6 ay sonra bugün regl oldum sonunda heralde regl olduğuna benim kadar sevinen yoktuuursanırım kilo vermem duracak bu zaman dilimde inşallah ekstra kilo gelmez
![]()
bizde sevindik senin adına vallaa.neyse insallah düzene girer bundn sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ay sonra bugün regl oldum sonunda heralde regl olduğuna benim kadar sevinen yoktuuursanırım kilo vermem duracak bu zaman dilimde inşallah ekstra kilo gelmez
![]()
Güzel olan herşey neden kalorili ya üff![]()
bizde sevindik senin adına vallaa.neyse insallah düzene girer bundn sonra
Evet şişmanlık şekil bozukluğu değil tamamen bir hastalık.
ama en azından savasabilinen bir hastalık kuzumm..allahım amansız dertlerden esirgesin herkesi...okadar farklı örneklerini görüyorumki bunların...
İyiki iyiki.Allah göstermesin kimseye diyecem ama malesef birilerinde bu hastalıkların çıkması lazım.Kimsenin aklının ucundan kanser olacağı geçmez ama birileri olmak zorunda.Ve herkes neden ben der.O yüzden biraz da şans
sabah:1 bütün 1 yarım gevrek,(saat 8gibi valla engel olamadım kendime ama onun üzerine yogunbakım okadar yogunduki harbiden 12ye kadar oturmadım erimiş gitmistir
öğlen:4-5kaşık bulgur pilavı
14 ara:1 çokonat (arkadasım getirdi hayır diyemedim)
16 gibi:minik kase sakızlı muhallebi(kendi yaptıgım)
akşam:1 tabak nohut yemeği ( yanında ekmek falan yok aksam yemeginde genelde ekmek tüketmem kızlar o nedenle yazmıyorum)
yanında biraz yogurt
3 litre kadar su...
ben bu hafta spor yapamıyorum yine aksamları okadar bitkinimki..
birazdanda birkac cesit meyve tabagı hazırlayıp yerim![]()
herkese merhaba
bugünkü menüm
sabah:2dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1/2 kibritkutusu kadar kaşar 3 zeytin şekersiz çay
ara:2 mandalina
öğle :2 kase kadar yoğurt çorbası 2 dilim tam buğday ekmeği ile
ara:1 elma
akşam :1kase çorba 1porsiyon kadar sebzeli tavuk salata1diilim tam buğday ekmeği
spor:40 dk plates yürüyüşe birazdan çıkcam kaç dakka olduğunu yazarım
ayşecim süpersin tebrik ederim
ayyy maaşallah yine spor varryogurt corbasınada bayılırım ya..
bugünkü menüm
sabah : 1,5 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost yaptım üzerine az krem peynir ve salça sürdüm, yanında 2 zeytin ve çay
ara : 1 bardak çay
öğlen : 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve 1 kırmızı acı yuvarlak biber
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 5 tane kuru kayısı
akşam : 1 tabak karnıyarık, 3 kaşık yoğurt ve 1 domates + 1 kırmızı acı yuvarlak biber
ara : 1 kupa daha yeşil çay ve 7 tane yaş ceviz
bol su
sabah:1 bütün 1 yarım gevrek,(saat 8gibi valla engel olamadım kendime ama onun üzerine yogunbakım okadar yogunduki harbiden 12ye kadar oturmadım erimiş gitmistir
öğlen:4-5kaşık bulgur pilavı
14 ara:1 çokonat (arkadasım getirdi hayır diyemedim)
16 gibi:minik kase sakızlı muhallebi(kendi yaptıgım)
akşam:1 tabak nohut yemeği ( yanında ekmek falan yok aksam yemeginde genelde ekmek tüketmem kızlar o nedenle yazmıyorum)
yanında biraz yogurt
3 litre kadar su...
ben bu hafta spor yapamıyorum yine aksamları okadar bitkinimki..
birazdanda birkac cesit meyve tabagı hazırlayıp yerim![]()