın görüşürüz

Bir dahaki cumaya kadar eğer kimse gönüllü olmazsa ben olurum kaptan.Ama dediğim gibi istemiyorum ama Melikemi zor durumda bırakmakda istemiyorum o yüzden cumaya kadar biri gönüllü olsun lütfen :D

Ayşe evladınla yürüyüş yapmanın keyfide başkadır herhalde ya.
Kıskanmadım ki :D

Pazartesi annem geliyor oda et yemeklerini hiç sevmez hep sebze yemeği olur o evdeyken.O gelince yemeğe başlarım sebze inşallah :D

Bu günkü menüm:

sabah: 30 gr kelloggs(yaklaşık 1 avuç), 125 ml süt(1 su bardağının 2/3 ü)

ara: 1 incir

öğle: 200 gr yoğurt (yaklaşık 1 su bardağı), 200 gr kabak yemeği, 50 gr ekmek

ara: 60 gr üzüm (yaklaşık 15 tane)

akşam: öğle ile aynı

ara: 4 tane taze fındık

2 litre su

geldim aysecim yakalayamadım seni cıkmıssın tez haziranda bitecek önümüzde çok uzun bir zaman var yani idare edilecek gibi değil

Son düzenleme:
iyi geceler

bugünkü menüm

sabah 1 yumurta lor 1,5 çorba kaşığı kadar yulaf kepeği ve sütten oluşan krep şekersiz çay

ara 1elma 5 fındık

ögle:1 dilim çavdar ekmeği salça

ara:nesquikli buğday dan yarım kase sütle birlikte

akşam kuru fasülye 1tabak dolusu yanında 1 dilim ekmek domates salatalık

ara dizi izlerken farketmaden 2 avuç fındık

spor 40 dk platess

aynen ben de senden pek farklı değilim, vücudumda sadece basen/bacak kısmım kaldı, onu küçükltmeye çalışıyorum..
ve spor sonrası bende de feci bir mutluluk oluyor, günüm güzel geçiyor..
pilates vücudunda değişiklik yaptı mı Sıdıka? ben haftada sadece bir kere hocayla beraber yapıyorum ama henüz yeni başladık sayılır (hocamız değişti de, uzun zamandır ara vermiştik), merak ediyorum...çevremde pilatesle bacaklarını incelten yok çünkü hiç..

yaklaşık 2 haftadır plates yapıyorum şu an çok bi değişiklik yok 2sene önce platesi 8 ay kadar yatığımda baya fark etmişti bacak daireleri kalça hareketleri işine yarayabilir

Bence sıkılaşmak içn en güzeli ağırlık egzersizleri.Plates falan hikaye.Tripcepsim en çok sarkan bölge yani sıkı duruyor sarkma yok vücudumun hiç bir yerinde.Göbeğim oyun hamuru gibi sadece :D yumuşacık içi boş gibi.

Kızlar aldığım kaloriyi yükselticem spor yaptığım günler 2500 yapmadığım günler 2000 alıcam.Düşününce göbeğim çok yumuşak biraz daha yüksek kalori alıyım hem yavaş yavaş kilo veririm deri toparlar kendini.

Pınarım kuzum
Spor var ise 2500 ü geçmicem
Spor yok ise 2000 i geçmicem

Bu durumu aklında tutabilenlerin yardımını istiyorum kızlar bunları geçersem tepki gösterin lütfen:D

Back
X