Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bnde de durum eksi 1,200
aslında sevnmediim
çünkü bu hafta sadece yattım spor pek yapmadım ama dietime su ve yeşil çaya uydum onları yaptıım
bnde artık vucuduma bi anlam veremiyoruum
şimdi de dişim ağrıyorsenağlama

bu arada halaa kimse yok ama
şunu yazayıım
buse_26 arkadaşımızı listeye alıyoruum siznde okeyinizi istiyoruum öncelikle tabii llaybaşak
yalnız ondan istediğim tek şey paylaşım
dietinde süper yalnız paylaşımı az

günaydın kızlar....
92 oldum:))))
oleyyyy...sabah badem ve antep fıstığı yedim..
dün akşam yumurtalı mantar ve etli bamya yemiştim..tabi biliyorsunuz ekmek yok...
öpüldünüz..
bu arada haftasonu görüşemeyacağiz..sakın diyetinizi bozmayın haaa....:)

kızlar walla süper gidiyoruuz bu haftakaydirigubbakcemile5
listeyi zevkle değiştriyoruum:hooray:
hep eksideyiizhihoyyyt
öle gramla değil hmde 1 2 kilo kadar vermişiz hepimzkaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :enbuyukkk:

günaydın herkese kg verenler tebrikler azracım diş agrısı zordur gecmiş olsun bu arada bbbbende 600 gr vermişim yani 81 olmuşum /COLOR]

günaydınnn..valla evet bu hafta iyiyiz maşallah..buse için olumlu oyum..azracım bu arada dişin için geçmiş olsun..öpeyim de geçsin :))
a.s.

inşallah bu hafta güzel bir sonuc alırız gördügüm kadarıyla herkes vermiş birtek galiba ben az vermişim herkes bir kg üstü vermiş tebrikler

günaydın arkadaşlar bakıyorumda bu hafta süpersiniz benim kiloya gerince ben sadece 400 gr vermişim oda sanırım bugün yarın regl olacağım onun şişliği herhalde .........

günaydın herkese kg verenler tebrikler azracım diş agrısı zordur gecmiş olsun bu arada bbbbende 600 gr vermişim yani 81 olmuşum /COLOR]

tebrik ederim bu hafta hiiç artımız yook:lepi:
ama 3 kişi kaldı
azrasıla
azad
llaybasak
bnce onalrda eksidiir

günaydınnn..valla evet bu hafta iyiyiz maşallah..buse için olumlu oyum..azracım bu arada dişin için geçmiş olsun..öpeyim de geçsin :))
a.s.
cnm bnm yıllardır çekiyoruum 20 lik diş ağrısıı çekiyorumsenağlama
3 4 ayda bir böle çook fecii gelir
öp cnm öpa.s.
asıl bn hepinizi öpecem gün sonunda :sm_cool:
süper bir liste var elimde şuan

inşallah bu hafta güzel bir sonuc alırız gördügüm kadarıyla herkes vermiş birtek galiba ben az vermişim herkes bir kg üstü vermiş tebrikler

alkisalkisalkis :lepi: :enbuyukkk:

azracım hipokondriyak çıktı galiba? hasta olduğunu açıkladıktan sonra heber alabildiniz mi hiç?
sağlığı nasıl acaba?hiç haberim yok..iyidir umarım..

azracım hipokondriyak çıktı galiba? hasta olduğunu açıkladıktan sonra heber alabildiniz mi hiç?
sağlığı nasıl acaba?hiç haberim yok..iyidir umarım..

cnm
diskailifiye ediyoruum onu
zaten paylaşım ve bildirim yook
sağlık problemleri var
hakkında hayırlısı

ya kızlar eşim çok memnun valla...sürekli popon küçüldü diyor..şaşırdı çünkü bu rejimle sporsuz zayıflayamayacağımı düşünüyordu..şimdi ne istersem alıyor...

azrasıla mesaj çekti cebime sabitmiş arkadaşlar
hadi bakalım artımız yok
geriye llaybaşak kaldıoo
hadi başakcım biliyorum artı yazmıcaam seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…